valla bana hepsi uyar.artık kesinleştirelim bence saat geç olmadan.daha kahvaltı bile yapmadım.bi ekmek alıp geleyim bari ben gelene kadar kararlaştırın bi yer.
Anıtpark iyidir iyidir..Ses eden olursa çapırcılar ve polisimiz herzamanki gibi gereken cevabı vereceklerdir
ANGARAJ
Anıtpark saat 19.30 mu arkadaşlar ? Direk orda mı buluşuyoruz?
kesin bir yer ayarlasak artık diyorum.bak çıkacağım evden biraz sonra.
Abi aç artık şu kafeyide böyle düşünmeyelim buluşacağımız zaman
önce bi aç karnımı doyurayım da
Ulan varya sırf seni düşündüm anıtpark fikrini ortaya atarken. 2km den uzak yerlere gelmediğini farkettik ekip olarak. Sen yinede benle dalga geç ybrci diye. Gelirsen bu akşam sana bide süprüzüm var gör sen ybr ciyi şimdi
19:30 anıtpark diye duyuruyorum nete girmeyenlere. sonra istediğiniz yere gidilir olma mıı?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
bence de anıtpark 19:30
Motosiklet Grubu değil karılar hamamı gibi hemende yayılmış haber
face de adam fotoğraf çekmiş yeni motorum demiş.yani haberi yayan motor sahibi
valla benim de nası motor süresim geldi ya..hava da güzel ama motor yok yanımızda..ben tunalı taraflarlarında olucam..denk geliriz belki...erken işim biterse ararım nerelerdesiniz diye...
ben ufaktan çıkayım buluşma yerine doğru gideyim.
sinyal ampulunu buldum dün akşam aldım.siz gelene kadar onu takmaya uğraşayım.erken gelen olursa oradayım.görüşürüz.
Hacılar benim arkadaş gelecek bu taraflara, ya da ben kentpark tarafına doğru gidecem, sonrasında sizi ararım, duruma göre nerdeyseniz de oraya gazlarım. Bi ben göremedim şu yeni motor resmini heralde
Ben de 18:15 gibi Sinanın orda olucam Koray, motor ordaydı almaya gidicem, karşılaşırız belkim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ben görmedimki foto falan. Bu poz magnet olmayı hakediyordu. Biz bu pozdan çekebilmek için taa tuz gölüne gittik bülent iyi bilir
Aman tuz gölü demeyelim, Koray ın tansiyonu düşüyor sonra, kendisine bol tuzlu ayran vermek zorunda kalıyoruz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)