Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Erhan,
    Hafta sonunda ben sana yardımcı olurum demek isterdim ama Ankara'da olmayacağım. Beklersen haftaya yapabiliriz. WD-40 kullanmaman konusuna katılıyorum, tavsiye edilmiyor. Balata temizleyici veya gazyağı uygundur.
    Bu arada; senin motorda orta sehpa vardır bence, emin misin?
    Würth'ü Bauhaus, Praktiker gibi yerlere bir bak derim, bazı oto aksesuarcılarında/yedek parçacılarda (sanayide) bulunabiliyor. En olmadı;http://shop.wurth.com.tr/

Bu da faydalı olabilir;
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html
    erro bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan,
    Hafta sonunda ben sana yardımcı olurum demek isterdim ama Ankara'da olmayacağım. Beklersen haftaya yapabiliriz. WD-40 kullanmaman konusuna katılıyorum, tavsiye edilmiyor. Balata temizleyici veya gazyağı uygundur.
    Bu arada; senin motorda orta sehpa vardır bence, emin misin?
    Würth'ü Bauhaus, Praktiker gibi yerlere bir bak derim, bazı oto aksesuarcılarında/yedek parçacılarda (sanayide) bulunabiliyor. En olmadı;http://shop.wurth.com.tr/

Bu da faydalı olabilir;
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html

saolasın hocam ama hafta sonundan önce halletsem iyi olur diye düşünüyorum...biliyosun bu kesikköprüye gidilecek..ondan önce halledeyim...düşünmen yeterli...
    yok hocam ya orta sehpa olan ss daha önce hiç görmedim zaten
    bahouse da bulamamış arkadaş ama en temizi webden almak...

würth olmasada ipone yada motul falan da olur...ben bi sorayım...

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür senin demenle hatırladım bende arka sehpa falan bi halt yok...mecbur ileri geri falan yapcaz kendimiz yaparsak...metropolün ordasında gazyağını bulmak da bi mesele...ilk sefer ben birilerine yaptırayım da sonrakilere artık kendimiz hallederiz...

bide bu balata temizleyici ile zincir yağını nerden alabiliriz...würth...balata temilzeyici var ama yetmeyebilir...
    Müdür, bugün akşam 4.44 e git, yiğite benim selamımı söyle, şu kaldırıcı aparatlarla arkayı kaldırın, yiğitin işi bi 10 sn falan sürer arka tekeri kaldırdıktan sonra sen köşede biryerde temizlersin, yağlarsın falan işlerini halledebilirsin. Yine de sen bilirsin, benden sadece tavsiye ileri geri ileri geri uğraşma

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür, bugün akşam 4.44 e git, yiğite benim selamımı söyle, şu kaldırıcı aparatlarla arkayı kaldırın, yiğitin işi bi 10 sn falan sürer arka tekeri kaldırdıktan sonra sen köşede biryerde temizlersin, yağlarsın falan işlerini halledebilirsin. Yine de sen bilirsin, benden sadece tavsiye ileri geri ileri geri uğraşma
    saolasın kenan yardımların için..

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen Manavgata gidiyorsun galiba, ne şanslı adamsın he
    Hee yaa müdür bi aksilik olmazsa manavgata gitmeyi planlıyoruz kardeşim, bakalım =) Senin durumlar ne alemde ?

Rica ederim müdür.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hee yaa müdür bi aksilik olmazsa manavgata gitmeyi planlıyoruz kardeşim, bakalım =) Senin durumlar ne alemde ?
    Ben malesef gelemiyorum ve kafayı taşlara vurasım geliyor balığa gideceğiz artık, belki denizden revü kızı çıkar

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    erhan motorla geldiysen haberleşelim iş çıkışı bizim evin orda senin zincir işini hallederiz bende gazyağı değilde mazot vardı galiba zincir yağıda var hem 2 de laflamış oluruz
    ANGARAJ

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben malesef gelemiyorum ve kafayı taşlara vurasım geliyor balığa gideceğiz artık, belki denizden revü kızı çıkar

neyse müdür bir dahaki festivallere artık dostum ya Ama benim acayip bi cafe racer merakım var yaa tamda videosunu koymuşsun la Bu motorun yanına bi cafe racer, bide cross alasım var

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan motorla geldiysen haberleşelim iş çıkışı bizim evin orda senin zincir işini hallederiz bende gazyağı değilde mazot vardı galiba zincir yağıda var hem 2 de laflamış oluruz
    büyüksün yunus..

motorla geldim..tamam halledelim...zincir yağı falan etrafta bildiğin yer varsa alayım ben öğle tatilinde...

Motosikleti
    büyüksün yunus..

motorla geldim..tamam halledelim...zincir yağı falan etrafta bildiğin yer varsa alayım ben öğle tatilinde...
    buralarda en yakın yine sana ya 4-44 yada kazım karabekir tarafına gidicen anca bulursun.Bu sefer yağlar benden hem benimde temizlemem lazım zincirimi bayadır üşeniyodum isabet oldu bak ama sen oralardaki yıkamacılarda bulabilirsen bi balata spreyi al 5 lira falan kutusu aradaki farkı göstermiş olurum hem sana
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    buralarda en yakın yine sana ya 4-44 yada kazım karabekir tarafına gidicen anca bulursun.Bu sefer yağlar benden hem benimde temizlemem lazım zincirimi bayadır üşeniyodum isabet oldu bak ama sen oralardaki yıkamacılarda bulabilirsen bi balata spreyi al 5 lira falan kutusu aradaki farkı göstermiş olurum hem sana
    tamam ben öğlen bi balata spreyi arayayım...bu arada senin yağ ne la sıçratma falan yapmasın bak motor batıyo anasını satayım..leş olmuş zaten...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    ahan da zincir temizleme operasyonu buldum, Erhan, Yunus nereye gidiyonuz,durun ben de geliyomm

dervisim, gazyagi yeter mi 3 motora, senin bildigin bi yer varsa alam da gelem ben de is cikisi, bir de nasi zincir yagi almak lazim, benim isyeri motomax a yakin ordan alabilirim istiyosaniz.

Bu temizleme spreyi
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ml-pmu575.html

Bu da zincir yagi
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ml-pmu576.html

Ne dersiniz alayim mi? erhan kafana yatarsa sana da alabilirim bunlardan hazir gitmisken, bir de siz saat kac gibi baslayacaksiniz operasyona aceba ?
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahan da zincir temizleme operasyonu buldum, Erhan, Yunus nereye gidiyonuz,durun ben de geliyomm

dervisim, gazyagi yeter mi 3 motora, senin bildigin bi yer varsa alam da gelem ben de is cikisi, bir de nasi zincir yagi almak lazim, benim isyeri motomax a yakin ordan alabilirim istiyosaniz.

Bu temizleme spreyi
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ml-pmu575.html

Bu da zincir yagi
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ml-pmu576.html

Ne dersiniz alayim mi? erhan kafana yatarsa sana da alabilirim bunlardan hazir gitmisken, bir de siz saat kac gibi baslayacaksiniz operasyona aceba ?
    müdür linkteki temizleme spreyi bilemem de zincir yağını hiç duymadım...bence yaramaz o yağ...esasında würth kullanmak istiyodum temiz gösteriyo zinciri ve kaliteli diyolar...yunus da ne var bilmiyom...birisi söylese şurda var diye gidip alırım hemen...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Motomaxte satılan o Petrochem zincir yağını kullandım hiç tavsiye etmiyorum , sıktığının yarısı akıp gidiyor çok akışkan sulu bişey , castrol kullanıyorum memnunum akışkan değil zincire tutunuyor .

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Anlasildi, o aletleri almayacagiz o zaman, su 365 avm deki koctas miydi neydi bir de oraya bakayim oglen, belki daha duzgun birseyler bulurum bakalim.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motomaxte satılan o Petrochem zincir yağını kullandım hiç tavsiye etmiyorum , sıktığının yarısı akıp gidiyor çok akışkan sulu bişey , castrol kullanıyorum memnunum akışkan değil zincire tutunuyor .
    castrol da çok pislik topluyo diyolar...

arkadaş haziran ortası oldu hava kapalı yağmur yağacak yavv..

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Yapışkan tarzda olanlar topluyor toz toprak ama o da biraz kaçınılmaz son , kaliteli ürün kullanmak iyidir , bu motomaxtekiler ekonomik gibi görünsede kullanım ömrü yarı yarıya farkeder en az ,dediğim gibi yarısı boşa gidiyor.,castrol würth ya da i pone derim ben .

Motosikleti
    Beyler bulabilirseniz gazyağı ve balata spreyi alın benim eve gelin bende wrüthün zincir yağı var ve pisletmiyor zinciri bu seferlik benden yağ diyorum size uzatmayın işte la ben 18.30 gibi en geç evde olurum ona göre ayarlayın kendinizi sayın bülent ve erhan...
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Beyler bulabilirseniz gazyağı ve balata spreyi alın benim eve gelin bende wrüthün zincir yağı var ve pisletmiyor zinciri bu seferlik benden yağ diyorum size uzatmayın işte la ben 18.30 gibi en geç evde olurum ona göre ayarlayın kendinizi sayın bülent ve erhan...
    tamam müdür o zaman...bülent buralarda bulamama ihtimaline karşı balata spreyini al istersen...

ben de bu eldiveni aldım..kokutmaz umarım eskisi gibi...

http://www.hepsiburada.com/liste/aut...9255#Gorseller

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Böyle beleş şeyleri bigün önceden haber ver de bizde işe motorla gelelim olmadıki şimdi..

Bu arada yan ayakla arka tekeri kaldırma hareketinide göster bence erhana. ben en500 ün zinciri bile o şekilde temizliyorum ama biraz bel ağrısı yapıyo uzun süre tutmaya çalışınca
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler