du bakalım netleşsin yazarız ayrıntıyı. şener için bakıyoruz.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
bence koray servisle gitmiştir.
Bence de Yunus işe koşarak gitmiştir, fatih de çıplak gitmiştir
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
gezin lan gezin..........
gelibolu için görüşlerim...
1) burda bılınçsız motosıklet kullanıcısı cok fazla
2) parça sıkıntısı var
3) motosıklet ekıpmanları bulma sıkıntısı var (vd40 bıle bulunmuyor benzınlıklerde)
4) usta sıkıntısıda var
5) yollar arazı bozuk kullanılabılecek motor tipi enduro ancak ...
6) her aksam kopeklerden kacma maceraları var (toprak yoılda hele bırde yagmur yagdıysa camurda )
size iyi eylenceler diliyorum .............
Vay kardeşim de buradaymış, senin kankan neler söylüyor okudun değil mi egzosu ne yaptın?
olm durduk yere ne giydirdin bize??Ben bisikletle geldim işe zira dün baya bi yol yaptık işten sonra bizde motor baktık hatta sonra ankamalle falan gittik siteden ozgur diye bi arkadaşla oturduk sohbet muhabbet eve girdiğimde saat 00.30du.Bence sende bisiklet kullanmaya başla bülentcim hani sempatiksin falan ama erisin o yenice okula yazdırdığın kendi cumhuriyetini ilan eden göbeğin
ANGARAJ
bu cruiser işi masraflı iş yaw..egzosu yan çantası sisi barı ayak pegi ön camı vırtı zırtı...
Giydirmedim ki olm, bisiklet gelecek diyodun işe onla gitcem diodun, ona istinaden öyle söyledim ben, geziyon tozuyon hiç haber vermek yok, hoş dün ders çalışacam diyodum, çalışmadım, çünkü sınavı satın alamadım, dolayısıyla aciliyeti ortadan kalktı. Yani bileydim gelirdim, iki gezmiş olurdum ben de. Bisiklet iyi güzel de sadece bisikletle olmuyo, yemeyi de kesmek lazım, o da sıkıntı oluyor Erkek adam göbekli olur, hepsini kasa çevirmek de olmaz şimdi, yavaş yavaş azaltacam ben onu, numunelik de bırakıcam yine ayrılmak zor geliyo
ANGARAJ
Hacım bu balkon olayı biraz bizim tesellimiz olmasın, hiç kızlar demiyor göberkli erkek iyidir-kıraldır-candır falan diye, ben duymadım
Olm göbeğin hatunla ne ilgisi var, dağıtmayın konuyu, duyan da herkes de six pack var, baklavalar havada uçuyo sanacak Tekbaşına göbek bi işe yaramadığı gibi bi işi de kapatmaz, tabii 200 kilo olursan o ayrı. Haaa bazen o da çok seyrek yanii, tek başına baklavaların iş yaptığı olur ama içi boşsa o da genelde bişiye yaramaz arkadaş. Demek ki neymiş yemeğin salçalısı kadının ... ) Bunun bi de şöyle bi versiyonu vardı, pantolonu gösteren ütüdür, kadını gösterennnnn gööözüdür gözüü
ANGARAJ
göbeğin büyümüş okula yazdır
kafanın üstünde kıllar pek azdır
yaşın 34 olmuş performans azdır
tık nefes olcan bülen yemeği bırak
göbeği çıkan bunu bir tarza bağlamak için çapıra yöneliyo bu iş bu kadar basit..
yav haftaya ayın 7-8-9-10 ununda manavgat motosiklet festivali var.bu gün yine manavgattan aradılar geliyorsun değil mi diye maalesef gelemiyorum dedim.param yok hani diyorum ki zaten para yok burada da olsam yok orada da olsam yok.acaba orada mı olsam.hemde şöyle bi 4 gün de olsa değişiklik iyi gelir deniz,kum,güneş ve rus revü kızları eşliğinde dolu dolu bi 4 gün.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)