Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    caneryavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ST Kanuni GT250R
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünkü kazayı duyan var mı arkadaşlar? 1200gs'li iki kişi ölmüş incek tarafında. allah rahmet ede.
    benim Kaan abiden öğrendiğimi aktarayım..

Bu kadar kötü bir hafta sonu mu olur?
    Motosiklete yeni başlayan sevgili dostumuz Koray Çamur cumartesi günü maalesef vefat etti. Eski dostlarımız, tecrübeli abilerimiz, yaptıkları seyahatlar ile örnek aldığımız usta motorcular Yusuf Seçkin Şahin ve Erol Arslan abilerimizi bugün günü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.
    Merhumlara Allah'tan rahmet geride kalanlara ve motosiklet camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.

O vefat eden iki kişi baya baba motorcularmış...

Allah Rahmet eylesin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Ben Çubuk'ta değilken organizasyon yapılmış şansa bak yak. Nasıl beğendiniz mi karagölümüzü
    Bu arada iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Umarım Allah hepinizin kabine göre verir.
    Var mı hafta içi birşey ??
    Alıntı unalx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ankara Mt. ozan ve fatih yeni motorlarınız hayırlı olsun.. Ejlover nickli arkadaş gruba hoşgeldin.
    Mt Ankara olarak her hafta geziye çıkma olayını 3-4 motor olsa da devam ettirebildik. En önemlisi eğlendik..katılanlara teşekkür ediyorum. Hüseyin başkan yokluğunuzu hissettik. En kısa sürede motor alman dileğiyle.

karagöl gezisinden...
    http://img832.imageshack.us/img832/8...7184045.th.jpg
    http://img195.imageshack.us/img195/9...7145856.th.jpg
    http://img708.imageshack.us/img708/8...7145726.th.jpg
    http://img84.imageshack.us/img84/875...7141458.th.jpg
    http://img215.imageshack.us/img215/8...7141425.th.jpg
    http://img585.imageshack.us/img585/1...7141847.th.jpg
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Çubuk'ta değilken organizasyon yapılmış şansa bak yak. Nasıl beğendiniz mi karagölümüzü
    Bu arada iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Umarım Allah hepinizin kabine göre verir.
    Var mı hafta içi birşey ??
    karagölde çok sivrisinekle tanışma fırsatımız oldu birde pazar günü hiç birşekilde yer bulamadık gölde küçük biraz piknik yeri sıkıntısı var, oraya gidilecekse mutlaka sofra bezi tarzı birşeyler alıp gidilmeli.. Yürüyüş yolunun kenarında ağaçların altında oturabilme olayı çok hoş çok doğal..

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı caneryavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim Kaan abiden öğrendiğimi aktarayım..

Bu kadar kötü bir hafta sonu mu olur?
    Motosiklete yeni başlayan sevgili dostumuz Koray Çamur cumartesi günü maalesef vefat etti. Eski dostlarımız, tecrübeli abilerimiz, yaptıkları seyahatlar ile örnek aldığımız usta motorcular Yusuf Seçkin Şahin ve Erol Arslan abilerimizi bugün günü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.
    Merhumlara Allah'tan rahmet geride kalanlara ve motosiklet camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.

O vefat eden iki kişi baya baba motorcularmış...

Allah Rahmet eylesin...
    İncekteki kazada motorcu üstadimiz kendi motorunda artçıymış. Livadan sonraki virajda yoldan çikip ağaç ve direktlere çarpmışlar. Tekrardan Allah rahmet eylesin diyorum.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu arada motoru aldım 2008 Honda VT750 Shadow 12.300 Km'de(gerçek kilometre). Aldığım adam iş adamı zengin birisi 2-3 tane motoru vardı Soner Hoca'nın ısrarı üzerine bana sattı çarşamba günü üzerime alıyorum bu ay sonundan sonra bende sizlerle gezilere gelmek isterim
    Hayırlı olsun kardeşim, bence güzel seçim fiyat nedir - aksesuar durumu?

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bi arkadaş var shadow sahibi sanki motor onu kullanıyor ama isim vermiycem..
    1-2 gün foruma girmedik, beni işaret eden arkadaşlar olmuş, Buğra içinde çıldırırım senin!

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2 gün foruma girmedik, beni işaret eden arkadaşlar olmuş, Buğra içinde çıldırırım senin!
    vaşşşş o nasıl bi laf?kavgada söylenmez

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nezih motor tamiri ile aran nasıl. deftarlıktan satılık honda activa var. muayyer bedeli 200 tl 300 e %90 sana kalır. ama motoru gormek gerek biraz da tamirden anlamak gerek

Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nezih motor tamiri ile aran nasıl. deftarlıktan satılık honda activa var. muayyer bedeli 200 tl 300 e %90 sana kalır. ama motoru gormek gerek biraz da tamirden anlamak gerek
    tamir sıkıntı değil de maddiyat imkan vermiyor maalesef.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    hocam sen şu ilanı bana yollayabilirmisin bi?
    ANGARAJ

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada sende scarver almışssın hayırlı olsun dedimiydik biz ona
    Sağol dostum. Ya şu kazaya çok üzüldüm ben :( Allah Rahmet Eylesin..
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    dünkü kazayı duyan var mı arkadaşlar? 1200gs'li iki kişi ölmüş incek tarafında. allah rahmet ede.
    Selam Fatih ne var ne yok? Vefat eden arkadaşlar Hitit Motorun eski yönetiminden.Ben tanımıyorum ama Hitit'ten tanıyan arkadaşların söylediğine göre camianın en büyük duayenleri ve en acı kaybı.Neden dersen arkadaşlar Türk motorcuları na Avrupa Seyehatlerin de referans olan yol gösteren ustad kişilermiş.Allah rahmet eylesin.Toprakları bol olsun.Detaylı bilgi için: http://www.motosikletyol.com/

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Fatih ne var ne yok? Vefat eden arkadaşlar Hitit Motorun eski yönetiminden.Ben tanımıyorum ama Hitit'ten tanıyan arkadaşların söylediğine göre camianın en büyük duayenleri ve en acı kaybı.Neden dersen arkadaşlar Türk motorcuları na Avrupa Seyehatlerin de referans olan yol gösteren ustad kişilermiş.Allah rahmet eylesin.Toprakları bol olsun.Detaylı bilgi için: http://www.motosikletyol.com/
    sağol abi, sen yazar mıydın buralara? iş-güç uğraşıyoruz işte. sende ne var ne yok?
    pazar günü metin abinin orda duyduk bizde kazayı.
    nihayetinde motosiklet sakat iş, eğitimle, tecrübeyle riskleri en aza indiriyosunuz ama yine diken üstündeyiz.
    allah rahmet ede.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    sağol abi, sen yazar mıydın buralara? iş-güç uğraşıyoruz işte. sende ne var ne yok?
    pazar günü metin abinin orda duyduk bizde kazayı.
    nihayetinde motosiklet sakat iş, eğitimle, tecrübeyle riskleri en aza indiriyosunuz ama yine diken üstündeyiz.
    allah rahmet ede.
    Sen yazarmıydın derken biz burada doğduk bakma yazmadığıma takipteyim.Cem yılmaz misali ben okuyucuyum.
    Bizde Ankara'ya dönüşte Kızılcahamam girişinde telefon geldi Kubilay Başkana orada duyduk. çok üzüldük.
    Abiciğim Motora en iyi binen en uzun yaşayandır.
    Gençliği gaza getirmemek lazım özellikle racing motorlarla.
    Yok Bolu'ya 15 dakikada gidiyormuş, yok Tekirdağa 20 dak. gidiyormuş bunlar yanlış işler acele giden ecele gider.Yazık oluyor gencecik fidanlara.

http://www.ankdef.gov.tr/Guncel_ihal...012%20ilan.xls
    burada listede olan honda activa. motosiklet satışlarında genellikle pek rakip olmuyor. ihle sonuçlarına bakınca 100 tl fazlasına motor satılıyor.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Hayırlı olsun kardeşim, bence güzel seçim fiyat nedir - aksesuar durumu?
    teşekkür ederim, sissy bar ve koruma demirleri var üzerinde 16000TLye cumaya kadar üzerime almış olurum.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

benim çok fazla motosiklet tecrübem yok ama araba ile 10 yıldır trafikteyim. aldığım dersler şehiriçinde 50 km/sa gerekli olduğu. ben sokaklarda ve caddede hız yapmamaya dikkat ediyorum. motorda tecrübem az olduğu için trafikte çinli motorla 60 km/sa geçmedim. bu size inanılmaz bir şekilde olaya hakim olmanızı sağlıyor. sağdan fırlayacak taksiyi çok net goruyorsunuz veya top oynayan çoçukları topun her an önünüze gelip çoçuğun yola fırlayabileceğini.
    benim tecrübelerim derki Turk insanı güçlü bir makina alınca daha yavas gitmiyor. o motosiklette veya arabada hep sınırlarını zorluyor. en son kac gidecek. arkadaşlarına hava atacak. o yüzden güçlü motoru almadan önce alan kişinin bir eğitimden geçirilmesi şart. misal ıphone da bir motosiklet oyunu var. highway rider diye. insana gerçekten hız terbiyesi veriyor. denemelisiniz.
    nezih77 ve ejlover bunu beğendiler.

benim çok fazla motosiklet tecrübem yok ama araba ile 10 yıldır trafikteyim. aldığım dersler şehiriçinde 50 km/sa gerekli olduğu. ben sokaklarda ve caddede hız yapmamaya dikkat ediyorum. motorda tecrübem az olduğu için trafikte çinli motorla 60 km/sa geçmedim. bu size inanılmaz bir şekilde olaya hakim olmanızı sağlıyor. sağdan fırlayacak taksiyi çok net goruyorsunuz veya top oynayan çoçukları topun her an önünüze gelip çoçuğun yola fırlayabileceğini.
    benim tecrübelerim derki Turk insanı güçlü bir makina alınca daha yavas gitmiyor. o motosiklette veya arabada hep sınırlarını zorluyor. en son kac gidecek. arkadaşlarına hava atacak. o yüzden güçlü motoru almadan önce alan kişinin bir eğitimden geçirilmesi şart. misal ıphone da bir motosiklet oyunu var. highway rider diye. insana gerçekten hız terbiyesi veriyor. denemelisiniz.
    kesinlikle sana bu konu da katılıyorum.toplu sürüşlerde hız yapmamam dolayısı ile gruptaki arkadaşların bu durumdan hoşlanmadıklarını biliyorum.neyse şimdi artık isteyen istediği hızla seyrediyor.ama ne kadar yavaş o kadar dikkat demektir.

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS
    Ben hayatını kaybeden arkadaşlarımızın hız yaptığını sanmıyorum. İncek Liva virajında olduğunu söylüyorlar kazanın. Orası iniş sonrası sert virajıyla ünlü. O tarafta oturan bir arkadaşımın söylediğine göre son zamanlarda yol çalışmaları nedeniyle yol biraz kumluymuş. Muhtemelen kaydılar :((( Uff ne basit ölmek.. Acayip moralim bozuk sabahtan beri.. Ne lastik taktırasım kaldı ne başka birşey..
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim, sissy bar ve koruma demirleri var üzerinde 16000TLye cumaya kadar üzerime almış olurum.
    Modelin yüksek ve km nin düşük olması dolayısıyla fiyat da artıyor tabi ister istemez, sen dayanamayıp benim gibi aksesuar da almaya başlarsın ufaktan onuda düşündün değil mi hayırlı olsun kardeşim, İnş birbirinizi üzmezsiniz hiç

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Modelin yüksek ve km nin düşük olması dolayısıyla fiyat da artıyor tabi ister istemez, sen dayanamayıp benim gibi aksesuar da almaya başlarsın ufaktan onuda düşündün değil mi hayırlı olsun kardeşim, İnş birbirinizi üzmezsiniz hiç
    küryakyn hyper charger, power commander v, cobra egzos şimdilşik bunlar ama önümüzdeki sezona bide cam taktırırım heralde
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler