Oda bişeymi burda şezlongları attık güneşleniyoruz
Oda bişeymi burda şezlongları attık güneşleniyoruz
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Abicim kirpi bar dediğimiz yer Bestekar sokağın sonuna doğru solda. bestekar sokak tunalı tarafında. Gezi süperdi valla. Özellikle dağ yollarındaki gidişimizi unutmuycam hiç Senin de durup durup yağmur yağınca arkana bakmadan gaza asılman da iyiydi bir baktım yoksun ortalıkta, bütün yol sakin sakin gidip yağmurda bastın ya dedim heralde şekerden yapılmış eriyecek ondan kaçıyo
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
hepinize çok tesekkur ederim insallah sag salim gelip araniza katilmak nasip olur... Allah hepimizin tekerini düz bastırsın
Hüseyin Abi Kirpi çıkışında muhabbet tongaya geldi şu çiğ köfte işini bir halletsek ben gitmeden sonra arkanızdan atıp tutarım Ankara MT ye gittim aç gönderdiler falan diye
Şimdi Abimle konuştum cuma işi varmış. Ben Hafta sonuna kadar burdayım. Pazartesi falan dönücem artık abim, malum benim karaoğlanı özledim :D. O zaman kadar size uyan bir zamanda yapabilirsek süper olur.
Bugun hava çok iyi dün ki bikini olayına nerdeyse girmek üzereyim ama bugun bişey yapan yok sanırım...
Yunus senin hafta sonu sınavın yokmu oturda ders çalış biraz olum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
eğer çoğunluğa uyarsa yarın yapalım çiğ köfte olayını ne dersiniz ???
oh la la!
nekkaddar alaturka!
bir kişide demiyorki fransız usulü şatobriyen soslu portakallı ördek yapalım,
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bülentcim şekerden yapıldıgımı bütün gün yanında idim farketmedinde yagmur yagıncamı fark ettin. Benim kadar tatlı bi adama bu denirmi şimdi yaa :D Şaka bi yanada o yagmurda ben ne yaptıgımı bilmiyodumkii tek aklımda olan şey biran önce sıgınacak bi yer veya yagmur bulutunun altından cıkmaktı.. Kötü bi niyetim yoktu yani hahahhahaaaaa
yav şu kuvvetmiraya güldüğüm kadar internette hiçbirşeye gülmüyorum, allahta seni güldürsün fati abi
hafta içi olursa gelme ihtimalim artar, artık büyük ihtimal hafta sonu gezilerine katılamayacağım, girip çalışacam biyerde sömestra biraz birikim yapmak lazım
Arkadaşlar 28.05.2012 tarihi itbari ile a2 ehliyetimi almış bulunmaktayım
Bundan sonraki her buluşmada +1 olarak yazılabilirim beraber tekerleğimiz dönsün artık ya yeter
( bu arada caner pazar sabahı aramışsın çok geç gördüm kusura bakma dönemedim ilk buluşmada görüşmek üzere )
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)