arkadaşlar...şu dakika itibari ile alınan ani karara istinaden mühye'ye mangal yapmaya gidiyoruz.koray berkay ve ben.gelmek isteyen tüm arkadaşlar davetlidir.katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.0538 489 90 95
eymir yokuşu beni tırstırıyo ama bakalım nasıl olacak
Bende IKEA tarafındayım mangala gelirim ama tam olarak mühyede nerede...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
işte onu tarif etmek biraz zor oluyo...eymir yokuşundan inice eymire girmeyip sola dönüyosun...solda boş arazi den sola yol sapıyo...150-200 metre sonra bir köprü var solunda ama yoldan biraz içerde...tali bi yol gidiyo köprüye..dikkat edtmezsen kaçırılacak tali bi yol...köprüyü geçince sola doğru yolu takip et görürsün...ya da dere boyunu izle gözünle...telefon aç oraya gidince yardımcı olunur...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
naaptınız beyler hala mühye de misiniz?
bu arada ümit hocam saolasın ben motora biraz önde oturuyomuşum sanırım..arkaya doğru gidince hakimiyet daha rahat oldu, dizler daha rahat yapışıyo...ben bildiğin depoya dayanıyodum
bizim sayfaya da at berkaycım
Naaptın len çözdün mü kısa devreyi? Fotoları atın da görelim bakalım
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
şimdilik türk usulü hallettim bi ara tam olarak yaparım.
yarın saat 12:00 de korayların evde çiğ köfte partisi yapacağız.katılmak isteyen arkadaşlar isim listesi yapar ise vay bana kalmadı yetmedi gibi sıkıntılarımız olmaz.
1-koray
2-berkay
3-hüseyin
4-bülent
5-ünal
6-buğra
7-selim
8-?
ya bu zevatın yine sınavları da vardır yarın...
saat erken gibi görünmüyo mu abi? pazar günü o saatte kahvaltı yapılıyo genelde...hele senin için kahvaltıyı çiğ köfteyle yapmak demek bu
benim kahvaltı alışkanlığım biraz farklı erhancım.et yerim lahmacun,çiğköfte,mangal vs.fark etmiyor yani yapana kadar zaman geçer saat 1 falan olur zaten.
abi ev iyide gündüz vakti evde nabacas evde? durumlar müsaitse bence yol yapalım, kalabalığızda?
bu kalabalık çiğ köfte yemek için kalabalık oldu.yol yapmaya vakit yok yarın.berkay evine döneceği için yarın son kez biraraya geleceğiz akşamına da o gidecek.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)