Valla Shadowcular enteresan önce çok sessiz diye egzoz alırlar, sonra da çok sesli oldu bu bee diyerekten susturucu falan yaptırırlar, bu Shadow insanın dengesini bozuyo biraz sanki neyse ben karışmıyom bu mevzuya fazla, bizim şuberk yeterince ilgileniyo zaten bu konularla
Yaw Sonerim İndianım yani anlasam valla yorum yapacam ama motordan zerre kadar anlamam, anca zincir temizle, hava filtresi, yağ filtresi falan değiştir yapabiliom ben. Onun dışında bişi gelmio elimden. Gerçi senin problemin karbüratör ve bağlantılarıyla alakalı olduğu gibi bir hisse de kapılmadım desem yalan olur. Artık bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Shadow açık artırmasına kendi motorum üzerine 2 lira vererek takas yoluyla ben de dahil olurum Zaten Fatih abinin dediği gibi 50 tane sorunu var arkadaş hangisiyle uğraşcan, özellikle de 2008 modeller yani Bak Koray da daha yeni yolda kaldı ki onun ki 2006 modeli, en dayanıklılarından hem de, o kaldıysa 2008 kesin kalır söylemedi demeyin
O değil de geçen arkadaşın kapalı garaja indik yine, orda benim ağzımın sularını akıtan o turuncu er6n duruyodu köşede üstünde brandayla, adam nerdeyse hiç kuıllanmıyo arkadaş, valla yarın birgün beni turuncu er6n ile görürseniz bilinki o moturu çalmışım arkadaş, dayanamıyom yaa, o alet öyle garajda yatırılır mı ya.
Ulen Huseyin, valla benim fazlasında gözüm yok, sayısal süper falan bile çıksa en fazla er6n alır, en az 2 sene kullanırım ama sana bi tane Ducati benden valla, çıksa ilk iş kapına getiririm motoru ama anahtarı sana vermekte biraz isteksiz davranabilirim şimdi bi düşündüm de Valla arayı açmayalım arkadaşlar, cmt akşama işim var benim, arkadaşın doğumgünü hesabı, ama yine de plan olursa geç giderim ya da erken çıkarım bişiler yaparım yani, hertürlü gelirim. Ya da yarın da olabilir, akşam biraz mesai var ama yine gelirim, gerekirse işten kaçar gelirim ulen