havuza göle fln gitmeyekmi?
havuza göle fln gitmeyekmi?
Beyler bişeyler yapma, gezme tozma durumunuz olursa buralardan yazın da haberimiz olsun, akşam üstü işim biter ben de dalarım aranıza.
Erotik soslu atmosfer
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
hayırdır ne oldu yaw..lastik mastik olayları nedir?
bilmiyom ama ne olduysa geçmiş olsun mu dememiz gerekiyo fatih hocam?
Film demişken , güzel bir yol hikayesi özellikle cafe racer sevenlere ;
http://www.imdb.com/title/tt1104806/
eyvallah erhan, lastik patladı geçenki buluşmaya giderken.
serde enduroculuk var ya
çıkardım rambo pıçaamı,
ağaç dalından kama oyup patlayan yere çaktım,
yırttım tişörtü, sardım onunlada güzelcene
devam
http://www.youtube.com/watch?v=H5ooIktqKVk
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Way arkadaş daha dün bana şuberk, ybrci gibi yakıştırmalar yapan adam bugün adımla hitap ediyor. Öyle ön tekeri 20cm kaldırmakla olmuyor motorculuk. Gerektiğinde koşup gideceksin nerde adam kalmışsa. Heleki bu enduroğsa ve kaymak asfaltta şehir içinde yolda kaldıysa hemen gidip iki güleceksin başında
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Hafta sonu icin kimseden bi fikir yok heralde o zaman ben bi etkinlik sunayım tanışamadıgımız arkadaşlarla tanışmak hoş sohbet ve kahvaltı amaclı Cebeci hamamönünde bi kahvaltıya ne dersiniz ben google amcama sordum bu adresi verdi bi göz atın uyarsa orda buluşalım PAZAR GÜNÜ(Bülent78 bu teklife bayılacaktır kesin :D ) http://www.firsatbufirsat.com/firsat...-roka-kasar-pe tabi sizlerede uyarsa
mesainin bitmesine son 15 dk kaldı kimseden tık yoksa basıp eve geçecem sanırsam
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Selam Millet Bayındır barajına yada Altın parkta toplanmayı teklif ediyoru...(Teklif var ısrar yok..) Bu arada Mt Ankara nın Miraç Kandilini kutluyorumm.
abi kimse yok ya birkaç kişi okey verse smse abanacamda yok.. cümlemizin kandili müberek olsun..
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
Etkinlik yapılacak olursa msjınza bakar gelmem, çıkıyorum şimdi solo gezeyim bari
Geçen pazar 1000 km bakımı, yaptırdım şimdi pazar gezmesinden geldim 1920 km olmuş...Yarın plan olursa beni yazın +1...
Arkadaşlar Ankara civarında günü birlik gidilecek yerlerin ismini verirseniz sevinirim... Her cumartasi,pazar birine gideyim... (Buğün Moğan,ballıköy hayman tarafını gezdim.) Göl,orman,cami,türbe vs.. herşey kabulüm..
Osman'nın HELLO ANGARA...10 farklı Türbe...20 farklı...mekan 3333 km rotasını planlayalım lütfen..ŞUPONSOR,BUPONSOR alınır...
1.Tuz GÖLÜ : koray'ın tavsiyesi
2.
3.
10.Patlak Lastik Diyarı : KUVA-İ MİLLİYE HAREKATINın başladığı yer..
Neyse şimdi dua zamanı...Herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
1.............................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
22222222222222222222222
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
3...........................10.................... .....3........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
4..........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
5......................................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
6................................................. .......................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
6,5 dan 7....7777777777777777777777....................... .......
Tam tamamına 7 kişi İKİ ELİMİZLE BİR TOPLAŞMAYI becerememişiz yaw....
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
yokmu bir liderlik piskolojisi olan motorcu, toplasa millleti.. Hüseyin abiden ses çıkmayınca kimseden çıkmıyor :s Yarın birşey yapılmayacakmı yani?
olur mu yahuu kimse yardım etmese de bir yorum yapmasa da bir küçüçük yardımda bulunmasa da http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ti-yardim.html
ben diyaframsız da olsa ( tabi akşama doğru gelirim her türlü malum pazar keyfi aile piknik vs sonra sizleyim) ama hbr verin ben bugun Koray ı aradım o nöbetteymiş Gezdim gezdim olmadı ankamall e gittim 10 motor vardı sanırım mt den mi bilmem tanıdık gelmedi hiç.
Müdür olmadan kimse bişey demicek birisi üstlensin görevi ama çoookkk uzak yapmayın yahuuu orta yolu bulalım evlere yakın yapmayınız lüfffeeennnnn!!
17 Haziran 2012 saat 10:00 Ankara Çubuk tarafı karagöle gelmek isteyenler listeye adını yazsın. Ankara - Karagöl arası yaklaşık 42 km dir. Buluşma yeri Altınpark girişi.
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
Hem gezi diyosunuz, hem de ilgilenmiyorsunuz...Çok ilginç.
Organizasyon için biraz geç kaldık gibi , kimsecikler yok.
grubun bir kısmına ulaştım, sms ve faceden.. birazdan yazarlar diye umuyorum..
Çubuk ta napmayı planlıyosunuz beyler, yarın gündüz işim var, eğer satabilirsem gelmeyi düşünüyorum.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)