Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

koraycım,biliyorum aklımda zaten.bülent aradı akşam decathlon daymış çadır alacaktı,beğendiğe bi bakmasını önerdim.oraya da bakacak ona göre alacak.
    bu arada elimde satılık hiç kullanılmamış uyku tulumu mevcut ilgilenen arkadaşlar olursa vereyim.20tl

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    pazar tayfası saat sabah 7.30 uygun mu hareket için...?

yer olarak konya yolu üzeri ahlatlıbel kavşağı nasıl olur...?

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koraycım,biliyorum aklımda zaten.bülent aradı akşam decathlon daymış çadır alacaktı,beğendiğe bi bakmasını önerdim.oraya da bakacak ona göre alacak.
    bu arada elimde satılık hiç kullanılmamış uyku tulumu mevcut ilgilenen arkadaşlar olursa vereyim.20tl
    Eyv abi, baştacısın! Aslında bana cadır şart tabi ama oraya gitmem için motorla işe gitmem gerekecek sanırım, bakalım perşembe falan bu çadır ve mat işini halletmeye çalışacağım, gerçi kafa da Manavgatta kaldı ya pis kaldı, neyse, sııııaaaa sıııııaaa sıııııaaaa...

valla şimdi aklımdan manavgat geçiyordu.şeytan diyor,şimdi çık atla motora bas git.sabah oradayım.kurarım çadırımı.yatar uyurum.akşam sohbet muhabbet.ertesi sabahtan itibaren vur patlasın çal oynasın.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Manavgat a ne zaman gitmek lazım ki? Yani hafta sonu olmuyo sanırsam, bi de gitsek kaça patlar ortalama?

Ben kentpark taki Decathlon dan bir tane çadır aldım ahan da linki bu http://www.decathlon.com.tr/TR/t2-181365594/

74 lira gibi bir fiyata. 12 liraya mı ne lüzumsuz bir de mat aldım. Bakalım ilk defa kendi çadırımla kampa gidiyorum, görecez nasıl olacak.

Olm bu Yunus la hiçbi geziye gidemiyecez heralde, hayır adam sadece şehiriçi için koca f650 almış, acaba gs1200 falan mı bekliyor şehirdışına çıkmak için anlamadım ki Gidiyoruz arkadaş gel işte, yok işim var yok çişim var, yok gelenim var gidenim yok, sieee siee sieeee diorum sana Dervişş.

Bu arada o fotolarda ben yokum ya, hiçbirine bakmıyom yorum da yapmıom, çok kötü çıkmış hiçbişeye benzemiyo
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

bu gün çıkmak lazım manavgat için.perşembe günü resmen başlamış olacak.motorun ne yakarsa gidiş dönüş,üzerine birde yeme içme koy.o kadar.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manavgat a ne zaman gitmek lazım ki? Yani hafta sonu olmuyo sanırsam, bi de gitsek kaça patlar ortalama?

Ben kentpark taki Decathlon dan bir tane çadır aldım ahan da linki bu http://www.decathlon.com.tr/TR/t2-181365594/

74 lira gibi bir fiyata. 12 liraya mı ne lüzumsuz bir de mat aldım. Bakalım ilk defa kendi çadırımla kampa gidiyorum, görecez nasıl olacak.

Olm bu Yunus la hiçbi geziye gidemiyecez heralde, hayır adam sadece şehiriçi için koca f650 almış, acaba gs1200 falan mı bekliyor şehirdışına çıkmak için anlamadım ki Gidiyoruz arkadaş gel işte, yok işim var yok çişim var, yok gelenim var gidenim yok, sieee siee sieeee diorum sana Dervişş.

Bu arada o fotolarda ben yokum ya, hiçbirine bakmıyom yorum da yapmıom, çok kötü çıkmış hiçbişeye benzemiyo
    gece soğuk ayaz olur oralar..sıkı giyinin üşütmeyin

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500

Manavgata nerden baksan 250tl motor yakar, 250tl de sen yakarsın, temiz 500tl ye patlar, ikimizin makinada aynı yaktığından ayrım yapmadım

Çadır iyiymiş bu arada, ben de yarın gitmeye çalışacağım kısmetse, taksit imkanı var mı yoksa bu peşin fiyatı mı?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikimizin makinada aynı yaktığından ayrım yapmadım
    çok sert

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manavgata nerden baksan 250tl motor yakar, 250tl de sen yakarsın, temiz 500tl ye patlar, ikimizin makinada aynı yaktığından ayrım yapmadım

Çadır iyiymiş bu arada, ben de yarın gitmeye çalışacağım kısmetse, taksit imkanı var mı yoksa bu peşin fiyatı mı?
    Al iste, hayir adam bir de devlet memuru, saldiramiyoruz da uzerine, dugmesi alti aydan basliyomus oyle diyolar. Benim motor subap ayari, yag degisimi ve buji degisiminden sonra biraz daha az yakmaya basladi bikere. Cadirin pesin fiyati ama taksitte yapiyolar ayni fiyata, ama ben simdi arayip adamlara diyorum, Koray diye birisi gelecek oraya, taksitle biseyler alacak, sakin yapmayin kendisi cok pis dolandiricidir diye
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar tayfası saat sabah 7.30 uygun mu hareket için...?

yer olarak konya yolu üzeri ahlatlıbel kavşağı nasıl olur...?
    Bana uyar...Erhan biz pazara seninle oraya gider, Yarışmada en büyük balığın uzunluğunu TELEFON EDEREK, Manavgatta çal patlasın vur patlasın eğlenen Hüseyinlere haber veririz gibime geliyor ama hayırlısı bakalım.....
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana uyar...Erhan biz pazara seninle oraya gider, Yarışmada en büyük balığın uzunluğunu TELEFON EDEREK, Manavgatta çal patlasın vur patlasın eğlenen Hüseyinlere haber veririz gibime geliyor ama hayırlısı bakalım.....
    abi yok onların manavgat işi patlar

valla bi aksilik çıkmazsa ilk uzun yolum olacak...heyacan bastı birden

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yok onların manavgat işi patlar

valla bi aksilik çıkmazsa ilk uzun yolum olacak...heyacan bastı birden
    Kızılayda buluşalım deyip mühyede piknikte çıkan, kahvaltıyı saat 14:00 da piknikte yapan EKİP her an Manavgattan çıkabilir...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Bak şimdi ben de heveslendim Manavgat için ama bu hafta sonu çok yoğun iş programımız var. Pazar günü mutlaka kurumda olmam gerekiyor. Acaba perşembe ve cumaya izin alsak değer mi 2 gün için???
    Kesin gidecek var mı?
    Ankara MT den Manavgat istikametine...
    karapara bunu beğendi.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Manavgata giden varsa bende ARABA ile gelip sizin fotoğrafçınız ve kameramanınız olacam söz...Ben Araba ile gelirim ....+1

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:42 ----------

MANAVGATA arabaya yolcu alınır.... Benim motosiklet ehliyeti ve tecrübe eksikte...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi onu ben alıcam dedimya senden??

Bülent ordan laf sokmalar bilmemneler falan olm adamı dellendirmeyin bak burda düğün var anasını satim g.tten borç akıyo kimsenin umrunda değil tabi sonra var bizimkisi f650ylen şehiriçi takılıyo bilmemneyy geliyom la haftasonu sırf size inat şu balık tutma kampına matımda var tulumuda hüseyin abiden alıcam çadırıda bulurum bi yerden anasını satim..Çekimi çükümü iptal ettim sırf bu laflarınız yüzünden!!
    Gelecek olan arkadaşlarla da bi eşya paylaşımı yapalım tabak,çanak, çatal,bıçak,tuz, biber, çaydanlık,kahve vs için.
    Listeye başlayalım:

1-GaCCaLL
    2-?
    ANGARAJ

ouuvvvvv yeahhhhh yunuscum işte görmek istediğimiz hareketler bunlar
    var ya aslında osman abinin arabaya 4 kişi daha atlayıp manavgata gitmekte var ya
    1-yunus
    2-hüseyin
    3-bülent
    4-koray
    5-şener
    6-tuğrul
    7-?

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600

Başkan benim çadırın aynısını almışsın güzel tercih kullanışlı bi çadır..

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Heyyyyyttttt yavru kurtum benim beeeee, dellen lan dellennnn, boyle cok seksi oldun simdi sen evt Huseyin gordugun uzere taktik tuttu , olm sen gel yeter ki, ben sana depomdaki benzini veririm dervisim endulucum, olmadi Ankaraya kadar senin motoru cekerim be, olm simdi iptal ettim diyon da sonra tahsilata falan gelmesinler

Ne kiziyon haci, gel dedik, seni de aramizda gorelim diye seyettik yani, hem cok fazla yakmazsin heralde, Huseyin in bu uzun yol kati hiz politikasi kimseye fazla yaktirmiyor. Olm niye umrumuzda olmasin, seni goremiyoz ki, napiyon neediyon bilmiyom yani, varsa dert tasa, soyle capimizin yettigi kadar ortak olalim. Muayyen gunune denk geldik heralde, sakin ol endulucum benim, hayir zaten bmw kullaniyon, bir de beraber kampa gidecez yani, gece de icecez, haci sen gelmesen mi acaba ya bak simdi bir daha dusundum de sakata gelmeyelim biz

Bu arada Huseyin artik bana sormuyo bile, direk listeye yaziyo adimi, adama nasil bir guven asiladiysam, yarin aya gidiyoz diye liste yapmaya baslasa beni de ekleyecek kafadan, gelir o gelir muhabbet olur, egleniriz, iki pozunu cekeriz gulerken, sonra bir haftalik malzeme cikaririz ondan iyi oluyo diyo heralde
    GaCCaLL ve nezih77 bunu beğendiler.
    ANGARAJ

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Abi çay bardakları çaylar çatal bıçak karabiber tuz bilimum baharatı çaydanlığı ben getiricem bak.Elinde olanda çay hazır çorba vs falan getirsin tabak çanak falan güzel bişey yapalım orda

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

bu arada elimde kalan bir fotoğrak

nezih77 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)

Bu Konudaki Etiketler