Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Akşama plan varsa ben de varım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ohooo Erhan da var, artık bundan sonra Erhan 2 ay boyunca hep var zaten sanırım eyi olmuşmuşş, ben görürüm seni yine yenge gelince

Benim işyerinde işim uzamazsa ben de katılabilirim.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Toplantı olacağını bilseydim motorla gelirdim bugün işe
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    beyler benim yarın nallıhan işi mesai dolayısı ile patlamıştır...

1- Koray+1
    2- Bülent
    3- Fatih
    4- Osman
    5- Uğur (ejlover)
    6- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
    7- Koray-zzr
    8- Ozan (?)
    9- Cemal
    10- Havatar
    11- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
    12- Caner
    13- Taylan
    14- Evren
    15- ...
    16- ...
    17- ...

valla bülocum ben de göbeği az da olsa erittim sayılır.daha da eriteceğim sanırım.yok hacı kızlar göbeği falan sevmiyor.biz kendimizi kandırıyoruz.ama düşününce bize göbek yakışıyor.özellikle de cruiser kullanan adamda olmaz sa olmaz diyebilirim.
    hani diyorum ki altınız da motorunuz var bir ara da bizim bu tarafa gelseniz de yine bi arpa muhabbeti yapsak nasıl olur.motoru saattık iyice koptuk.dönüş sıkıntı olacağı için ben gelemiyorum da siz de yav bi hüseyin vardı da demiyorsunuz.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bülocum ben de göbeği az da olsa erittim sayılır.daha da eriteceğim sanırım.yok hacı kızlar göbeği falan sevmiyor.biz kendimizi kandırıyoruz.ama düşününce bize göbek yakışıyor.özellikle de cruiser kullanan adamda olmaz sa olmaz diyebilirim.
    hani diyorum ki altınız da motorunuz var bir ara da bizim bu tarafa gelseniz de yine bi arpa muhabbeti yapsak nasıl olur.motoru saattık iyice koptuk.dönüş sıkıntı olacağı için ben gelemiyorum da siz de yav bi hüseyin vardı da demiyorsunuz.
    Ya abi bu akşam gezecekler yapsalar ya bi hüseyingil toplaşması??
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    abi ben son yapılan yunusgil toplaşmasına gelecen sandımç..gelecem demediğin halde toplaşmayla ilgili bi yorumda bulunmuştun sanırım ona yordum ben de...

yok erhancım nasıl döneyim geriye geç saate kadar oturuluyor.o saatten sonra tek dönüş şekli taksi olur ki o da çok tuzluya patlar.onun için katılamıyorum.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplantı olacağını bilseydim motorla gelirdim bugün işe
    Abi bende kaç kere söyledim ama dinleyen yok. Şimdi bende otobüsle eve gidecem çokda toplanasım vardı
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Tamam toplaşmayalım o zaman =) beyler yarın gideceğim düğün akşam 7'de ,ben de geziye gelsem değer mi acaba diye düşünüyorum zira erken dönmem lazım

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Turgay o saate döneriz büyük ihtimal, sen gelmeye çalış
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam toplaşmayalım o zaman =) beyler yarın gideceğim düğün akşam 7'de ,ben de geziye gelsem değer mi acaba diye düşünüyorum zira erken dönmem lazım
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Müdürr özledik yahu sen de arada sırada girip iki yorum yapmıyosun. Diyorum ki gidiyim alayım müdürü artçı chopper cı olmaz diyorum sonra sende bir restorasyon çalışması yapıp güzel bi 250 lik şöyle ortalığı kassan kavursan artık diyorum geçici de olsa :D

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Saat 12.30 gibi orda olsak 3 saat takılsak sonra tek başıma basıp dönsem olur galiba , ben bi düşüneyim .

yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Fotograf makinesini boşaltırken tesadüfen buldum bu kayıtın yapıldıgının farkında bile degildim paylaşayımda az iştahınız acılsımn :D http://youtu.be/us7L9CN-gCo
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Bülennttt Korayyy bakınn şunaaa Bu transalp rezilini oldum olası çok severim bu video yu ilk kez görüyorum forumdan biri paylaşmış şunu izleyip garajımız da (Yunuz Lütfen cümlenin tamamına bakalım) bir tane de endülü olsun olmadı touing olsun demez mi insan yahu hayatt bunun için yaşanır benim amacım diyorum adam 10 dk ya sığdırmış!!

Dipnot bu nu paylaşırken yunusun görmemesini sağlayabilir miyiz ki acaba ? :

http://www.partireper.it/

Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdürr özledik yahu sen de arada sırada girip iki yorum yapmıyosun. Diyorum ki gidiyim alayım müdürü artçı chopper cı olmaz diyorum sonra sende bir restorasyon çalışması yapıp güzel bi 250 lik şöyle ortalığı kassan kavursan artık diyorum geçici de olsa :D
    valla sonercim ben de özledim ama...ama lar var işte maddi olarak köötü durumdayım.borçlar bi yandan işsizlik desen sıkıntı.bide şimdi taşınma durumum var buradan.anlayacağın hepsi üst üste geldi.valla bi önceki günümü arar hale geldim.
    ama bunlar da geçecek biliyorum.
    beni öldürmeyen her şey daha da güçlenmemi sağlıyor.

cemalozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yarın gelemiyorum:(
    Tekne gezisi Çayırhan ın içinde termik santrali geçince solda olması lazım
    İyi gezmeler...

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    valla sonercim ben de özledim ama...ama lar var işte maddi olarak köötü durumdayım.borçlar bi yandan işsizlik desen sıkıntı.bide şimdi taşınma durumum var buradan.anlayacağın hepsi üst üste geldi.valla bi önceki günümü arar hale geldim.
    ama bunlar da geçecek biliyorum.
    beni öldürmeyen her şey daha da güçlenmemi sağlıyor.
    Allah sabır versin deyim abi , aynı durum aslında ben de yeni ayrıldım biliyosun işten o sıkıntını anlarım taşınma vs dedin eğer yardımızı dokunursa önemli bişey olmadığı sürece söylemen yeter biliyosun .

Allah sabır versin deyim abi , aynı durum aslında ben de yeni ayrıldım biliyosun işten o sıkıntını anlarım taşınma vs dedin eğer yardımızı dokunursa önemli bişey olmadığı sürece söylemen yeter biliyosun .
    eyvallah kardeşim sağolasın düşünmen bile yeterli.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    .............................+1
    nezih77 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)

Bu Konudaki Etiketler