Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla Shadowcular enteresan önce çok sessiz diye egzoz alırlar, sonra da çok sesli oldu bu bee diyerekten susturucu falan yaptırırlar, bu Shadow insanın dengesini bozuyo biraz sanki neyse ben karışmıyom bu mevzuya fazla, bizim şuberk yeterince ilgileniyo zaten bu konularla
    Yaw Sonerim İndianım yani anlasam valla yorum yapacam ama motordan zerre kadar anlamam, anca zincir temizle, hava filtresi, yağ filtresi falan değiştir yapabiliom ben. Onun dışında bişi gelmio elimden. Gerçi senin problemin karbüratör ve bağlantılarıyla alakalı olduğu gibi bir hisse de kapılmadım desem yalan olur. Artık bekliyoruz bakalım ne çıkacak.

Shadow açık artırmasına kendi motorum üzerine 2 lira vererek takas yoluyla ben de dahil olurum Zaten Fatih abinin dediği gibi 50 tane sorunu var arkadaş hangisiyle uğraşcan, özellikle de 2008 modeller yani Bak Koray da daha yeni yolda kaldı ki onun ki 2006 modeli, en dayanıklılarından hem de, o kaldıysa 2008 kesin kalır söylemedi demeyin

O değil de geçen arkadaşın kapalı garaja indik yine, orda benim ağzımın sularını akıtan o turuncu er6n duruyodu köşede üstünde brandayla, adam nerdeyse hiç kuıllanmıyo arkadaş, valla yarın birgün beni turuncu er6n ile görürseniz bilinki o moturu çalmışım arkadaş, dayanamıyom yaa, o alet öyle garajda yatırılır mı ya.

Ulen Huseyin, valla benim fazlasında gözüm yok, sayısal süper falan bile çıksa en fazla er6n alır, en az 2 sene kullanırım ama sana bi tane Ducati benden valla, çıksa ilk iş kapına getiririm motoru ama anahtarı sana vermekte biraz isteksiz davranabilirim şimdi bi düşündüm de Valla arayı açmayalım arkadaşlar, cmt akşama işim var benim, arkadaşın doğumgünü hesabı, ama yine de plan olursa geç giderim ya da erken çıkarım bişiler yaparım yani, hertürlü gelirim. Ya da yarın da olabilir, akşam biraz mesai var ama yine gelirim, gerekirse işten kaçar gelirim ulen
    nezih77 bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla sonercim benim işim hiççç belli olmaz.seneye alabilirim en erken malum borçlar gırtlağı sıkıyor.ama Ducati Monster 695 bu sıralar gözüme güzel görünmeye başladı.
    bilemedim ne desem aslında naked tabi bizimkiler gibi olanını demiyorum kullanışlı Tarz be Abi ne deyim Ama ducati alayına gider

Yalnız Müdür elini çabuk tut Sahibinden de 3 tane var.

Bülent senin niyetin ya naked ya racer abi sen o yola adım adım gidiyosun belli ama o ne güzel bişeymiş öyle yahuuu Müdür bak er6n harikaymış valla kanı chopper diye akan bi adamın yorumu bu bi düşün bence???

Valla içelim cmtsi pazar akşam öğlen ortaya karışıkkk

alayına,tugayına hatta tümenine gidecem.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Hatta bana öyle geliyo ki sen önce bir naked yada racer deneyecen sonra ilk fırsat da cruiser um da cruiser deyip tekrar ya endülü yada touring - (cruiser) yapacan aha da buraya yazıyom
    nezih77 bunu beğendi.

valla öyle.iyice yaşlanmadan azda olsa hızlı yaşayım.sonra zaten cruiser aslolan.
    pinkkuvars bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    günaydın beyler;

kızılay trafiği şu an felç durumda...etki alanı da büyük gibi....işe gelirken kaldırım maldırım dinlemedim..motor için bile yoğun bi trafik vardı...

bilginize..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bahçelievler-balgat kavşağı polis araçlarınca kapatılmış, inönü bulvarındaki tıkanıklık odtü kavşağına kadar uzamakta.
    söz sende turgay;
    Bulent78 ve soa bunu beğendiler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    tracer 900

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu bana birini hatırlatıyorsun hh egzoz da alırsın sen şimdi )) bu shadow cular hep mi böyle oluyo kiii P
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla Shadowcular enteresan önce çok sessiz diye egzoz alırlar, sonra da çok sesli oldu bu bee diyerekten susturucu falan yaptırırlar, bu Shadow insanın dengesini bozuyo biraz sanki neyse ben karışmıyom bu mevzuya fazla, bizim şuberk yeterince ilgileniyo zaten bu konularla...
    ...Bak Koray da daha yeni yolda kaldı ki onun ki 2006 modeli, en dayanıklılarından hem de, o kaldıysa 2008 kesin kalır söylemedi demeyin
    Arkadaş kimse bana bir kapak koymadan da geçmiyor, anlamadım ki sevdiğinizden mi yapıyorsunuz, insan en çok sevdiğini öpermiş ama böyle gurup da dalınmaz ki

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahçelievler-balgat kavşağı polis araçlarınca kapatılmış, inönü bulvarındaki tıkanıklık odtü kavşağına kadar uzamakta.
    söz sende turgay;
    Turgay bugün mazaretli Ben Osman, Bahçelievler ve 6. cadde GÜRÜLTÜ yapmaları nedeniyle SHADOWLARA kapatılmıştır, söz sende Bülent
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla turan gunes ve atakule civarinda da durum tam tersi, buralarda gezecek motorlarin cok gurultulu olmalari sarti getirilmis, polis sessiz motorlari gorunce bagliyor, hatta bu durum yeni sektor olusturdu, ellerinde su ve bezle araba cami silen cocuklar, artik ellerinde sarjli matkaplarla dolanip sessiz motorlarin egzozlarini delip daha gurultulu olmalarini sagliyorlarmis

Bu taraflarda, yani atakule, oran taraflarinda trafik yok, gocuk,sel, deprem falan da yok
    Olm adam dusmus kaybolmus lan o cukurda, nasil bir cukurmus ki adami hala bulamamislar anlamadim yani. Yok arkadas bugun kaldirim cokuyorsa, yarin da yol coker bence, biz alternatif guzergahlari kullanmaya baslayalim artik

Ukome nin yeni almis oldugu karara gore artik kaldirimlar kaldirilacak, yayalara ufak portatif jetpackler verilecek, yayalar bu jetpackler ile maximum 15 mt. yukselebilecekler ve de 25 km hiz yapabileceklermis, soz sende Yunus
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ve bir son dakika haberi;
    Devlet f650 mağdurlarına yardım eli uzattı;
    100 kilometrede 8 litre yakarak ocaklara incir ağacı diken f650 sahiplerine devlet yardımı yasalaştı.
    bundan böyle f650 sahiplerine haftada 5 litre benzin istihkakı verilecek.
    konuyla ilgili mikrofonlarımızı uzattığımız mağdur Y.D " Allah devletimize zeval vermesin, kahrolsun bavyera" dedi.

erhan?
    Taylan, karapara, Bulent78 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Ulus'ta değişen bir şey yok Hal'in kapısına dayanan kamyonlardan aşağı kan damlıyor, ortalığı ağır bir sakatat kokusu kaplamış , çeyiz peşinde koşan teyzeler ve genç kızların oluşturmuş olduğu yoğunluğun güneşin tepemizde belirmesiyle birlikte azalacağını düşünüyoruz , ankara alışveriş festivali etkinlikleri kapsamında sesi çatallaşmaya başlamış ergenler konser vermekte, ankara kedisi kostümüne bürünmüş seymen maskotlar angara havası oynamakta, şimdilik bildirecekelrim bu kadar ha bide dolmuşlar canınıza okur sakın ha buralara gelmeyin motornan =)
    soa ve Otoburkaplan bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBF 500
    Olum işiniz yok mu sizin
    Bulent78 bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve bir son dakika haberi;
    Devlet f650 mağdurlarına yardım eli uzattı;
    100 kilometrede 8 litre yakarak ocaklara incir ağacı diken f650 sahiplerine devlet yardımı yasalaştı.
    bundan böyle f650 sahiplerine haftada 5 litre benzin istihkakı verilecek.
    konuyla ilgili mikrofonlarımızı uzattığımız mağdur Y.D " Allah devletimize zeval vermesin, kahrolsun bavyera" dedi.

erhan?
    Evet fatih burada da gerçekten inanılmaz bir atmosfer var. Devletin belirlediği 5 lt lik istihkak f650 sahiplerinde sevinçle karşılandı. F650 sahipleri dışında yardıma gerek kalmadan sarfiyatını düşüren Bülent78 isimli şahıs, bu mutluluğu önceden yaşamış bir sürücü olarak bmw sahiplerine zincirini yağlayarak ve motorunu yıkatarak destek oldu...aldığı yeni depo üstü çantası gözlerden kaçmayan bülent78 "hadi la yemek yiyek" diyerek sözlerine son verdi...
    Bulent78 ve soa bunu beğendiler.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Gençlik caddesi üzerinde gördüğümüz mavi er-5 satışa çıkmış ilanını gördüm , ilgilenenlere duyrulur.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gençlik caddesi üzerinde gördüğümüz mavi er-5 satışa çıkmış ilanını gördüm , ilgilenenlere duyrulur.
    Adapazarı çık aradan...Sevincimizi kursağımızda bırakma..Hazır devlet destek yapmış bize.

Ha unutmadan..

Buda benden çadırı olmayanlara,
    çadırsız dikip gezenlere gelsin,

ANGARAJ

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    http://www.vatanbilgisayar.com/Navig...spx?I_ID=56868 arkadaşlar biraz yön bulma sorunum var uzun yollarda rahat edebilirim nasıl sizce?
    Shadowcuların sayısı artıyor
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    kawasaki ninja 636
    Selam arkadaslar, buyuk ihtimalle pazar gunu motorumu bakimdan aliyorum. Yokmu pazar gunu icin bi planiniz ???

Motosikleti
    CBF 500
    Gerçek aşk var mı sorusuna güzel bir yanıt olmuş (var tabi canım, bak masanın altından gösteriyorum )

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler