Benim ön teker patlamış sanırım sürekli havası iniyor şişiriyorum... Yarın, benim de gelme niyetim vardı ama sıkıntı yaratır mı bilemedim...
Hüseyin Abi, sen beni de alın dedin de gelmedik mi abi, ayıp ediyosun, başımızın üzerinde yerin var...
Benim ön teker patlamış sanırım sürekli havası iniyor şişiriyorum... Yarın, benim de gelme niyetim vardı ama sıkıntı yaratır mı bilemedim...
Hüseyin Abi, sen beni de alın dedin de gelmedik mi abi, ayıp ediyosun, başımızın üzerinde yerin var...
Beyler son anda iznim değişti c.tesiye yarın bende geliyorum..
Sabah optimumda görüşmek üzre.
1- Koray+1
2- Bülent
3- Fatih
4- Osman
5- Uğur (ejlover)
6- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
7- Koray-zzr
8- Ozan (?)
9- Cemal
10- Havatar
11- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
12- Caner
13- Taylan
14- Evren
15- eRen
16- ...
17- ...
Herkese iyi geceler arkadaslar Yarin gorusmek uzere iyi uykular
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Görüyorum ve +1 artırıyorum
Olm kacgundur aklımda valla billa bi arıyım diyorum ama hep kalıyo, işe güce dalıp unutuyorum, ben bi de telefon konusunda özürlü bir adamımdır, 20 küsür yıllık en yakın arkadaşımı bile haftada bir iki kere arıyorum. Dert ettiğin şeye bak, ben her yunusgil yaptıgımızda sen de gelecen sanıorum valla, akşam gidişin dert olmaz, ben bırakırım hacı, yakın sayılır bizim eve. Ozledik valla,yarın aksam 5 de ankara da olmam lazım benim, bi iki arkadaş çağırmıştı piknik benzeri bişeye, bilet falan da aldılar, söz verdik hafta içinden, inşallah geziden yetişebilrim, pazar ya da haftaiçi bigün akşam buluşur görüşürüz, ben seni eve bırakırım, sanki motor mu yok olm, herkes bırakır seni sen yeter ki gel. Mevlana dan alıntı yaptırma bana şimdi
O adam manyak Soner, bildiğin uçmuş yaw, herif dünyayi gezmiş yahu, valla ne olursa olsun,böyle uzun ötesi gezmek için kesinlikle enduro şart, zaten benim içimde de var öyle kıpırtılar enduroya dogru, neyse bakalım, sayısal her derde deva
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
1- Koray+1
2- Bülent
3- Fatih
4- Osman
5- Uğur (ejlover)
6- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
7- Koray-zzr
8- Ozan (?)
9- Cemal
10- Havatar
11- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
12- Caner
13- Taylan
14- Evren
15- eRen
16- Ünal (Geç kalırsam beklemeyin yetişirim heralde)
17- ...
Kardoma bak senn sabahın köründe kalkmış bir de yorum yapmışşş Mehmetim erken kalkıp yarım saat , yaptır gel evine 5 dk buluşacağımız yer adamı deli etme!!!
Ehliyetsiz kim var başka ben tekmiyim
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Yuh be listeye bak bunu kaçırdığım için depresyona girebilirim..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Uyuya kalmisim, gidenlerden birinin numarasini verebilirmisiniz, arkalarindan yetisiiim ???
arkadaşlar merhaba gruba yeni üye oldum kısa süredir de yazıları ve etkinliklerinizi takip ediyorum. bundan sonra bende sizlerle birlikte fırsat buldukça gezilere katılırım. uzun uğraşlardan sonra nihayet düzgün bir motor alabildim kesinleşmeden dahil olmak istemedim. bu akşam istanbul'a gidip sabaha motoru alıp dönecegim. bende bu kalabalık geziye katılmak çok isterdim gün farkı ile kaçırdım artık önümüzdeki maçlara bakarız
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
Aldığım istihbarata göre guş cennetinden gelen bir grup motorlu serseri sakaryada takılacakmış. Onları istanbul yolunda karşılayayım bare..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Amma yorulmuşum yaa her yerim agrıyo Nallıhan gezisine katılan bütün arkadaşlara teşekkürler
güzel gezmişsinizdir umarım iş yüzünden malesefki gelemedim .. bari bir kaç foto atında içimiz açılsın akşam akşam
Atın uleayn fotoları, bensiz naptınız orda bakıyım, görecem naptıgınızı, bidahakine sonuna kadar ordayım, sonuna kadarrrrrrr
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
nasıl yani sen gitmedin mi
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)