Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz şimdi de hani hiç video yok mu dersiniz??

Olmaz mı???
    Fatih,
    Bir önceki sayfada yüklediğin fotoğrafların boyutu çok büyük, yüklenmesi çok zaman alıyor. Düzeltebilsen çok iyi olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Fatih ve Taylan fotolar ve video icin birer kez daha ellerinize saglik

Bu arada sanki yolda 1 videomuz daha mi vardi ne? v
    Taylan bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    Suzuki DL 1000 V-Strom
    Selamlar arkadaşlar
    gezilerinizi ve fotolarınızı inceledim ve çok imrendim
    Bende Ankara'lı bir motosiklet tutkunu olarak gezilerinize dahil olmak istiyorum
    beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum
    organizasyonlarınızda görüşmek dileğiyle
    MURAT
    ejlover, Taylan ve karapara bunu beğendiler.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    nezih77 ve ejlover bunu beğendiler.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Blackbird75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar
    Bende Ankara'lı bir motosiklet tutkunu olarak gezilerinize dahil olmak istiyorum
    MURAT
    Murat hocam hoşgeldiniz öncelikle,
    Kimse yazmamış niyeyse ben yazayım bari toplanmalar geziler vs burdan ve facebook sayfasından duyrulmakta,
    sadece takip etmeniz yeterli sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız..
    karapara ve Blackbird75 bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Blackbird75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar
    MURAT
    Hoşgeldiniz, birdahaki geziye bekleriz
    Blackbird75 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Siz GUUŞŞŞ cennetine gitmediniz mi??? Bir tane bile GUŞŞ resmi yok?? Bülent guşları kızartıp, köküne kibrit suyu mu döktün???
    pinkkuvars bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    CBF 500
    Var ya kuş resmi, içi doldurulmuş kuşlar var tekrar bak Kuş vardı da sıcaktan biryere bakamadık ki, eskiden ufak bir kafe varmış orada, dilek ağacı falan varmış yanında, ama kapanmış, yani kuş cennetinde aradığımızı bulamadık açıkçası, ama genel anlamda güzel bir geziydi, bir de şunu gördük; yolu fazla uzun tutunca yorgunluk da artıyor, menzil biraz daha kısa tutulabilir belki, haftaya yorgun başlamak iyi olmuyor malum

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Tüm olumsuzluklara rağmen, menzil ne kadar uzunsa o kadar iyidir görüşünü savunmaktayım...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    CBF 500
    Abi uzun yol istiyorsan hafta sonu Yunusların düğüne gideceksin o zaman 240 km, hem limitsiz etli pilav sözü var MT den gelenlere

Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Sabah sabah canım sıkıldı.
    ODTÜ 100.Yıl kapısından girişte Kebap 2000 önünde motor kazası vardı. (Hyosung GT modellerinden turuncu bir motordu) Arı'ya ait bir servis minibüsü ODTÜ giriş istikametinden Kebap 2000 karşısındaki sola/yukarı doğru sinyalsiz kırınca (motorcunun söylediği) motor minibüsün sol arkasına (sol arka tekerin arkasından aracın (VW Volt gibi birşeydi) altına)girmiş ve sıkışmış. Ben geçerken çocuğu kaldırıma almışlar ve kanamayı durdurmak için bacağını sıkıca bağlamışlardı. Sağ bacağında (motor sol tarafa yatmış) kanama vardı, kesik olduğunu söylüyordu. Kırık yok gibiydi ama çocuk şoktan dolayı titriyordu. Konuşarak sakinleştirmeye çalıştım. Zaten ambulans, anne-baba, arkadaş haber vermiş; yoldalar dedi. Ambulans gelince oradan ayrıldım. Ama sabah sabah moralim bozuldu.
    Çok dikkat edin kendinize.
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ODTÜ 100.Yıl kapısından girişte Kebap 2000 önünde motor kazası vardı. (Hyosung GT modellerinden turuncu bir motordu) Arı'ya ait bir servis minibüsü ODTÜ giriş istikametinden Kebap 2000 karşısındaki sola/yukarı doğru sinyalsiz kırınca (motorcunun söylediği) motor minibüsün sol arkasına (sol arka tekerin arkasından aracın (VW Volt gibi birşeydi) altına)girmiş ve sıkışmış. Ben geçerken çocuğu kaldırıma almışlar ve kanamayı durdurmak için bacağını sıkıca bağlamışlardı. Sağ bacağında (motor sol tarafa yatmış) kanama vardı, kesik olduğunu söylüyordu. Kırık yok gibiydi ama çocuk şoktan dolayı titriyordu. Konuşarak sakinleştirmeye çalıştım. Zaten ambulans, anne-baba, arkadaş haber vermiş; yoldalar dedi. Ambulans gelince oradan ayrıldım. Ama sabah sabah moralim bozuldu.
    geçen hafta yine aynı yerde bi kaza daha vardı...ama neyseki motor sürücüsünde bişey yoktu, araç sürücüsüyle tartışıyodu...
    o nokta tehlikeli gerçekten geçerken çok dikkat ediyorum ben de...

Motosikleti
    CBF 500
    Her geçen gün kötüye giden Ankara trafiği ile birlikte araç sürücüleri de iyice saçmalamaya başladı! 1 gün içinde 3-4 kez kaza atlatıyorum resmen, mesela geçen şahin kullanan bir maganda sola dönüş yaptığımız sırada birden "U" dönüşüne geçti ve milimetrik durabildim, ortadan gömüyordum az daha, dün "çakal kasa" dedikleri bir BMW durmadan makas yaparak beni 2 kez sıkıştırdı, ışıklarda yanına gidip "senin sorunun ne birader!" dedim, çocukluğuna döndü ..vuk bunun gibi şeyleri her gün yaşıyorum, bir gün elimden bir kaza çıkacak çok yakın!..

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    merhaba arkadaşlar bende dün motorumu getirdim istanbul'dan artık sizinle gezilere gelebilirim kabul ederseniz. resimlere bakıp iç çekme günleri bitsin artık değil mi?
    Taylan, ejlover ve forewer bunu beğendiler.
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı selcukcbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar bende dün motorumu getirdim istanbul'dan artık sizinle gezilere gelebilirim kabul ederseniz. resimlere bakıp iç çekme günleri bitsin artık değil mi?
    hayırlı uğurlu olsun...hafta içi bi buluşma olur sanırım muhabbet etmelik..

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı selcukcbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki her zaman bekleriz, yanlız bizim gurup biraz kilo yapıyor baştan uyarayım

Motosikleti
    YAMAHA R6S
    mesai saat 7 de bitiyor biraz geç ama ne yapalım memur adam değiliz hanımı da kızdırmadan mümkün olduğunca katılmak istiyorum.

Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her geçen gün kötüye giden Ankara trafiği ile birlikte araç sürücüleri de iyice saçmalamaya başladı! 1 gün içinde 3-4 kez kaza atlatıyorum resmen, mesela geçen şahin kullanan bir maganda sola dönüş yaptığımız sırada birden "U" dönüşüne geçti ve milimetrik durabildim, ortadan gömüyordum az daha, dün "çakal kasa" dedikleri bir BMW durmadan makas yaparak beni 2 kez sıkıştırdı, ışıklarda yanına gidip "senin sorunun ne birader!" dedim, çocukluğuna döndü ..vuk bunun gibi şeyleri her gün yaşıyorum, bir gün elimden bir kaza çıkacak çok yakın!..
    Aman Koray;
    Çakallardan ve kuşlardan (kuş serisi) trafikte uzak durmanı tavsiye ederim. Mutlaka bir sakatlık çıkarıyorlar. Bırak gitsin, uzaklaşsın sonra devam et, bir şekilde dengesizlikleri sana sebep oluyor.

Motosikleti
    YAMAHA R6S
    evet fotolardan net bir şekilde görünüyor.

Motosikleti
    CBF 500
    Aman Koray;
    Çakallardan ve kuşlardan (kuş serisi) trafikte uzak durmanı tavsiye ederim. Mutlaka bir sakatlık çıkarıyorlar. Bırak gitsin, uzaklaşsın sonra devam et, bir şekilde dengesizlikleri sana sebep oluyor.
    Sırf onlar olsa iyi, taksicilerede kılım! yol 4 şerit olsada gelip dibimden geçiyorlar, bir tampon-tampona gitme hastalığı var adamlarda, meslek hastalığı gibi... motorlarada aynısını yapmaya çalışıyorlar, sonra kardeşlerimiz böyle yaralanıyor hatta ölüyorlar, minibüsler ayrı sıkıntı - kadın şöförler ayrı... neyse konuşturmayın beni azım bozuluyor sonra
    Taylan, ejlover ve nezih77 bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler