Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    27.05.2011 Pazar - Beypazarı Gezisi

Saat 08:45 de Efe-Honda'nın önünde buluşma. 09:00 da teker döner.
    Etimesgut tarafından gelecekler Ayaş Kavşağından sonraki Optimum AVM karşısında olacak. Saat 09:15 de hareket edilecektir.

1-Hüseyin
    2-Koray
    3-Berkay
    4-Bülent
    5-Caner
    6-Amed
    7-Buğra
    8-Faruk
    9-Umut
    10-?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haaa,,,Mavi F650 nasıl da değişmiş içince, değil mi??

Abi senin saçlar cips almaya gitti, gelecek,,,dediydiler
    Sorma 1200CCye yükseldi kerata
    ANGARAJ

pazara sağanak yağmurlu görünüyor

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazara sağanak yağmurlu görünüyor
    Sorma abi, bu gün de sabah Etimesgut tarafında yağmur vardı, sonradan açtı gerçi ama havanın ne olacağı belli değil

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    belediye ankaranın üstüne kompile laylon gerse
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    CBF 500
    2 yıldır Ankaraya ne zaman gelsem sel basıyor bu seferde çarşamba akşamı yüzünü gösterdi benim gelmemle hafta sonu umarım bu kabusum sona erer (berkay)

Meraba arkadaşlar uzun zamandır araba kullanan bir insanım artık sıkıldım ankara traiğinden hayalime kavuşmak istiyorum ankara satılık veya ankaraya (yol parasını ve yemeğinin karşılamam şartıyla) getirebilecek biri varsa cbr almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaş olursa iso_dalyan@windowslive.com adresine özel mail atabilir yada burayada yazabilir günlük takip ediyorum.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Pazar günü organizasyon iptal mi ?

Motosikleti
    Tatlı su motörcuları çıkar şimdi turgay seslenme
    TİMİ senide ekledim bi konuşalım bi görüşelim bi tanışalım hele...
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Tuzlu su mötörcusuyum ben, Pazar gidiyoruz olm ortalığı bulandırma Derviş Hayır nedir bu iptal ettirme çabaları falan, sen gelemiyon diye olabilir mi acaba? Gelememe sebebini de biliyoruz yani açık etmeyelim burdan

Bugün senin evin o taraftan geçtik, uğrayayım dedim ama saat 16:30 falandı, o yüzden uğramadım.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tuzlu su mötörcusuyum ben, Pazar gidiyoruz olm ortalığı bulandırma Derviş Hayır nedir bu iptal ettirme çabaları falan, sen gelemiyon diye olabilir mi acaba? Gelememe sebebini de biliyoruz yani açık etmeyelim burdan

Bugün senin evin o taraftan geçtik, uğrayayım dedim ama saat 16:30 falandı, o yüzden uğramadım.
    la olm açık etsen ne olacak gizlimiz saklımız yok ki zaten o saatlerde çalışıyoruz biz yani bencede uğrama eve bulamazsın çünki ama gel ulusa mesai saatlerinde herşey serbest çay çorba oralet, kuşburnu, kekik ne istersen
    ANGARAJ

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    iptal filan değil herhalde gezi şimdilik

Gerçi o kadar çok yağmur olursa pek anlamı kalmaz gibi gezinin

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belediye ankaranın üstüne kompile laylon gerse
    Enteresan fikir!

Alıntı TiMi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meraba arkadaşlar uzun zamandır araba kullanan bir insanım artık sıkıldım ankara traiğinden hayalime kavuşmak istiyorum ankara satılık veya ankaraya (yol parasını ve yemeğinin karşılamam şartıyla) getirebilecek biri varsa cbr almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaş olursa iso_dalyan@windowslive.com adresine özel mail atabilir yada burayada yazabilir günlük takip ediyorum.
    Hoşgeldin, satılık bir CBR vardı ama en son durum nedir bilmiyorum, Yunus sana yardımcı olur, buluşmalara da bekleriz...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Bikaç endülücü geleydi çetin doğa koşullarında önderlik yapaydı kafileye iyiydi aslında =)

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bikaç endülücü geleydi çetin doğa koşullarında önderlik yapaydı kafileye iyiydi aslında =)
    Hünüz endurocuların bir numarasını göremedik, biz chopperlarla dağlara çıkıyoruz, adamların şöyle çamura bulanmış bir fotoları yok!.. (aaa sert!)
    RamuthRa, qsTah ve nezih77 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    saat 16 da ıslandım, 18de kurudum ve yandım diyebilirim hava hep böyle ya gidelim derim ben, ufak ufak serpiştirirse şayet çekeriz sağa çay çorba, sonra devam
    bu arada benzinimin bitmesi vesilesiyle arkadaşın Teneresiyle benzin almaya gittim o sıra video çekem dedim..
    1.-2.-3. viteste deli gibi tekere geliyo alet 83 model fln ama baya şaşırdım
    çekim oturuş pozisyonu nedeniyle biraz kalitesiz, teker fln belli olmuyo pek ama idare ederi var..
    http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hünüz endurocuların bir numarasını göremedik, biz chopperlarla dağlara çıkıyoruz, adamların şöyle çamura bulanmış bir fotoları yok!.. (aaa sert!)
    harbi acaba niye enduro alıyolar ki ozaman? biraz daha yüksekte gidip sineğe böceğe kafa atmak içinmiki?

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    valla ben de motorumu özledim şu bel ağrısından binemiyorum bi türlü...pazartesiye kadar geçer umarım..bu arada cbr güzel tercih, gerçi hangisini almaya niyetin var bilmiyorum ama..

sen motoru bul karar ver her türlü gider getiririz.

bu gün esatın cbr'ı efe hondaya götürdük.ben kullandım 50 km kadar bu kadar rahatsız olacağım aklıma gelmemişti.alışamadım motora o kadar kullandığıma rağmen.allahtan yağmur falan yemedikyok aga scooter şehir içi kullanım için bana biçilmiş kaftan
    bu arada pazar günü için iptal yok gelecek olan arkadaşlara duyurulur.

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    İLGİLENENLER İÇİN :

25-27 Mayıs 2012 Enduro Festivali Celil Boğazı Kusca Cihanbeyli Konya Kuruldukları günden günümüze her organizasyonda birbirine destek olan kardeş kulüpler Hitit Motosiklet Kulübü, Enduro Club ve EMC06 kulüpleri bu yılki festivallerini ortaklaşa düzenliyorlar. Konserler, safari turları, out-door yarışmalarla gerçekleşecek festival; aynı tarihlerde yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 5.Ayak Celil Boğazı yarışı ile de tam bir enduro şöleni şeklinde gerçekleşecektir.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinin Kuşça Beldesinde gerçekleşecek olan festivale tüm dostlarımız davetlidir. Diğer festival alanlarından farklı olarak burası bozkır yapısı ile ortaya çıkan bir bölgedir.
    Festival alanında yapılacak etkinlikler:
    • Enduro turları,
    • ATV safari turları,
    • Festival boyunca ses, ışık gösterisi ve DJ'lerimiz misafirlerize keyifli saatler yaşatacaktır.
    DJ.Can
    DJ.ILA
    • Cihanbeyli ziyareti (Atatürk anıtına çelenk koyma, Kaymakamlık ziyareti) - 26 Mayıs Cumartesi
    • Göller bölgesi gezisi “Tuz gölü-Tersakan gölü-Bolluk göleti” - 26 Mayıs Cumartesi
    • Anonim konseri - 26 Mayıs Cumartesi akşamı
    • Ödüllü out-door yarışmalar

Festival alanında;
    • Festival alanına girişte kesinlikle ücret alınmayacaktır.
    • İlk 3 katılımcıya birer hoş geldiniz hediyemiz olacaktır.
    • Ağaçlık alan olmadığı için yerel yönetimlerce festival alanına kurulacak tenteler altında çadır kurulabilecektir.
    • Festival alanında tuvalet ve duş olanağı vardır.
    • Alanda kurulacak yemek standlarında üç öğün yeme-içme olanağı sağlanacaktır. Her türlü içecek ve yiyecek maddelerini, piyasa fiyatlarına yakın fiyatlarla temin edebilme olanağınız olacaktır.
    • Anlaşma yapılan firmadan, katılımcılara gerekli acil teknik destek sağlanacaktır.
    • Güvenlik amacıyla jandarma ve özel güvenlik bulundurulacaktır.
    • Şenlik sonuna kadar ambulans bulundurulacaktır.
    • Cep telefonları çekmektedir.

İlk defa böylesi bir coğrafyada festivale katılıp, ilk defa böyle bir arazi yapısında düzenlenen, görselliği yüksek ve heyecanlı bir yarış izlemek isterseniz sizleri Celil Boğazı’na bekliyoruz.

Festival alanında dikkat edilmesi gerekenler :
    • Çöpler girişte verilecek çöp poşetlerine konulmalıdır,
    • Motosikletleriniz önceden belirlenen yerlere park edilmelidir,
    • Enduro ve atv ile safari turlarında parkur içi yollarının kullanılması yasaktır,

Sevgili dostlar, şenliğimizde, girişte ve Cumartesi akşamı yapılacak çekilişte verilecek hediyeler, festival öncesinde, web sitemizden siz dostlarımıza duyurulacaktır.

Her yıl olduğu gibi, mütevazı ve herkesin keyif alacağı bir organizasyonla; tanışmak, hoşça vakit geçirmek ve keyifli bir enduro şampiyonası izlemek için sizleri Celil Boğazı’na bekliyoruz.

Yalnızca uyku tulumlarınızı, çadırlarınızı ve fotoğraf makinelerinizi alın gelin; burada ihtiyacınız olan her şey mevcut olacak.

Sizleri Hitit Motosiklet Kulübü, EMC06 ve Enduro Club olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

ANKARA - KUŞÇA ----------------------------------------- 160km.
    KONYA - KUŞÇA ------------------------------------------- 145km.
    İSTANBUL - KUŞÇA --------------------------------------- 600km.
    İZMİR - KUŞÇA -------------------------------------------- 574km.
    ESKİŞEHİR - KUŞÇA --------------------------------------- 300km.
    ANTALYA - KUŞÇA ----------------------------------------- 450km.
    KASTAMONU - KUŞÇA ------------------------------------- 400km.
    SAMSUN - KUŞÇA ------------------------------------------- 560km.
    ADANA - KUŞÇA ------------------------------------------- 440km.
    BALIKESİR - KUŞÇA ---------------------------------------- 565km.
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen motoru bul karar ver her türlü gider getiririz.

bu gün esatın cbr'ı efe hondaya götürdük.ben kullandım 50 km kadar bu kadar rahatsız olacağım aklıma gelmemişti.alışamadım motora o kadar kullandığıma rağmen.allahtan yağmur falan yemedikyok aga scooter şehir içi kullanım için bana biçilmiş kaftan
    bu arada pazar günü için iptal yok gelecek olan arkadaşlara duyurulur.
    Güzel haber
    bu arada oturuş pozisyonu rodajı diyeyim çok zordur, trafikten daha zordur bence.. ama o 50 kmde alışınca anlamışsındır daha güvenli oturuş olduğunu, frene, gidona, gaza verdiğin tepkiler geri tam istediğin gibi hassas gelir
    bu arada biryere gideceğimiz zaman esat abiye senin scooteri versek cbr ile sen gelsen, ağır ağır gidip gelsek motor olayını çözer sonra cbrye geçer.. benim anladığım abim biraz tecrübe istiyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler