Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle beleş şeyleri bigün önceden haber ver de bizde işe motorla gelelim olmadıki şimdi..

Bu arada yan ayakla arka tekeri kaldırma hareketinide göster bence erhana. ben en500 ün zinciri bile o şekilde temizliyorum ama biraz bel ağrısı yapıyo uzun süre tutmaya çalışınca
    seninkinide cumartesi yaparız olm nolacak..Beyler motorunda eksiği gediği kafasına takılan bişeyler olan varsa şimdiden yazsın ki cumartesiye hazırlıklı geleyim takım taklavat olarak yahut bulup gelelim ona göre ayalayalım..

Şimdi bülentcim sen gazyağı bulabilirsen daha makbule geçer aslında ama balata spreyi çok daha kolay bak 5 liraya var balata spreyleri onlardan 2-3 kutu al gel sen çünki sıkmaya başlayınca kendini tutamıyosun sonra bi bakmışın bitmiş ben her türlü zincir temizleme ve yağlama stilini şeklini göstericem sizlere (taklalı, şpagatlı, parendeli,ters-yüz, amuda kalkmalı, elektrobuggy'li) hertürlü... tekrarlıyorum motorunda yapılacak ufak tefek işleri olan bilmeyen bilemeyen şimdiden yazsın ki ona göre alet edavat getireyim cumartesi....
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Benim göstergeyi bi açsakmı
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Zincir yağlama EĞİTİMİNE izleyici olarak katılmak isterim... Mekan,zaman, izleyici katılım ücreti kaç RUPİ?
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Anladığım kadaraylı bu organizasyona (ismi lazım değil)şaftlı motorlular katılamaz. Kayışlı olanlarda heralde kayışı yağlarlar o konuya vakıf değilim. Bence değerlendirin bu eğitimi
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincir yağlama EĞİTİMİNE izleyici olarak katılmak isterim... Mekan,zaman, izleyici katılım ücreti kaç RUPİ?
    gençlik caddesinde eski maltepe pazarının arkasında.

yav bende akşam buluşalım diyecektim ki zincir işi bahane olmuş.iyi de olmuş.bende geliyorum.

Motosikleti
    Hüseyin abi deşifre etmiş bizi zaten

o zaman ev sahabısı olarak ilkin ben varım,
    1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Erro
    4-karapara
    5-Bülent78
    5-?

kayış yağlayacaklar yahut şaftı kayanları, yahut manifoldunda ekistıradan delik olanları şuberke şutladım ben...
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    bülent aldı mı acaba temizleyici..gerçi ben yine de her ihtimale karşı buralarda arayım siz gelinceye kadar o zaman...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadaraylı bu organizasyona (ismi lazım değil)şaftlı motorlular katılamaz. Kayışlı olanlarda heralde kayışı yağlarlar o konuya vakıf değilim. Bence değerlendirin bu eğitimi
    Saldır be Bugraa

Huseyin seninki de şaftlı değilmiydi ya, neyse seyirci kontenjanından gelirsin sen

Balata temizleyiciyi alıcam ben Erhan, dışarı çıkmadım daha.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900

yok bülo benim ki kayışlıben midemi arpalayacağım.
    motomax'tezincir yağı 10 lira bilginiz olsun.

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaça kadar orada olursunuz. diş randevum var 19 00de. 19 30 gibi hala orda olursanız geliyim bende sizinle fiili tanımşış oluruk.

Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaça kadar orada olursunuz. diş randevum var 19 00de. 19 30 gibi hala orda olursanız geliyim bende sizinle fiili tanımşış oluruk.
    gece uzun bekleriz...

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse müdür bir dahaki festivallere artık dostum ya Ama benim acayip bi cafe racer merakım var yaa tamda videosunu koymuşsun la Bu motorun yanına bi cafe racer, bide cross alasım var
    Benim en büyük hayallerimden birisi ileride bir bobber yapmak, forumda 1-2 kişi var bu işte sağlam olan, imrenerek okuyorum, ama bobber lar kadar cafe lerede saygımız sonsuz, helede böyle ablalar kullanıyorsa cross u bilmem ama bu büyük motorların yanına şöyle arabaların yanından rahat geçebilecek minik bir şey şart bence, sabah yine takıldım bir ara trafikte...

Motosikleti
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onlar olmasa bile ben kesin ordayım,malum evimizi nokta atışı vermiş erhan olm bak motorum falan çalınırsa çökerim senin CBR'a

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim en büyük hayallerimden birisi ileride bir bobber yapmak, forumda 1-2 kişi var bu işte sağlam olan, imrenerek okuyorum, ama bobber lar kadar cafe lerede saygımız sonsuz, helede böyle ablalar kullanıyorsa cross u bilmem ama bu büyük motorların yanına şöyle arabaların yanından rahat geçebilecek minik bir şey şart bence, sabah yine takıldım bir ara trafikte...
    seni bilmemde şöle bi 2 zamanlı alıp kopmak lazım beyav...
    ANGARAJ

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür bobber yapacaksan bi 48 lazım ya 48 den daha güzel bobber olan bir motor tanımam Yok ben şehiriçi değil ya dağ taş sürmek için istiyorum bi cross. motorun arkasına römork ile bağlayıp basıp gideceğim yollara ah hayaller hayaller hayaller

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    8-10 erkek buluşup yağlama yapacak.
    ivrençsiniz ıyyy!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

yok ben yağlama yapanları izleyeceğim.ibret almak için

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    mt ankara - yağlama buluşması;

nezih77, drsteel, eko29 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür bobber yapacaksan bi 48 lazım ya 48 den daha güzel bobber olan bir motor tanımam Yok ben şehiriçi değil ya dağ taş sürmek için istiyorum bi cross. motorun arkasına römork ile bağlayıp basıp gideceğim yollara ah hayaller hayaller hayaller
    Hacı sen de işi biliyorsun bizim bütçemiz 48'i kesip-biçmeye elvermez ama benim düşüncen şöyle eski ama motoru sorunsuz bir V-motor makina bulup parçalamak, hardtail şase, elyaf kaplı egzoslar, old-school depo, ape-hanger gidon, boyalı jantların üstüne beyaz yanak lastikler, özel tasarım yağ tankı, kısa çamurluk, yan-stop, yaylı-deri işlemeli sele... ahhhh ah

egzozun acısı geçmiş olacak ki yeni masrafları düşünmeye başlamışsın koraycım
    qsTah bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler