Bonus olan kim bilmiom da, onu kuvvetmacini ile yan yana getirmemeye calisin, kiskaniyo garibim belli ki.
Bonus olan kim bilmiom da, onu kuvvetmacini ile yan yana getirmemeye calisin, kiskaniyo garibim belli ki.
yine kaçırdık :( İlk Foto çok iyi ama hüseyin abinin yanındaki adam kim diyorum ben de adamın suratına nur inmiş fotoymuş..
Hacım sana ulaşmaya çalıştım, hatta özel mesaj da attım ama numaran olmayınca arayamadım, pazar günü Beypazarına bekleriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
27.05.2011 Pazar - Beypazarı Gezisi
Saat 08:45 de Efe-Honda'nın önünde buluşma. 09:00 da teker döner.
Etimesgut tarafından gelecekler Ayaş Kavşağından önceki Opet'de bekleyecek. Saat 09:15 de hareket edilecektir.
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-?
7-?
8-?
9-?
10-?
büyük ihtimal bende katılabilirim ...
Beyler ucuza lastik takan bir yer tavsiyesi olan var mı ?
Etimesgut tarafından gelecekler Ayaş Kavşağından önceki Opet'de bekleyecek. Saat 09:15 de hareket edilecektir.
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-Amed
7-?
8-?
9-?
10-?
Bu arada beyler istanbul yolu-ayaş yolu ayrımı bana çok ters olucak. yani opete gelmek için kızılay istikametine gidip aşadan dönüp gelmem gerekecek.
İysimi siz ayaş yoluna çıkarsınız, ben optimum, aile yaşam merkezi gibi bir yerde yakalarım sizi..
Beypazarında çok motosikletli var tabi ne kask takıyolar ne koruma, vızır vızır dolaşıyorlar.Bir iki saat orda kaldım gözüme takıldı.
1-Hüseyin
2-Koray
3-Berkay
4-Bülent
5-Caner
6-Amed
7-buğra
8-faruk
9-?
10-?
ozaman eryaman-etimesgut tayfası 9-30da optimumun karşısında otobüs duraklarında buluşalım derim..
ayaş yolu üzeri mantıklı, bir karışıklık olmaması açısından Optimum karşısı da mantıklı, yanlız merkezden gelen konvoyun köprü altından transit geçmeden sağdan gitmesi gerekir, Opet e dönmek yolun karşısında kaldığından sıkıntı olabilir!
listeye benide eklerseniz sevinirim ... öğlenki mesajımda belirttim
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)