ne uyuması biz de uyandık.hatta çiğ köftelik malzemeleri hazırladım bile.yokmu başka gelen.
ne uyuması biz de uyandık.hatta çiğ köftelik malzemeleri hazırladım bile.yokmu başka gelen.
randevu defterime bakmam lazım
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
arkadaşlar bugün için gezi veya başka bir program varmıdır ? bende gelmek isterim
eğer uygun olursa bende geliyim tam olarak nereye gelmem gerek ?
Hikmet Özer Caddesi (etimesgut istasyonunun karşından girilen ana cadde)
İlerde etimesgut lisesi ve biraz daha ilerisinde halı saha var. Evi bilmeyenler oradan hüseyin abiye telefon açabilir.
etimesgut a gidince yukarıda verilen telefonu ararsan alırlar seni...bende bilmiyorum ama bi halı sahadan bahsettiler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
aynen ben de birine benzttim ama çıkarmadım...
Gel kardeşim tabiki, Buğra anlatamamış ben tekrar tarif edeyim Etimesgut tren yolu caddesi üzerinde köprüden sonraki ilk ışıklardan girince Hikmet Özer caddesi, caddeden düz ilerliyorsun, sağ tarafta stadyum ve Dumplupınar İlköğretimi göreceksin, yanından yukarıya çıkıp tel ediyorsun, google-maps özellikle atmıyorum, malum internet güvenliği(!)
Korayın tarifiyle ben bile bildiğim yolu şaşırdım
istasyon caddesi değil mi la ora..tren yolu caddesi ne?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
beyler taylan ın işi çıktığı için gelemiyoruz..ben de incek e soner hoca nın oraya gitmek istiyorum..motoru da temizlemedim ne zamandır...orda halledeyim diyorum...
Ulan ayıp be, ölsek haberiniz olmaz şurda bi Caner vardı nerde ne oldu acaba diyen yok.... Anca çiğköfte var mangal var nasıl motorcusunuz siz arkadaş anlamadım ki. Yemekteyiz programı gibi bunlar hep senin başının altından çıkıyor Hüseyin abi.
Not: Çiğköfteden benim yerime de Bülent yesin... ))
ben de incekte soner hocanın ordaydım...valla fuarı aratmıyodu...trafiği bol gelen gideni çoktu...sonrasında eymir'e geçip suyu izledim biraz arkadaşlarla...
Malesef otobüste Ankara'dan uzaklasıyorum :( . Kötü ya sizin ortamı gördukten snra memlekette tek basına motora bıncek olmak motorun muazzam zevkı ayrı o kalbımızde ama ınsan 1 2 tane ıstıyor motorcu tanıdıgı olsun 2 gezsın 2 motor muhabbetı yapsın. Bu 2 haftada cok guzel zaman gecırdım. Hepınızle tanısma fırsatım olmasa da tanıstıgım herkes super ınsanlarsınız. Hepınızle tanıstıgıma cok memnunum. Hepınıze tesekkur edıyorum helal edın. Gıdısım buruk oldu ama donusum Motorlu ve muhtesem olacak )) . Kendınıze ıyı davranın. (normalde turkceyı bu kadar katletmem ama telden yazıyorum kusura bakmayın
hayırlı yolculuklar yolun açık olsun...
bu arada millete ne oldu yaw kimsenin sesi çıkmıyo..
İyiki erken kaçmışım bugün daha evin yolunu bulamadılar bence
Dostum seni unutmadık, adın geçti yemek masasında ama içişleri bakanı izin vermemiştir-ondan gelmemiştir dediler, konu kapandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Yine boğaza hitap eden bir hafta sonu daha geride kaldı, yapanın eline-gelenin ayağına sağlık
Afiyet olsun, güzel zaman geçirmişsiniz belli oluyor.
Bu arada hani Cuma buluşmasının resimleri, telefondan forum sayfasını yenilemekten anam ağladı )
Resimler Yunus'un makinede idi galiba...
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)