Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazacak çizecek çok şey var ama ben aşırı yoğunum daha fotoları bile atamadım o derece neyse inşallah bugün yetiştirebilirim,
    Bide la Bülent olm beni sivrisinek ısırmadı heralde yaa hertarafım şiş hala ve felaket kaşınıyo ne iş anlamadım

Bide bülent allahtan uyuyamadı,
    o uyumaya başlayınca en yakın çadırdaki olan ben uykuyu muykuyu bırakıp oltayı alıp balık tutmaya çalıştım o derece
    Ahmet desen top atsalar hakkaten uyanmayacakmış adam ben gittim daha yatıyodu tın...

Hele koray bombaydı adam yengeç dansı yapış çadırda bide bendeki bütün fotolarda beğenmelik seninkiler he
    Hacı odun keserken bişiler sokmuş olabilir mi seni acaba, ya da hani şu ilk girdiğin yer vardı ya, çalılık gibi ufak ağaç, orda ısırgan gibisinden bişiler vardıysa eğer onlardan da olmuş olabilir, ben de az buçuk kestim ağacı ama ben de bişi yok, ama o ilk çalılığa sen tekbaşına daldın ya orda sana dalmış olabilirler.
    Olm gece valla bölük pörçük uyudum, hatta senin bana dediğin pancar motoru maşallah laflarını falan duydum uyanıktım, yani sadece horladığım zamanlarda uyumuşumdur, oda 2-3 saat ya var ya yok bence. Dün öğleden sonra eve geldim, duş aldım, çıktıktan sonra dedim ki ulen şimdi uyursam kötü olur akşama kadar dayanayım da öyle uyurum, bilgisayarı açtım, yemin ediyorum koltukta uyuyodum, baktım olmayacak, yattım bi iki saat kestiririz dedim, bunu dediğimde saat 5 ti, uyandığımda gece 02:30 du O derece sağlam uyumuşum yaniii.

Ahmet öğlene anca kalktı valla, adamı alıp göle atsak uyanmayacak nerdeyse o dereceee Daha sonra Koray a dalan yengeç ben çadırı toplarken bi de beni hoplattı, resmen zıpladım ule, örümcek sandım hayvanı
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Kurtboğazı herkesi bitirmiş.
    eRRRen bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    bir ara bir motor geçti çadırın onunden eğer Bülent abinin horlaması değilse, ona uyandım çadırın üstünden geçecek diye tırstım terledim ya çadırın içinde, yoksa ilk düşüncem çadırı bir gölgeye kaktırıp tekrar uyumaktı

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurtboğazı herkesi bitirmiş.
    yok abi ya ağladığımıza bakma
    gece yaptığımız 3-4 saat göl kıyısı muhabbeti, mangal muhabbeti ve ziyafeti, arpa muhabbeti, çadır olayı, tertemiz hava, huzurlu sessiz ortam ve geliş gidişteki virajlı harika orman yolları Osman abinin dediği gibi 'iğde ağaçlarıyla çevrili yolun kokusu' fln bütün bu yorgunluğa uykusuzluğa fazlasıyla değerdi
    Redmoon ve eRRRen bunu beğendiler.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir ara bir motor geçti çadırın onunden eğer Bülent abinin horlaması değilse, ona uyandım çadırın üstünden geçecek diye tırstım terledim ya çadırın içinde, yoksa ilk düşüncem çadırı bir gölgeye kaktırıp tekrar uyumaktı

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

yok abi ya ağladığımıza bakma
    gece yaptığımız 3-4 saat göl kıyısı muhabbeti, mangal muhabbeti ve ziyafeti, arpa muhabbeti, çadır olayı, tertemiz hava, huzurlu sessiz ortam ve geliş gidişteki virajlı harika orman yolları Osman abinin dediği gibi 'iğde ağaçlarıyla çevrili yolun kokusu' fln bütün bu yorgunluğa uykusuzluğa fazlasıyla değerdi
    uykusuz kalan sen değil bizdik zaten ahmet

Olm ne biçim adamsın sen ya
    eRRRen bunu beğendi.
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    cihat zaten gittiğimizde keyfi en yerinde adamdı uykusunu almış, karnını doyurmuş bi keyif bi keyif

bu gezi de öğrendim ki en güzeli enduro..
    eRRRen bunu beğendi.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Ahmet sen nasıl bir adamsın olum!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet sen nasıl bir adamsın olum!
    sen ne diyin ya! ne öneriyin sen millete ya! şener başgaaan

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Korayın bi fotoyu beğenmesinler diye editlemek zorunda kaldım, kardeşimiz zor duruma girmesin Sen ne öneriyin olm millete, akşam dedim kesecek heralde ahmeti çadırda ama bişi olmamış
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korayın bi fotoyu beğenmesinler diye editlemek zorunda kaldım, kardeşimiz zor duruma girmesin Sen ne öneriyin olm millete, akşam dedim kesecek heralde ahmeti çadırda ama bişi olmamış
    Eyv baba büyüksün
    eRRRen bunu beğendi.

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    başka resim yokmudur ya o kadar dolandık

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Çekçekli bavul mu var o fotoğraflar arasında ben mi yanlış gördüm =)

Motosikleti
    CBF 500
    Bala kampı; yine mangal-yine yiyici tim...

FatihKARAKAŞ, Bulent78 ve karapara bunu beğendiler.

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Süpersiniz, güzel ve eğlenceli geçmesine çok sevindim. Kurumumuzun sınav komisyonunda görev yaptığımdan kampa gelemedim şahsım adına çok üzüldüm :(
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    Kawasaki EN 500
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Berk bende motosiklet almayı planlıyorum ve ben de eryamanda oturuyorum motoru alınca gezeriz beraber
    Arkadaşlar sizlerden bi ricam olcak. Motosiklet almayı planlıyorum 2. el alacağım. Problemim ilk motosikletimde kazıklanmak istemiyorum fiyat olarak değil de motorun durumu konusunda. Bana bu konularda uzman deneyimli bi Ankara'lı arkadaş yardım edebilir mi? Etrafımda yardım isteyebileceğim kimse yok bu konuda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
    Ne demek her zaman açığım tekliflere yeter ki sen al moturu da gerisi kolay açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

[IMG][/IMG]

Arkadaşlar şu üç resimde görmüş olduğunuz durum hakkında yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım mevcut. Sizce rötüş ile halledilebilinecek bir durum mudur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çekçekli bavul mu var o fotoğraflar arasında ben mi yanlış gördüm =)
    doğru görüyorsunuz şahsıma ait bir valiz, içine yorganımı yastığımı battaniyemi attım seleye bağladım devam görenlere balkanlar gezisine çıktım diyordum

rütuşla olacak iş değil, zımparalanması ve macun çekilmesi gerekiyor.. @QberkQ

Motosikleti
    Kawasaki EN 500
    Sağol üstad adım berk. Pasta cila hafif boya işi halleder gibi geliyor bana. Lastiklerin azizliği işte. En sonunda illa bir şey olunca harekete geçiyor insan.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..
    Ahmet çok büyük iyilik yapmış olursun bana. Senlen tanışmak isterim. Herkese iyi geceler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Alıntı QberkQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek her zaman açığım tekliflere yeter ki sen al moturu da gerisi kolay açıkcası
    Eğer bir problem olmazsa bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sonu alacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet çok büyük iyilik yapmış olursun bana. Senlen tanışmak isterim. Herkese iyi geceler.
    hepimizle tanışır, kısa sürede katılırsın inşallah hocam.. beşyüzellibeş 856 16 50 tlfnm..

---------- Post added 12-06-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 11-06-2012 at 23:58 ----------

Alıntı QberkQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol üstad adım berk. Pasta cila hafif boya işi halleder gibi geliyor bana. Lastiklerin azizliği işte. En sonunda illa bir şey olunca harekete geçiyor insan.
    size birşey olmadıysa çizik nedirki, adamlar onu hobi olsun diye yapıyor

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    nasılsınız ahali istanbul a geze geze geldim beypazarı nallıhan bolu dağı abant gölünü gezerek geldim
    bolu dan iki foto atayım şenlensin biraz

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler