Hepi topu 7 tane mi foto var? la makinenin hakkını verin laa!! bide nası bi çözünürlükte yaptıysan heryer mozaik olm
Hepi topu 7 tane mi foto var? la makinenin hakkını verin laa!! bide nası bi çözünürlükte yaptıysan heryer mozaik olm
ANGARAJ
Cumartesi gezisinin videoları
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ankara MT ile bu etkinlik il tanistim ve ilk kez yol yaptim. Oldukca keyif aldim. Ozellikle aksam rotasini yaptigimiz Koray ve Celal Abiye ayrica tesekkur ederim. Umarim yeni suruslerde gorusuruz. Gruptan Kızılcahamam'da ayrildiktan sonra 3 motor asagidaki linkte verilen rotayi yaptik. Kızılcahamam'dan sonra yaklasik 200 km. Yemek sonrasi cay, muhabbet, benzin takviyesi derken Kızılcahamam cikisimiz saat 18-18:30 civarında oldu. Yolu tam bilmedigimiz icin bir iki yerde yanlis yola girip ciktik ve bir cok sefer yol sorduk, farklı yerlerdeki yol durumu nedeniyle Pursaklara vardigimizda saat 22:00 olmustu. Oldukca keyifli bir rota ve kesinlikle daha genis bir zamanda yol ve mangal yapmak icin gitmek gerek. Gec saate kaldigimiz icin bir iki tane foto cekebildik, firsat bulunca eklemeye calisacagim.
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...7d3eadb2fe7d04
tekrar gorusmek uzere
evren
Resimler ve videolar için teşekkürler arkadaşlar. Güzel bir geziye imza atmışsınız, tebrikler
Önümüzdeki hafta var mı bir program? Bu hafta gelemedim ama haftaya aranızda olmayı isterim ;)
Bu arada videolar niye dik onu anlamadım
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Önümüzdeki hafta da Beypazarına gidelim diye konuşuldu bir ara ama oraya gittik farklı bir yer olsun diyen oldu, Ankarada gezilecek yer kalmadı diyen oldu aslında kamp muhabbeti de keyifli oluyor, bir gece kalmalı mı gitsek bir yere diye düşünüyorum ama her yere de kamp atılmaz malum, Fikirlere açığız...
Arkadaşlar uygunsa Karabük, Kastamonu, Bolu-Abant veya Ilgaz gibi ulaşımı kolay olan kampa uygun bir plan yapalım....
F
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Videoları cep telefonundan çektiğim için böyle. Telefonum geniş olduğundan hem motor kullanıp hep telefonu yatay çevirmek sıkıntı olacaktı...
hafta sonu için yapılacak organizasyona varım...ama koray dediğin gibi lanet yerde seçenek de çok fazla değil...nallıhan da kuş cenneti var 160 km mesafede...kalmalı gidilecek ılgaz güzel bi seçenek olabilir.....
Beypazarı - Kızılcahamam tarzı yerler uyar aslında. Kamp olayı olmayan
Elinize sağlık tekrardan Bi kamera muhabbeti geçince ben de merak edip sordum sadece
Hiç gitmedim ama değişik bir alternatif
Bu arada gezilerde ortalama hız nedir arkadaşlar? Çok hızlı gidilmiyor dii mi? Ona göre belki bir arkadaş daha katılabilir.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Bu hafta sonu Beypazarı - Kıbrısçık - Bolu - Ankara yaptık. Maksimum hızlanmamız otobanda 120 km/saat şeklinde olurken norma yollarda 80 km/saat şeklinde oldu.
Ara gazlamalar da yapılmadı değil tabii. 1000 rr olunca ekipte zapt etmek sıkıntı oluyor )
Bu arada gezi için forumda açtığım başlığın linki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...turlamasi.html
Beyler madem farklı yerler görmek istiyorsunuz,
Daha farklı uzak yerlere gitmek istiyorsunuz,
Kamp yapmak istiyorsunuz?
Buyrun 07-07-2012 Tarihinden Abimin düğünü var 1 gece konaklamalı çıkın gelin,
Ankaraya 240km mesafede Cumartesi akşamı düğün,
Ve bilmeyenler için söylüyorum Konya-Pilavı olacak yeme içme akşam benden
Pazar günüde geri dönersiniz?
Şimdi bekliyorum bakalım,
Günübirlik 300km yaptım,
Günübirlik 500km yaptım diyen arkadaşlara selam ediyorum burdan..
ANGARAJ
Şimdi sınırsız pilav falan varsa değerlendirilebilir bence, sen bir koordinatlarını atsana şu düğün yerinin
http://goo.gl/maps/BFOQ
Burası düğünün Yapılacağı Mekan beyler.
kamp da yapılabilecek bir mekan ama ha ben çadırda kalamam diyenlerede illaki evin Birinde kalacak bi yer buluruz
ANGARAJ
la google bile bilinmeyen yol diyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
aslında güzel bi program...etli pilav da kaçmaz
Yunuss abin evliniyor mu sünnet mi oluyor olm ... bunlar etli pilav falan diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
Yaw faceboook mudur nedir orada gezsi videolarını eklemeye çalışıyorum ama benim zeka ve hafıza limitlerini aşıyor bu iş...
Please wait while your video is uploading yazıyor amma velakin .......heralde bülent evlenip çoluk çoçuğa karışana kadar bekleyeceğiz...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)