Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..
    Ben de motor kullanmayı çoğunlukla karlı havalarda öğrendim, avantajlı bir durum zorla başlamak
    Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..
    Hımmm EN İYİSİ BANKA SOYUP, MOTOSİKLETLİYE SAYGISI OLMAYAN BİR KAÇ ADAM ÖLDÜREYİM cezası daha az...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Arkadaşlar bu pazara yokmu bi planımız yaa :( hiç ses çıkmıyor??

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..
    dalga mı geçiyooon adam mı seçiyon?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok aga dineceği mineceği yok bu yağmurların.
    bizim arka bahçede çay yetiştirmeye başladım ben.
    ha bu duruma uyum sağlayacağuk, yapacak bişey yok da.
    geçen sene bu durum haziran sonuna kadar sürdü...valla pantolon alabilsem dert etmem ama işe ıslak gelmek romatizmaya çevirir mazallah
    Redmoon bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı eRRRen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu pazara yokmu bi planımız yaa :( hiç ses çıkmıyor??
    Bu pazar sınavı olanlar varmış sanırım, sınavdan sonra Hüseyin abinin evinde çiğköfte partisi tabi o zamana kadar illaki değişiklikler olur, ya da öncesinde/sonrasında birlikte bir turlarız illaki!!

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    bu da yabancı olum bak git Cruiser ve race cinin hikayesi isleyin gardaşlar ( Biz böylemiyik la)

http://www.youtube.com/watch?v=rvOJD...feature=g-vrec

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/rvOJDlMTlsg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

olmadı ilki beceremedik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Hımmm EN İYİSİ BANKA SOYUP, MOTOSİKLETLİYE SAYGISI OLMAYAN BİR KAÇ ADAM ÖLDÜREYİM cezası daha az...
    yaş kaç hocam senin?

Ben de motor kullanmayı çoğunlukla karlı havalarda öğrendim, avantajlı bir durum zorla başlamak
    Eğer evrak isteyen görevliye başkasının kimliğini verirseniz yalnızca ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza ödeyip aracınızın bağlanmasıyla kalmaz, evrakta sahtecilik yaptığınızdan ifadeniz alınmak üzere karakola götürülürsünüz, bilginize!..
    tam bir vaka adam ya, nick fln offside Koray abi ben diyim 'alın bunu'
    bu arada sen karda tenere ile başlamadınmıydı, adam scooter alıp çıkarsa karda karaparayı bulur

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Arkadaşlar evde olanlar için şiddetle önerim : Efsanevi bir adamdan efsanevi bir Motosiklet öyküsü : The World’s Fastest Indian 2005 Türkçe dublaj dır linkler silinmeden izleyin derim. Hayalimde motosikletin hikayesi :

Site üyesi bobber n da kulakları çınlasın gerçi izlemiş olabilir ama gerçekten motorcuyum diyen herkesin izlemesi şart bir film eğlenceli ...

http://blog.muhabbetten.com/efsane-a...blaj-izle.html

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    ERRO BEY
    [QUOTE=erro;2701123]dalga mı geçiyooon adam mı seçiyon?[COLOR="Silver"]
    Ben gayet ciddi şekilde havalardan şikayet ettikten sonra kafama takılan sorumu sordum ... Sorumun cevabınıda KUVVETMİRA ve REDMOON Beyler cevapladı...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Doğru Cezası daha az. Alt tarafı gün yüzü göremezsin..

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaş kaç hocam senin?
    41 kere MAŞALLAH deyin olsun bitsin...

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Saygılar hörmetler şelale diyelim o zaman ustadım aynen koraya katılırım ve eklerim zarar dan keza çok yararınıza olacaktır ..

Çok ilgi çekmedi film sanırım ama host da hata alınıyormuş izlemek isteyen olursa yeni link : http://jetfilmizle.com/efsane-adam-t...blaj-izle.html

İyi seyirler.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....Çok ilgi çekmedi film sanırım ama host da hata alınıyormuş izlemek isteyen olursa yeni link : http://jetfilmizle.com/efsane-adam-t...blaj-izle.html
    Mısırı patlattık , şimdi sıra filmi izlemede... Link için teşekkürler...

Motosikleti
    tracer 900
    valla hocam filmi izlemek isterdim ama birazdan yatmam lazım...

yarın sabah 8-9 arası yağmur yağmazsa sevinirim...

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saygılar hörmetler şelale diyelim o zaman ustadım aynen koraya katılırım ve eklerim zarar dan keza çok yararınıza olacaktır ..

Çok ilgi çekmedi film sanırım ama host da hata alınıyormuş izlemek isteyen olursa yeni link : http://jetfilmizle.com/efsane-adam-t...blaj-izle.html

İyi seyirler.
    Ben çoğunluk zaten bu filmi izlemiştir diye düşünüyorum. Bende çok sevmiştim
    nezih77 bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çoğunluk zaten bu filmi izlemiştir diye düşünüyorum. Bende çok sevmiştim
    buğra sen alıştın mı yalnızlığa...valla hakan gidince ben en çok senin için üzüldüm valla
    bu bebe ne yapar ne yer ne içer dedim..
    GaCCaLL bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    çok neşeli birisiniz ben ona maşallah diyeyim, yaşınızıda o yüzden sordum mazur görün

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buğra sen alıştın mı yalnızlığa...valla hakan gidince ben en çok senin için üzüldüm valla
    bu bebe ne yapar ne yer ne içer dedim..
    Ne yalnızlığı aga, adam her gün başka alemlerde, Hakan diyorum, o hangisiydi diyor, biz kendimize üzülelim asıl

Motosikleti
    tracer 900
    Ne yalnızlığı aga, adam her gün başka alemlerde, Hakan diyorum, o hangisiydi diyor, biz kendimize üzülelim asıl
    hain kostok, çocuğun gidişini mi bekliyomuş...

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Ne yapalım aga hayat herşeye rağmen devam ediyor

Koray bugün işe motorlamı geldin? Ben şenerle beraber çıkışda satılık bi motora bakmaya gidecem gelicek olursan haberleşelm senin telefondan bişey anlaşılmıyo
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler