evet kesinlikle masraf ama gönül gitmelisin diyor.mantık ise b.. yeme otur.
öyle de eskişehir festivalinde benim ilgimi çeken hiç birşey yok ki.amaç festivale katılmak değil.orada çok değer verdiğim dostlarım ağabeylerim ve kardeşlerim var.
git gel 150 lira yaksa,orada yemeğe ve içmeye harcamam olmaz.zaten çadır da kalacağız.sigaram zaten var.offf kafam karışık taa 2 aydır arıyorlar geliyormusun diye
Karar olumlu olursa senin face e yeni resimler ekleniyo anlaşılan Fırsat varken zamanda varsa kaybedecek neyin var ki :D
valla aslında öyle zaman sıkıntım yok gerçi face için daha elimde baya bi fotoğraf mevcut
Arkadaşlar Cumartesi öğleden sonra Kızılayda olacağız muhtemelen, saat olarak yine buradan yazarım ama aklınızda bulunsun, güneşli güzel havada dışarıda olup uğramak isteyenleri bekleriz hem pazar günü ne yapacağımızı da konuşmuş oluruz...
bu arada 9-10 haziran da bala'ya bağlı kesikköprü barajında 5.geleneksel turna balığı yakalama yarışması var.eğer bi hafta sonu değişiklik olsun,gölün kenarına kamp atalım.çok güzel bir manzaraya karşı kuralım çadırları,yakalım kamp ateşimizi eti sucuğu pişirelim.içelim arpayı aslan sütünü diyen var sa gidelim.
http://www.oltacilar.com/oltacilarde...gi-t10588.html
balıklar kolay yakalanıyor mu? haftaya beypazarında festival var. ben eşimle oraya takılacağım. araba ile gideceğiz.
150 tl gidebiliyorsan gitmelisin bence. dün akşam çılgın motorcuları izledim. aklımda kalan gercek motorcu olmak istiyorsanız yol yapın diyordu.
http://www.oltacilar.com/oltacilarde...gi-t10588.html
---------- Post added 01-06-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 31-05-2012 at 23:58 ----------
geçen sene turnuva da bi kadın 2.olmuştu 45cm di sanırım yakaladığı balık.aslında biraz da şans işi.
2. 45 cm ise 1. yi dusunmek bile istemiyorum ben moralim bozuldu simdiden)
Valla simdiye kadar hic kamp yapmadim, yani kendi cadirimla yapmadim, hava da suyunu cikarmazsa olur mu ki acaba ?
Cmt kac gibi nerde dusunuyosunuz burdan bildirin bence, yarin da ben sizi arar gelirim bi aksilik cikmazsa, hos 2 ye kadar calisiyor da olabilirim orasi belli degil daha.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
bu hafta değil ya daha var bala olayına...cumartesi gidilip pazar dönülecekse pazar sabah yanınıza gelebilirim sanırım...öğlen gibi de dönülebilir...
etkinliği açtım.çadıra ikinci olabilirsin tabiki de koraycım.yanlız taze balık yemek istiyorsan tutman gerekecekyoksa kimse sana balık tuttum al ye demezbiz tavuğa sucuğa devam ederiz.bi çuval da odun aldıkmı sabaha kadar sıcacık otururuz.
Bu akşam ve yarın bişeyler yapmayı düşünen, suraya giderim diyen var mı acaba?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)