gezın yıyın ıcın etımesgutlarda... etımesgut merkez bulusma noktası oldu valla eskıden kızılay fln dı
gezın yıyın ıcın etımesgutlarda... etımesgut merkez bulusma noktası oldu valla eskıden kızılay fln dı
Yedim Caner yedim senin yerine de Yunus un yerine de yedim,hatta aramızda olmayanlara, başta yunus olmak üzere, paket yapalım da eve götürür yerler bile dedim yani ama sonuç ne oldu bilmiorum ) Bu arada artık resimlerde gülmek yok dedim ama yine gülmüşüm arkadaş ne zaman yakalıyonuz bunları ben anlamıyorum yaw
Valla saat 11 itibariyle eve girdim, biraz arpa yedik de geldik, gece baya eğlenceli geçti, Hüseyin kask takmayan ybr li bir elemanı dövüyodu az kalsın zor tuttuk, hatta fiziksel olarak olmasa da sözleriyle dövdü, eleman ambole oldu valla Hüseyinden sonra Yanımıza gelen arabalı elemanları burda anlatamayacağım ama bizi gülmekten nerdeyse geberttiler o derece yani Yine haftaya bir başka programda görüşmek üzere diyorum
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ulan ne geceydi ya şakaklarım ağrıyo hala! amu ha, goo ayim bi çalıştırda duyaym laa
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
Etimesgut tarafına gidecek grup nasıl dağıldı ya, yeni 250 ccye kavuşmuş Şener biyerden, selim zaten manyak o biyerden... herifler duman etti grubu Üstüne benim benzin bitti durduk selimde 2 kişiye düştük herkes otoyolda kaybetti birbirini, umarım herkes sağ sağlim eve varmıştır güzel bir geceydi..
üseyin abi ybrli bebeyi çekti ya sağa, yaklaşık 15 dk çocuk sadece 'haklısın abi' dedi ya, başka birşey dediğini duymadım la amu ha, goo ayim yazık günah dedik bebeye nereye düştüm ben demiştir
valla daha şimdi girdim evesizden ayrıldıktan sonra esatı aldım.kuğulu parkta birer arpa daha takıldık.sonra bahçeli,tunalı falan.adamı eve bıraktım sonra tekrar beşevlere gidip burger king de bi yemek yedim sonra eve doğru geldim.an itibariyle eve girdim.mükemmel bi gece daha bitti.katılan herkese teşekkürler arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar dün öğlen ve akşam olmak üzere baya güzeldi .. herkese çok teşekkürler .. gece zaten ayrı bi güzeldi umarım en kısa
zamanda aynılarından bol bol yaparız
İlk olarak mühye'de tanıştığımız herkese selam eder Berkay kardeşime tekrar görüşmek üzere der hakkını helal etmesini rica ederim....
Şu teknoloji işinden nefret ediyorum onun için mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum haftasonları dinlenme vaktimden çalmasın falan diye....Ancak bu böyle olmayacak gibi zira burnumuzun dibinde Hüseyin ve çetesi KAHVALTIDA çiğ köfte partisi yapıyor haberimiz olmuyorum... Ben bu hafta şu telefon ve telefonda internet olayını halledeyim zira teknoloji faidelidir
Erhan motosiklete gusül abdesti aldırdın mı Soner'in orada...
Çiçeği burnunda bir motosikletçi olarak şunu söylemem lazım ki, grup olarak(bildiğiniz 2'li,3'lü,7'li grup işte ) motosiklet sürmek hakketen 10 numerö bir duygu. Rafa kalkmış hislerimi geri getirdi Toplu (bildiğiniz toplu,grup olarak ) sürüşten tırsıyorum aslında, öndeki düşerse falan diye hep YUSUF kardeş aklıma geliyor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Birde soru ekleyeyim...Gece motosiklet kullanırken kontakla çalışan kısa farlar mı yanık olacak araba gibi yoksa devamlı uzunlar mı yanarak sürmek lazım...( Küfür yemeyelim uzunlar yanarken )
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
abi abdesti aldırdık ta tam istediğim gibi olmadı..ekipman yetersizdi bez falan..bir de esasen köpük lazımmış ince yerler için...haliyle sadece grenaj ve görünen yerleri temizleyebildik..arkadaş eymir e gel diyince orda da 1 saat durabildim anca...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
valla uzunlarla sürmek her halükarda sakıncalı sanırım...
Arkadaşlar herkese merhaba eğer her şey planladığım gibi giderse bu ay sonuna ben de bir Ankara'lı motorcu olacağım. Dün Soner abi (Atom Karınca Soner) ile görüştüm motor derslerine başladım. Fazer almayı planlıyorum (2006 - 2008 arası). Bu arada afiyet olsun
öncelikle hoş geldiniz.
motor dersi almaya başladığınıza göre daha önce bir deneyiminiz olmadı diye düşünüyorum.Atom Karınca Soner fazer almak istediğinizi biliyor mu?eğer bilmiyorsa ona fikrinizi söyleyin.bakalım tepkisi ne olacak.
eğer biliyorsa ve bişey demediyse bence boş yere uğraşıyorsunuz.
Soner Hoca'nın ilk lafı şurdaki yüksek gerilim hattına tırman oldu. Sonra biraz konuştuk dediği önce bi derslerini bitir seni görmem lazım dedi. Oturduğum semtte bi Fazercı var oda direk Fazerla başlamış ama yetenek ve koordinasyon önemli. Çalıştığım yerde bazıları bir işi 5 ayda öğreniyor bağzısı 10 günde. 400cc ve altı motorlara baktım ama derdim motor olsunda ne olursa olsun değil
illaki Fazer da olsun değil tabi. Kurstan sonra zaten bir fikir oluşur aklımda kendimi biraz görürüm ne kapasitede olduğumu. Sizlere haber veririm kurstan sonra ne durumda olduğumu.
Bilmiyorum belki deneyimsizlikten böyle düşünüyorum ama beni cezbeden motorun sesi görünüşü. Soner hocayla kurst bitince tekrar görüşeceğim onun söylicekleri ve yorumları önemli benim için çünkü sadece kurs olsun diye gitmiyorum yanına. Ama yaşta ilerliyor şimdi yapmazsam sonrasında aile çoluk çocuk iş hiç yapamıycam. Ama sizlerin görüşleri de önemli bi gün bende gelmek isterim tabikide toplantılarınıza sohbet etmek isterim ilginiz için teşekkürler
[QUOTE=erro;2706408]abi abdesti aldırdık ta tam istediğim gibi olmadı..ekipman yetersizdi bez falan..bir de esasen köpük lazımmış ince yerler için...haliyle sadece grenaj ve görünen yerleri temizleyebildik..arkadaş eymir e gel diyince orda da 1 saat durabildim anca...[COLOR="Silver"]
Hüseyin bir günde MOTOSİKLETLERİ KÖPÜKLE YIKAMA PARTİSİ düzenlesede bizde motosiklet nasıl yıkanır öğrensek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Bende aynı tezgahtan geçtim.. Soner hoca eğitim sonrası 600 lük makina kullanırsın 600 lük enduro 50 hp alabilirsin burada adaptasyonu tamamlarız dedi.. Ama ben trafikte konumlanma ve diğer araç kullanıcılarının motosiklete bakışı vs.. anlamak TRAFİKTEKİ ÖKÜZLERLE TANIŞMAK için 125 cc ile başlayacam dedim.... İyikide öyle yapmışım her türlü hatayı affediyor makina..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Milli piyangoda büyük ikramiye hersene sadece 1 veya 4 kişiye çıkıyor ....Rohat hayattaki şanslılardan...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
valla mühye de çeşmeler var,yol üzerinde orada dururum.bol suyla güzelce yıkarım motoru.sonrada iyice kurularım.bedavaya temizlik işteköpükle ve basınçlı suyla yıkama olayına karşıyım.sonuçta arabaya bile zararlı olan basınçlı su,bizim ufacık motorlara kat be kat zararlı olacaktır
Bugün eryamanda yağmur altında kullandım biraz motoru kirlendi kereta...beyazdı zenci oldu...Şu yıkama olayını gezinin birinde uygulamalı öğretsen sevinirim...hatta antreman babından senin motoru bile yıkarım... Yalnız yıkarken senin SES SİSTEMİNE zarar vermem umarım, şarkı kulaklarımda çınlıyor hala..süperdi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Birde soru sorayım eğitime devam açısından.. Mühyeye giderken gibi YOKUŞ AŞAĞI EĞİMLİ YOLLARDAN NASIL İNİLİR...düşük viteste motor freni ile ama frenleme ihtiyacı varsa , 2 fren aynı anda mı? debriyaj çekilecek mi? YOKUŞ AŞAĞI ve 90 derece dönüş varsa nasıl dönecez frenleri nasıl kullanacağız..,
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)