Koray olm ben seni çekmişim ne güzel sen beni hiç çekmemişin adam akıllı valla la ne biçim adamım ben ben herkezi çekiyorum beni bülentten başkası çekmiyo allah razı olsun (oda arkadan çekiyo zaten) hayır yani yaraşuhluluğumu mu kıskanıyorsunuz nedir bilemedim bendeki fotoların ham halide 500mb a yakın ama az foto çekmişiz niye öle olmuş bende anlamadım..
Birde birkaç fotoda yanlış odaklama var farkedememişim kusuruma bakmayın.. eldeki aletle bukadar..
O değilde şener başgan Baykuş reyiz gibin bakmış fotolarda baktıkça hunharca güldüm
Aralarında Güzel karelerde yok değil hani...
ANGARAJ
la o biraları rakıları sıcak sıcak mı içtiniz yoksa bi soğutma sisteminiz var mıydı...
Resimler şahane
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
çok güzel olmuş valla fotolarda çok güzel )
Vallaha kampı kaçırdığıma heç üzülmedim şimdi... Baksana bir tavuk dönerci bilem yokmuş etrafta...,,,
Şaka bir yana balık bile yakalamışsınız ya, rakı balık bile dönmüş yani...
Lan yunus bu senin motor mu? Olum apple'dı bu, elmaydı bu... Ne ara Dakar oldun, niye-kime dakar oldun sen...
#sürenadam
içecekler gayet soğuktu aslında, kamp alanının 100 mt ilersinde marketten bozma bir yer de vardı soğuk bira takviyesi de yaptık..
vala kampa gelemeyenlerde bir eleştiri bir eleştiri maşallah amet hakanı geçtiler yahu kedi ulaşamadığı ciğere mıdar dermiş
fotojenik şener abi çok anlamlı bakıyor resimlere maş
valla fotoları gördükçe keşke kaçırmasaymışım dedim
selam arkadaşlar
Ben adana da yım. yarın iş için Ankaraya geleceğim. motosiklet güvenlik malzemeleri yedek parça aksesuar ve ikinci el malzeme satan yer varmı Ankarada bilen arkadaslrdan nerde olduğunu ve iletişim bilgilerini yazmasını rica ederim.
Ben bu tür malzemeleri YIBA çarşısından alıyorum. Oldukça merkezi bir yerde. Ulus heykele çıkarken Çankırı Caddesinde. Kime sorsanız gösterirler. Ayrıca Çankaya'da da oldukça alternatif bulabilirsiniz. YIBA çarşısında Çin malından en kalitelisine ben aradıklarımı buluyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
YIBA adres:
https://maps.google.com/maps?q=YiBA+...1&z=18&iwloc=A
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)