Fatih ve Taylan fotolar ve video icin birer kez daha ellerinize saglik
Bu arada sanki yolda 1 videomuz daha mi vardi ne? v
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Selamlar arkadaşlar
gezilerinizi ve fotolarınızı inceledim ve çok imrendim
Bende Ankara'lı bir motosiklet tutkunu olarak gezilerinize dahil olmak istiyorum
beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum
organizasyonlarınızda görüşmek dileğiyle
MURAT
Siz GUUŞŞŞ cennetine gitmediniz mi??? Bir tane bile GUŞŞ resmi yok?? Bülent guşları kızartıp, köküne kibrit suyu mu döktün???
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Var ya kuş resmi, içi doldurulmuş kuşlar var tekrar bak Kuş vardı da sıcaktan biryere bakamadık ki, eskiden ufak bir kafe varmış orada, dilek ağacı falan varmış yanında, ama kapanmış, yani kuş cennetinde aradığımızı bulamadık açıkçası, ama genel anlamda güzel bir geziydi, bir de şunu gördük; yolu fazla uzun tutunca yorgunluk da artıyor, menzil biraz daha kısa tutulabilir belki, haftaya yorgun başlamak iyi olmuyor malum
Tüm olumsuzluklara rağmen, menzil ne kadar uzunsa o kadar iyidir görüşünü savunmaktayım...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Abi uzun yol istiyorsan hafta sonu Yunusların düğüne gideceksin o zaman 240 km, hem limitsiz etli pilav sözü var MT den gelenlere
Sabah sabah canım sıkıldı.
ODTÜ 100.Yıl kapısından girişte Kebap 2000 önünde motor kazası vardı. (Hyosung GT modellerinden turuncu bir motordu) Arı'ya ait bir servis minibüsü ODTÜ giriş istikametinden Kebap 2000 karşısındaki sola/yukarı doğru sinyalsiz kırınca (motorcunun söylediği) motor minibüsün sol arkasına (sol arka tekerin arkasından aracın (VW Volt gibi birşeydi) altına)girmiş ve sıkışmış. Ben geçerken çocuğu kaldırıma almışlar ve kanamayı durdurmak için bacağını sıkıca bağlamışlardı. Sağ bacağında (motor sol tarafa yatmış) kanama vardı, kesik olduğunu söylüyordu. Kırık yok gibiydi ama çocuk şoktan dolayı titriyordu. Konuşarak sakinleştirmeye çalıştım. Zaten ambulans, anne-baba, arkadaş haber vermiş; yoldalar dedi. Ambulans gelince oradan ayrıldım. Ama sabah sabah moralim bozuldu.
Çok dikkat edin kendinize.
Her geçen gün kötüye giden Ankara trafiği ile birlikte araç sürücüleri de iyice saçmalamaya başladı! 1 gün içinde 3-4 kez kaza atlatıyorum resmen, mesela geçen şahin kullanan bir maganda sola dönüş yaptığımız sırada birden "U" dönüşüne geçti ve milimetrik durabildim, ortadan gömüyordum az daha, dün "çakal kasa" dedikleri bir BMW durmadan makas yaparak beni 2 kez sıkıştırdı, ışıklarda yanına gidip "senin sorunun ne birader!" dedim, çocukluğuna döndü ..vuk bunun gibi şeyleri her gün yaşıyorum, bir gün elimden bir kaza çıkacak çok yakın!..
merhaba arkadaşlar bende dün motorumu getirdim istanbul'dan artık sizinle gezilere gelebilirim kabul ederseniz. resimlere bakıp iç çekme günleri bitsin artık değil mi?
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
mesai saat 7 de bitiyor biraz geç ama ne yapalım memur adam değiliz hanımı da kızdırmadan mümkün olduğunca katılmak istiyorum.
evet fotolardan net bir şekilde görünüyor.
Sırf onlar olsa iyi, taksicilerede kılım! yol 4 şerit olsada gelip dibimden geçiyorlar, bir tampon-tampona gitme hastalığı var adamlarda, meslek hastalığı gibi... motorlarada aynısını yapmaya çalışıyorlar, sonra kardeşlerimiz böyle yaralanıyor hatta ölüyorlar, minibüsler ayrı sıkıntı - kadın şöförler ayrı... neyse konuşturmayın beni azım bozuluyor sonra
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)