Olsun ya keşke gelseydimde boşalan ter olsaydı
Bir dahakine inş beraberiz.
Yarın buluşursanız pazar günü içinde bir şeyler kararlaştırın ona göre haberimiz olsun zaten benim sınav sabah 10da falan bitiyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
bu çiğ köfte olayının saati ve yeri yok mu beyler?
olum siz daha yeni girmediniz mi açıköğretim sınavına?
Benim de perşembe sınav var, yarın ders çalışacam, dolayısıyla gelemem, siz takılın.
Caner o yollardan aşağı seve seve indi hepimiz şahidiz Yunus her türlü gelir, adam mütemadiyen açççç, kokusunu alır gelir yerinizi bulur valla ) Hatta artarsa da paket yapıp eve götürür Olm yemek yerken dedim içimden valla derviş de burda olaydı da karnını doyuraydı diye, ama bir iki saniye falan sürdü bu düşünce, sonra yemeye devam ettim) Eğer artsaydı paket yapıp sana getirecektim ama herkes tıksırana kadar yedi valla.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
BEnimkisi microsoft sınavlarından, windows 7 den sınava giricem, hayır perşembe de son gün o yüzden erteleme şansım da yok.
ANGARAJ
bizim olay pazar gününe kalır o zaman.sınav dan sonra yaparız.
abiler beyler üzerinde ergenliğimi geçirdiğim, karıya kıza piyasa yaptığım, artislik yaptığım, yan verdiğim, olaya gittiğim, olaydan kaçtığım çok sevdiğim arabamızı satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8163524/detay/ varsa çevresinde bu model isteyen kefilim alete, paylaşayım dedim
Eren Hayırlı olsun ehliyet kazasız cezasız belasız inş.
Çiğ köfte de yattı sanırım. Yine de akşama kadar beklemek lazım fikirler değişebilir heral ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:20 ----------
Eren Hayırlı olsun ehliyet kazasız cezasız belasız inş.
Çiğ köfte de yattı sanırım. Yine de akşama kadar beklemek lazım fikirler değişebilir heral ?
Bu arada bayağı geç olmuş ama asla Keza bizimkilere gökgürültüsü deniyormuş (gurur duydum keratayla) ki toktur ve kafa ütüler doğrudur ama aramızda en yarım kask takan bendim sanırım bende bile kulağı kapattığı için tam tersine ninni gibi geliyor.
Rolanti de vn gibi bir ses (harleye yakınlık dersen) Duymamıştım çok kıskanmıştım ama bu açıklanamanla (biyerlerim soğumuş durumda Kenanınm)..
Bu cc lerde kullanım biraz çok yakdırsa da yüksek devir de dir abicim ,5. vites de (eğer bir bmw vs ile uğraşmıyosam) daha ciyakladığını sesin kötüleştiğini duymadım. Tabi ne menen bir aşksa , biz delileri saymazsan motoru ciyyyyaaaaklatmadan tak
tuka taktuka gidersin arkadaş, chopper kullanacak adam da o sese aşık değilse binmesin bi zahmet :DD
Düzeltemedim arkadaşlar kusura kalmayın.
günaydın beyler..sabah yağmur var diye çıkamadık motorla ama şimdi hava baya güneşli...haziran ortasına kadar böyle devam edecek gibi...
Valla biraz daha yagarsa cayi birak direk pirinc bile yetistirilir bence. Ben sabah ciktigimda yagmiyordu ama heryer islakti tabii pantolon biraz nasibini aldi camurdan. Yine de beypazarindan donerkenki yagmuru dusundukce hic umursamadim yani, hala aklima geldikce usuyorum o derece Accuweather 19 haziran a kadar surekli yagmurlu gosteriyor anasini satayim, biraz daha kassa direk kara cevirecek valla
ANGARAJ
Acemi motosiklet binicisi olarak bu sene motosiklet kullanmaya başlamakla Mayıs sonu Haziran başında yağmurlu,karlı, buzlu yollarda motosiklete binmeyi öğrenme ikramiyesi çıktı kazı kazandan... Kafama takılan soru şimccciii ben bu ıslak kaygan zeminde kullanmayı öğrenipte yağmur birden durursa kuru havada motosiklet kullanbilecem mi kullanamiyecem mi??? Yağmura alışıp kuru havada kullanamazsam ne olacak.. Motosikletle giderken yolu otomatik olarak ıslatan bir düzenek dizayn edip patent başvurusu yapmaya başlayayım ben...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Bir de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. Henüz ehliyet kursuna yeni yazıldım.. Trafik polisleri durdurup ehliyet sorunca kaskı çıkarttırıyorlar mı? Arkadaşımın motosiklet ehliyetini yanıma alsam iş görür mü diye merak ettim de??? Garantiye almak için kaskın üzerine bu kaskın altında dünyanın en çirkin yüzü var diye mi yazdırsam acep..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
kask işini kimse garanti edemez kapora hocam.
kuru havayı da takma kafana, senin moturu bi ıslatalım, yolları da ıslatırız bi ara
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kapora en iyisi bence de... Lafımı olur elbette ilk tanışmada baklava börek şerbetleriz motoru söz, yol tutuşuda artar bu sayede YAPIŞIR yola...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)