Akşama plan varsa ben de varım.
Ohooo Erhan da var, artık bundan sonra Erhan 2 ay boyunca hep var zaten sanırım eyi olmuşmuşş, ben görürüm seni yine yenge gelince
Benim işyerinde işim uzamazsa ben de katılabilirim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Toplantı olacağını bilseydim motorla gelirdim bugün işe
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
beyler benim yarın nallıhan işi mesai dolayısı ile patlamıştır...
1- Koray+1
2- Bülent
3- Fatih
4- Osman
5- Uğur (ejlover)
6- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
7- Koray-zzr
8- Ozan (?)
9- Cemal
10- Havatar
11- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
12- Caner
13- Taylan
14- Evren
15- ...
16- ...
17- ...
valla bülocum ben de göbeği az da olsa erittim sayılır.daha da eriteceğim sanırım.yok hacı kızlar göbeği falan sevmiyor.biz kendimizi kandırıyoruz.ama düşününce bize göbek yakışıyor.özellikle de cruiser kullanan adamda olmaz sa olmaz diyebilirim.
hani diyorum ki altınız da motorunuz var bir ara da bizim bu tarafa gelseniz de yine bi arpa muhabbeti yapsak nasıl olur.motoru saattık iyice koptuk.dönüş sıkıntı olacağı için ben gelemiyorum da siz de yav bi hüseyin vardı da demiyorsunuz.
yok erhancım nasıl döneyim geriye geç saate kadar oturuluyor.o saatten sonra tek dönüş şekli taksi olur ki o da çok tuzluya patlar.onun için katılamıyorum.
Tamam toplaşmayalım o zaman =) beyler yarın gideceğim düğün akşam 7'de ,ben de geziye gelsem değer mi acaba diye düşünüyorum zira erken dönmem lazım
Saat 12.30 gibi orda olsak 3 saat takılsak sonra tek başıma basıp dönsem olur galiba , ben bi düşüneyim .
Fotograf makinesini boşaltırken tesadüfen buldum bu kayıtın yapıldıgının farkında bile degildim paylaşayımda az iştahınız acılsımn :D http://youtu.be/us7L9CN-gCo
Bülennttt Korayyy bakınn şunaaa Bu transalp rezilini oldum olası çok severim bu video yu ilk kez görüyorum forumdan biri paylaşmış şunu izleyip garajımız da (Yunuz Lütfen cümlenin tamamına bakalım) bir tane de endülü olsun olmadı touing olsun demez mi insan yahu hayatt bunun için yaşanır benim amacım diyorum adam 10 dk ya sığdırmış!!
Dipnot bu nu paylaşırken yunusun görmemesini sağlayabilir miyiz ki acaba ? :
http://www.partireper.it/
valla sonercim ben de özledim ama...ama lar var işte maddi olarak köötü durumdayım.borçlar bi yandan işsizlik desen sıkıntı.bide şimdi taşınma durumum var buradan.anlayacağın hepsi üst üste geldi.valla bi önceki günümü arar hale geldim.
ama bunlar da geçecek biliyorum.
beni öldürmeyen her şey daha da güçlenmemi sağlıyor.
Yarın gelemiyorum:(
Tekne gezisi Çayırhan ın içinde termik santrali geçince solda olması lazım
İyi gezmeler...
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)