eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..
eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..
Hacı odun keserken bişiler sokmuş olabilir mi seni acaba, ya da hani şu ilk girdiğin yer vardı ya, çalılık gibi ufak ağaç, orda ısırgan gibisinden bişiler vardıysa eğer onlardan da olmuş olabilir, ben de az buçuk kestim ağacı ama ben de bişi yok, ama o ilk çalılığa sen tekbaşına daldın ya orda sana dalmış olabilirler.
Olm gece valla bölük pörçük uyudum, hatta senin bana dediğin pancar motoru maşallah laflarını falan duydum uyanıktım, yani sadece horladığım zamanlarda uyumuşumdur, oda 2-3 saat ya var ya yok bence. Dün öğleden sonra eve geldim, duş aldım, çıktıktan sonra dedim ki ulen şimdi uyursam kötü olur akşama kadar dayanayım da öyle uyurum, bilgisayarı açtım, yemin ediyorum koltukta uyuyodum, baktım olmayacak, yattım bi iki saat kestiririz dedim, bunu dediğimde saat 5 ti, uyandığımda gece 02:30 du O derece sağlam uyumuşum yaniii.
Ahmet öğlene anca kalktı valla, adamı alıp göle atsak uyanmayacak nerdeyse o dereceee Daha sonra Koray a dalan yengeç ben çadırı toplarken bi de beni hoplattı, resmen zıpladım ule, örümcek sandım hayvanı
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
bir ara bir motor geçti çadırın onunden eğer Bülent abinin horlaması değilse, ona uyandım çadırın üstünden geçecek diye tırstım terledim ya çadırın içinde, yoksa ilk düşüncem çadırı bir gölgeye kaktırıp tekrar uyumaktı
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
yok abi ya ağladığımıza bakma
gece yaptığımız 3-4 saat göl kıyısı muhabbeti, mangal muhabbeti ve ziyafeti, arpa muhabbeti, çadır olayı, tertemiz hava, huzurlu sessiz ortam ve geliş gidişteki virajlı harika orman yolları Osman abinin dediği gibi 'iğde ağaçlarıyla çevrili yolun kokusu' fln bütün bu yorgunluğa uykusuzluğa fazlasıyla değerdi
cihat zaten gittiğimizde keyfi en yerinde adamdı uykusunu almış, karnını doyurmuş bi keyif bi keyif
bu gezi de öğrendim ki en güzeli enduro..
Korayın bi fotoyu beğenmesinler diye editlemek zorunda kaldım, kardeşimiz zor duruma girmesin Sen ne öneriyin olm millete, akşam dedim kesecek heralde ahmeti çadırda ama bişi olmamış
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
başka resim yokmudur ya o kadar dolandık
Çekçekli bavul mu var o fotoğraflar arasında ben mi yanlış gördüm =)
Süpersiniz, güzel ve eğlenceli geçmesine çok sevindim. Kurumumuzun sınav komisyonunda görev yaptığımdan kampa gelemedim şahsım adına çok üzüldüm :(
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Ne demek her zaman açığım tekliflere yeter ki sen al moturu da gerisi kolay açıkcası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar şu üç resimde görmüş olduğunuz durum hakkında yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım mevcut. Sizce rötüş ile halledilebilinecek bir durum mudur?
Sağol üstad adım berk. Pasta cila hafif boya işi halleder gibi geliyor bana. Lastiklerin azizliği işte. En sonunda illa bir şey olunca harekete geçiyor insan.
Ahmet çok büyük iyilik yapmış olursun bana. Senlen tanışmak isterim. Herkese iyi geceler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Eğer bir problem olmazsa bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sonu alacağım.
hepimizle tanışır, kısa sürede katılırsın inşallah hocam.. beşyüzellibeş 856 16 50 tlfnm..
---------- Post added 12-06-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 11-06-2012 at 23:58 ----------
size birşey olmadıysa çizik nedirki, adamlar onu hobi olsun diye yapıyor
nasılsınız ahali istanbul a geze geze geldim beypazarı nallıhan bolu dağı abant gölünü gezerek geldim
bolu dan iki foto atayım şenlensin biraz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)