Haftasonu da görüşemedik, var mı şöyle bir hafta içi kaçamağı yapalım, görüşelim diyen aranızda? Fikirleri alalım, Yunus un park zaten banko onu söylemiyorum bile onun dışında bişeyler var mı?
Haftasonu da görüşemedik, var mı şöyle bir hafta içi kaçamağı yapalım, görüşelim diyen aranızda? Fikirleri alalım, Yunus un park zaten banko onu söylemiyorum bile onun dışında bişeyler var mı?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Geleneksel parkta buluşup orda beyin fırtınasıyla karar verebiliriz ya da daha öncesinden bir fikri olan varsa buyursun gelsin .
Peki öylede yapabiliriz tabisi
O zaman Listeyi yapıyorum
1)GaCCaLL
2)Bülo(Kameramı unutma la )
3)Turgay
4)?
ANGARAJ
Eneee, senin kamera bende di mi lan, olm haftasonu denedim ben onu ama mafiş yanii, alete taze pil de koydum ama çalışmadı, Ahmeti bi ara çağır da sizin oraya beraber döveriz
Ben eve uğrarım, alır getiririm, zaten biraz erken çıkma ihtimalim var, yani 6:30 a sizin orda olurum sanırım kesin galiba.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
5 liraya doyacaksak ben de aç gelem.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
koray geldi bize arpalanıyoruz.gelmek isteyen olursa arpasını alsın gelsin.
Yok abi gayet açık seçik böyle kuru üstü pilav önden işkembe falan ohyşşş ama fakat ve lakin ben halen işyerindeyim pfff
İncek livadan devam edince yokusun basladigi virajda olmus kaza. İncek yolunda calisma var ama henuz o noktoya gelmrmis durumda. O nedenle hala anlam veremedim kazaya..
Hergun o yolu kullaniyorum arabayla. Motorla ciktigimda da ilk girdigim yol orasi. Ne yazik ki ulkemizde bi yolu o gun icinde gormeden kesinlikle hiz yapmamak lazim. Bi kac saat once gectiginiz yolda cok sey degisebiliyor ;(
Abi gözünüzü seviyim yapmayın, gidip 2008 shadowa 16000 tl vereceksiniz... gidin o paraya 1200 sportster alırsınız
Bkz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88552967/detay
Özgür' ün sportster' ı hatırlıyorsun Koray başkan, shadowla, benim motorla ya da herhangi bir japonla kıyaslanamayacak kadar güzel bence...
Dostum dediğin gibi japon cruiserlarla Harley i kıyaslamak doğru olmaz, parça kalitesi, boya ve krom işçiliği, motor sesi ve 100 senenin üzerinde tarihsel geçmişiyle harley bir efsane! japonlarda iyi tabiki ama arada bariz bir fark var, ama Ozan kardeşimiz motoru almış sanırım, o yüzden yorum yapmak da çok doğru olmaz, hayırlısı olsun demek lazım
harley davidsonlara da baktım ama ankara dışından nasıl getireceğim motoru bir de görüştüğüm bütün insanlar yedek parça pahalı dediğin motor 2004 model diğer baktığımız motorlar da 6 yaşından büyük 20.000 km 30.000km yazmışlar ama durum gerçekte böyle değildi bu motor gayet temiz fiyatıda piyasadaki diğer shadowlara göre gayet uygun hem 8 değil daha 4 yaşında 12.000 gerçek kilometre de. Orjinal honda sissybarı ve koruma demiri var üstünde. Birde dediğiniz motor benim için çok güçlü motoru her zaman değiştiririm ama kendimi sanmam. Çünkü bu benim ilk motorum.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)