Hüseyin abi adamlar çok balık tutarsa bir göz hakkı atarlar belki yav Ben işe motorla geldim, maden bu akşam dediniz o zaman Kirpiye gidelim, iki muhabbet edelim, geçen yayan gittik, bir tuhaf hissettim kendimi
Hüseyin abi adamlar çok balık tutarsa bir göz hakkı atarlar belki yav Ben işe motorla geldim, maden bu akşam dediniz o zaman Kirpiye gidelim, iki muhabbet edelim, geçen yayan gittik, bir tuhaf hissettim kendimi
Olursa bu akşam bi aksiyon buraya yazın bi arkadaşa bakıp çıkarım aranızdan hazır işe de motorla gelmişken
Düzeltme: Motorsuz gelmek nasıl koyduysa korayla ikimiz aynanda aynı şeyi yazmışız bu kadar olur yani
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Yarın bir ara kızılay da buluşalım da gitmeden görüşmek isterim sizinle ben duruma göre pazar yada pazartesi yolcudur abbas...
Bu akşam bişeyler yapılabilir şehir içi turlar bi yerlerde otururuz.
Ben de bugün motorlayım sizlerle yüzyüze görüşmek çok isterim. HAlı saha maçım da iptal oldu
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
koray kirpiye değil de şöyle park bahçe tarzı bi yere gidelim bu gün.
ben bu akşam arkadaşa söz verdim...onun için de motorla çıkmadım bugün...
ne bileyim mesela açık havada yıldızların altında bakkala yakın olsun.arpa yanına tuzlu fıstık olsun.varsa teklifler beri gelsin.
1-hüseyin
2-bülent
3-koray
1-hüseyin
2-bülent
3-koray
4-buğra
5-turgay
6-fatih
7-taylan
8-?
incekte bi park var
siyasal bilgiler fakültesinin arkasında 50.yıl parkı var
gölbaşı konya yolu üzeri var.
başka teklifleri alalım...
Buluşma saati kaç olacak??
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
19:30 gibi oluyor genelde.
Bencede maksat açık hava olsun. Yoksa kirpi den daha ekonomik olmasıyla hiç bir ilgisi yok demi
Anıtpark (anıtkabir yanı) 'da buluşabiliriz bence ferah ferah. Motorlarıda hilal şeklinde dizin işte ne güzel.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)