Arkadaşlar gerçekten güzel bir gündü, gelen herkese teşekkürler, acayip yorulmuşum yanlız, işte bu güzel günden geriye kalan kareler:
Arkadaşlar gerçekten güzel bir gündü, gelen herkese teşekkürler, acayip yorulmuşum yanlız, işte bu güzel günden geriye kalan kareler:
bu gezilere sadece 450 km motosiklet tecrübesi olan 125 cc makina sahibi acemiler katılabilir mi acaba??? ortalama seyir hızı nedir?? Benim 125 cc canavara gezi hızınız çok yavaş gelmesin
Aramizda hic cross ya da endulu olmamasina ragmen onlari aratmadik yani, dag yollarinda, kafam kadar taslarin oldugu yollarda teker cevirdik, kah inekleri ucurumdan asagi surduk, kah onumuze cikan kopeklerin yanindan gecerken soguk terler doktuk Shadow ve gv250 ile o yollarda da gittik ya, artik ben heryere giderim abicim, endulu almak cok da sart degilmis bunla da oluyomus Caner de ss le gecti o yollari, yani seve seve Ahmetin tiger zaten her yola geliyor, huseyin o dag yollarinda hiz rekorunu kirmistir heralde yokus asagi inerken baktim herkes konsantre, kaya kaya gidiyoruz. Selim ineklerin atladigini gordukten sonra asagi inene kadar gulmekten yarildi
Katilan herkesin ayagina bilegine saglik, emeginize saglik en kisa zamanda yine tekrarlayalim, Kizilcahamam a ben gelememistim, bir daha mi gitsek aceba oraya?
Bu arada saglam yorulmusuz, o yagmurdan sonra nasi usuduysem aksam yarim saat sicak sudan cikmadim, sonra da zaten uyumadim, bildigin bayildim
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Çok güzel olmuş yaa :( ehliyet yüzünden gelemedim ama bu gün alıyorum.ınş bu pazar bende varım ...
eline sağlık koray.facebooka da atsana fotoğrafları.
evet ekleniyor.
Saol abi, bizim makineler chopper olduğu için sana güzel görünmüş olabilir mi acaba Bu arada egzos işini ne yaptın abi?[/QUOTE]
Koray, kısmetse perşembe günü bükme yapacağız. Cumartesiye yetişmez sanırım. Cumartesi geldiğinde olduğu kadarı ile inceleme yaparız.
Hüseyin abi kirpi demişin bugün ama sizde bizde yahut koraylarda toplansak?
ANGARAJ
ben sabah yağmurundan yırttım ama akşama yakalanacaz gibi...
bu arada buluşma işi nerde bahsedildi ben burda göremiyorum..iş yerinde de face açılmıyo eğer ordan duyuru yapdıysanız...gerçi her halükarda bu akşam olursa katılamayacağım o zaman neden bu kadar lafını ettim anlamadım...
bari bana bi sırt çantası önerin beyler...çok ihtiyacım var...
Burda da dolu yağdı ama şimdi güllük gülistanlık...
#sürenadam
burda şimdi güneşten dolayı dışarı bakılmıyo o derece...
burda bikiniyle geziyorum şu dakka itibariynen
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
veee artik geri sayım başladi dogu görevim sebebiyle 4 yil boyunca sadece yıllık izinlerimde bi iki hafta katilabildigim motosiklet alemine geri dönüyorum... ankaraya gelene kadar bekleyemedim ve bugun bi bayiyle görüşüp s&t kanuni gt250 r siparisimi verdim.. ellerinde beyaz renk kalmamis bende mecburen gri siyah istedim zira 3 ay beklemek kabusum olurdu...motörüm gelmeden oncede hemen gittim asagida belirtecegim aksesuarlari siparis ettm insallah 1ay daha erzurumda kaldiktan snra ankara mtye katilip hepinizle tanismak kismet olurda bende sizinle foturaflardaki yerimi alirim... siz üstadlarimdan motosiklet ve malzemelerimle ilgili degerli yorumlarinizi bekliyorum
s&t gt250r gri siyah
ls2 dharma airpump kask
prohel 4 mevsim mont
prohel eldiven ve dizlik
held bellik...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)