Hüseyin Abi hayırlısı olur inş senin için, saat 7 gibi evde oluyorum ben direk çıkar gelirim parkın oraya, yemek yermiyiz aç mı olur millet genelde ?
Hüseyin Abi hayırlısı olur inş senin için, saat 7 gibi evde oluyorum ben direk çıkar gelirim parkın oraya, yemek yermiyiz aç mı olur millet genelde ?
sağol turgaycım.
Niye len geçen yediğimiz gibi tavuk döner yesek ya, olma mı
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
tatlı su moturcularına duyrulur, bu tarafta sağnak var orayada gelmesin
Her zamanki gibi gene yanlış anladın ama olsun. Yağmur nerden çıktı la şimdi..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
buğra bülentle erhan geldi sen seyrededur
ANGARAJ
Ben hazır evdeyim gelmek isterdim ama tek gözle nereye kadar gelebilirim bilmiyorum Göz kapagındaki şişikligi aldırdım bugün o nedenle motor istirhaatte neyse olmazsa başka sefere artık
Gecmis olsun abi, aman dikkat et, tek gozle insanin derinlik algisi pek olmuyor.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
İyi eğlenceler herkese. Cumartesi ve Pazar, Soner abinin orda kurs var. Pazar günü karar vereceğiz nasıl bi motor almalıyım diye üniversitedeyken biraz kullanmıştım 400 cc lik ama 6-7 yıl geçti
üzerinden şimdi bir bakalım eğer Soner Abi "ok" derse önümüzdeki hafta içi alacağım. 2006'dan az olmamak şartıyla Yamaha FZ6 Fazer bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Beyler haftasonu için var mı aklınıza gelen fikirler ?
Ünal beye özelden mesaj attım ama gördümü bilmiyorum. Bodrum Turgutreis'teyken 1. ve 2. viteste 4-5000 devirde kullandım ben hız yapmam yapmadımda ne arabada ne de motorda bendeki motor sevdasından çok Fazer hastalığı diyebiliriz. Ama görüştüğüm arkadaşlarımın hepsi bana şunu söyledi "sağ elin'i egona kapılmayıp kontrol edebilirsen her motoru kullanabilirsin" dediler.
Bodrum'da çok fazla motorcu var baya gezdim yolcu olarak ama en çok beğendiğim özel boyatılmış turuncu-siyah Fazer'dı. Bi motor sevdası vardı ama Fazer'la hastalık oldu. Uzun yıllar çalıştım hep aileme yardım kardeşlerime yardım ettim durum. O yüzden almalıyım artık yaş ilerliyor. Ünal arkadaşımızın yardımlarını da bekliyorum eğer zamanı varsa.
Tecrübenize oranla Fazer sizin için biraz ağır kaçabilir başlangıç motoru olarak, çok güçlü ve agresif bir motordur Fazer.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)