adres olarak bende bilmiyorum etimesguta gidince halı saha var onun önünden ararım gelir alırlar sen de öyle yap bence.
listeye gelmek isteyen ismini eklesin arkadaşlar sayıya göre yapacağım.sonra gelip vay bana kalmadı ben yiyemedim olayı olmasın.
adres olarak bende bilmiyorum etimesguta gidince halı saha var onun önünden ararım gelir alırlar sen de öyle yap bence.
listeye gelmek isteyen ismini eklesin arkadaşlar sayıya göre yapacağım.sonra gelip vay bana kalmadı ben yiyemedim olayı olmasın.
Aramızda Apaçi ler olsada Bugun de çok keyifliydi herkese teşekkürler.
Önce videomuz..
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 22:57 ----------
Ve Bülent abinin süper artislik pozu
bülentin fotoğrafı patlar beyler.
Kaç kere dedim benim bu kadar yakın almayın diye ama dinletemiyorum arkadaşş
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hüseyin abinin önerisini açıklıyorum onaya sunalım : Bülentin fotosunu Yelek yaptırıp arka tarafa yapıştırıyoruz :D..
Abi karizma ama yahuuu
yarın saat 12:00 de korayların evde çiğ köfte partisi yapacağız.katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekler ise vay bana kalmadı yetmedi gibi sıkıntılarımız olmaz.kişi sayısına göre yapılacak.
1-koray
2-berkay
3-hüseyin
4-bülent
5-ünal
6-buğra
7-selim
8-?
pişmiş kelle m.c. ya da smiley m.c. de olabilir
ANGARAJ
arka tarafa derken sonercim ???
yok yav ne kızması
yarın saat 12:00 de korayların evde çiğ köfte partisi yapacağız.katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekler ise vay bana kalmadı yetmedi gibi sıkıntılarımız olmaz.kişi sayısına göre yapılacak.
1-koray
2-berkay
3-hüseyin
4-bülent
5-ünal
6-buğra
7-selim
8-amed
9-?
Bülent hocam o resmi bir cizgi film karakterine benzetecem ama gelmiyor bir türlü :queen.:
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
ayıpsın soa, Koray'a ilksorum motorla nye gelmedi oldu.. bida motorsuz gelme derim hacı, seninde var ama binemiyosun ızdırap olur adama
Arka derken Hüseyin abi sende hemenn Kalbimizin arka tarafı ''sırtımız''. toto ilen kafa arasında kalan kısım dedim :D Bülent provakelere gelme olur mu sen büyüksün
Ya bırak Soner neresine yapıştırmak istiyosa yapıştırsın, arap yağı bol bulunca hesabı bununkisi de yalnız oraya yapıştırınca kaşıntı yapabilir dikkat et Huseyinim
ANGARAJ
Enteresan, zekice ;
Japonlar neden fotoğraf çekerler?
"Bu Japonlar niye sürekli fotoğraf çekerek gezerler" diye merak ederiz ya, meğer bu olayın aslı sandığımızdan çok başkaymış. Her Japon'un yılda 2 kez yurtdışına çıkması mecburiymiş. Ancak Japonlar'ın gittikleri her ülkede fotoğraf çekmeleri de zorunluymuş!
Yüzbinlerce insanın çektiği milyonlarca fotoğraf, devletin sırf bunun için kurulmuş bi biriminde incelenip arşivleniyomuş.
Meğer adamlar giyimden kuşama, alet edavattan binalara kadar her şeyin fotoğrafını çekip son trendleri, eksikleri gedikleri inceleyerek ona göre teknoloji üretiyolarmış..
Ohoo ben sabahın ilk saatlerinden beri 85km yol yapmışım millet daha uyuyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)