Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Bu da egzos kanallarındaki sesi azaltmaya yarayan susturucu kapaklarının kırılma işlemi, uzun-demir bir çubuğu borudan içeri sokup yolu sonuna kadar açıyor, bence sonuç çok tatmin edici, ses elde etmenin baya yolu varmış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Koray iki delik ile işin halloluyorsa yivli bi şekilde deliği açtırıp sıkıldığın zaman ise oralara civatalarını tekrar geri koyarak eski haline getirmiş olursun.Tabi tüpü boşaltmıyacaksan...
    ANGARAJ

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray iki delik ile işin halloluyorsa yivli bi şekilde deliği açtırıp sıkıldığın zaman ise oralara civatalarını tekrar geri koyarak eski haline getirmiş olursun.Tabi tüpü boşaltmıyacaksan...
    Aynen abi, ilk önce deldirme işlemi yapıcam, hatta belki kendim delicem çok kötü olursa vidayla falan geri kapattırırım dediğin gibi, en kötü Ali nin eski motoruna yaptırdığı gibi kaynakla kapattırırım, ama şu demir çubuk olayının geri dönüşü yok malum, iyi düşünmek gerek, izlemesi bile ürkütücü

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen abi, ilk önce deldirme işlemi yapıcam, hatta belki kendim delicem çok kötü olursa vidayla falan geri kapattırırım dediğin gibi, en kötü Ali nin eski motoruna yaptırdığı gibi kaynakla kapattırırım, ama şu demir çubuk olayının geri dönüşü yok malum, iyi düşünmek gerek, izlemesi bile ürkütücü
    Kimse Kızmasın ama bunlar 250 lik motor sesi yahu Koray ne düşündün bee Abi gökgürültüsü diye anılan motor shadow değil mi yahu vespa muamelesi yapıyon güzelime. Bora abi üstaddır işte olmadı yıba arkası var . (benim ape hanger da düşündüğüm gibi) Açtırdıktan sonra neden bu kadar düşünmüşüm ki dieceksin.. Korkutucu dediğin zaten olmadı almayı düşünüyorsun , baktın olmadı alırsın uygun olduğunda.
    RamuthRa bunu beğendi.

caneryavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ST Kanuni GT250R
    [QUOTE=Bulent78;2691296]1-hüseyin
    2-koray
    3-bulent
    4-Caner
    5-?

Şehir dışından dönebilirsem gelirim. Soda içesim var.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimse Kızmasın ama bunlar 250 lik motor sesi yahu Koray ne düşündün bee Abi gökgürültüsü diye anılan motor shadow değil mi yahu vespa muamelesi yapıyon güzelime. Bora abi üstaddır işte olmadı yıba arkası var . (benim ape hanger da düşündüğüm gibi) Açtırdıktan sonra neden bu kadar düşünmüşüm ki dieceksin.. Korkutucu dediğin zaten olmadı almayı düşünüyorsun , baktın olmadı alırsın uygun olduğunda.
    Adam doğru söyler gardaşş

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacım zaten tatmin etmezse mecbur için tamamen boşaltıcaz, o da budur, daha da olmadı zaten işin sonu performans egzos

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    uzun yolda kafa s ütülemezmi?

Motosikleti
    CBF 500
    [QUOTE=caneryavuz;2692506][QUOTE=Bulent78;2691296]1-hüseyin
    2-koray
    3-bulent
    4-Caner
    5-Berkay

Ankaraya geldim hepinizle tanışırız umarım (abimin pc den yazıyorum)

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun yolda kafa s ütülemezmi?
    yok yok kafa ütülemiyor, hem çok bastıkça sesi kötüleştiği için hızınıda dizginlemiş oluyor, en azından benim için öyle
    forewer bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 500
    Arkadaşlar Cuma günü yağışlı gösteriyor fakat yağmazsa akşam iş çıkışı saat 7:30 civarı "Kirpi" ye gitmeyi düşünüyoruz kardeşimle, bize katılmak isteyen-yolu oradan geçen herkesi beklerim, görüşmek üzere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------

Bulent78 bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    beyler selamlar;

aldığım sırtlığı hiç kullanmadım. bunu geri verip yerine bellik ve yanında bişeyler almak istiyorum...elbette sırtlığın koruması daha iyi ama gerekli mi acaba? hanginiz giyiyo sırtlığı?

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler selamlar;

aldığım sırtlığı hiç kullanmadım. bunu geri verip yerine bellik ve yanında bişeyler almak istiyorum...elbette sırtlığın koruması daha iyi ama gerekli mi acaba? hanginiz giyiyo sırtlığı?
    Bizim Polat giymekte Syanur olan...

Edit: Koray böle anarşik anarşik şeyleri izliyonuz sonra motoru çekin dedilermi herkez tırıs gidiyo hiç bi icraat yok
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    değiştirmeyeyim mi yani bellikle...
    yaw zahmetli olduğu kadar gittiğin yerde bi de onu elimizde taşıyacaz kask montu taşıdığımız yetmiyo gibi...karar veremedim...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yaw zahmetli olduğu kadar gittiğin yerde bi de onu elimizde taşıyacaz kask montu taşıdığımız yetmiyo gibi...karar veremedim...
    aslında "ne kadar korunaklı kıyafet, o kadar iyi" prensibi çalışır.
    ama korumanın da sonu dibi yok, boyun korumalardan şişen yeleklere kadar gidiyo iş.
    ben sırtlık hiç almadım. zatem kaskımda epey yaşlı, yani bana bakma
    çoğu motorcuda yok sırtlık.
    senin kararın, üşenmez de kullanırsan iyi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında "ne kadar korunaklı kıyafet, o kadar iyi" prensibi çalışır.
    ama korumanın da sonu dibi yok, boyun korumalardan şişen yeleklere kadar gidiyo iş.
    ben sırtlık hiç almadım. zatem kaskımda epey yaşlı, yani bana bakma
    çoğu motorcuda yok sırtlık.
    senin kararın, üşenmez de kullanırsan iyi.
    abi dediğin gibi güvenliğin dibi yok...ama en kötü ihtimalle bellik kesin alıcam...geçen belim açıkta bindim motora sonra maçta zıplayınca gitti bel...şu an yatıyorum

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Valla bu cümleden nasıl bu sonucu çıkardın helal olsun dostum

De bakayım, senin sırtlığın modeli felan ney? Bir de gittiğin yerde neden çıkartıyorsun? Tabi senin araçta topcase felan da yok, sıkıntı oluyordur bu tür şeyler tahminen. Ama sana şöyle söyleyim, en sevdiğim 2 ekipmanım; 1.si botum 2.si sırtlığım. Tabikide koruma açısından kesinlikle bellik ile değiştir felan demem, ancak ben bunla yapamıyorum diyorsan o senin bileceğin bir şey. Sırtlığın faydasını gören çok duydum, ben de takınca daha rahat sürüş yapıyorum, yoksa çok rahat edemiyorum.

(Dip not: Anarşiklere yapılan gönderme iyi de, ben de şeyi anlamıyorum; TR nin yolları, daşı toprağı daha güzel, daha şekil... Bizden bu tür video hiç çıkmıyor ama niyeyse...Hep amerkan yolları, amerikan çölleri, amerikan barları...tipler de amerikan, gına geldi harbiden...)
    #sürenadam

Motosikleti
    CBF 500
    Koray böle anarşik anarşik şeyleri izliyonuz sonra motoru çekin dedilermi herkez tırıs gidiyo hiç bi icraat yok
    Yani adam "dükkanın önünü kapatmayın" dedi diye dövelim mi ne yapalım, efendi gibi çekiyoruz motorlarımızı, beni bilen bilir her zaman şiddette karşı olmuşumdur (yersen)
    Bu arada cuma günü akşam takılma planı Özgür kardeşimin daveti ile bu akşama döndü, akşam 20:30 dan sonra Pyro da olacağız, herkesi bekleriz

Motosikleti
    tracer 900
    [QUOTE=Syanur;2692927]Valla bu cümleden nasıl bu sonucu çıkardın helal olsun dostum

De bakayım, senin sırtlığın modeli felan ney? Bir de gittiğin yerde neden çıkartıyorsun? Tabi senin araçta topcase felan da yok, sıkıntı oluyordur bu tür şeyler tahminen. Ama sana şöyle söyleyim, en sevdiğim 2 ekipmanım; 1.si botum 2.si sırtlığım. Tabikide koruma açısından kesinlikle bellik ile değiştir felan demem, ancak ben bunla yapamıyorum diyorsan o senin bileceğin bir şey. Sırtlığın faydasını gören çok duydum, ben de takınca daha rahat sürüş yapıyorum, yoksa çok rahat edemiyorum.

/QUOTE]

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu1042.html

benim sırtlık bu dotum..daha elim gitmedi kullanmaya..dizlikleri de iki üç kere giydim açıkçası...6 km lik mesafede kullandığım için takasın gelmedi hiç...keza sırtlık da öyle...yapamıyorum diyemem çünkü aldığımdan beri hiç kullanmadım

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu1042.html

benim sırtlık bu dotum..daha elim gitmedi kullanmaya..dizlikleri de iki üç kere giydim açıkçası...6 km lik mesafede kullandığım için takasın gelmedi hiç...keza sırtlık da öyle...yapamıyorum diyemem çünkü aldığımdan beri hiç kullanmadım
    Dostum bak bu ileri seviye sendromlarına benziyor. Çok kafa ütülemek istemem ama sakın bu "kısa mesafe" düşüncesine kapılma. En tehlikeli düşüncelerden birsidir. Kaldı ki 6km hiçte kısa mesafe değildir. Benim iş-ev = 3km. Kırmızı ışıkları çıkartınca tam 5 dakika sürüyor. Ben de senin gibi düşünür oldum bir ara ve vardığım sonuç; "mesafe yakın, ee ozaman hiç kaza yapmayacak mıyım ben?". Sen böyle düşünme

Sırtlık için diyeceğim şey ise senin ile tam olarak aynı şeyleri yaşadım. Aldım, 1-2 kere kullandıktan sonra çok uzun süre kullanmadım. Karlar eridikten sonra motora tekrar binmeye başladığımda hava hala serindi ve ben yavaş yavaş böbreklerde rahatsızlık hissettim. Sonra tavsiye üzerine de sırtlığı takmaya başladım. Valla okadar para verip kullanmamakla hata etmişim. Benimki şundan yanlız; link (yanlız ben aldığımda 30~40 TL daha ucuzdu, niye zam yapmışlar anlamadım...)

Önceleri bana da arkadaşlar felan robocop diye bakıyorlardı yanlız ben bu koruma konusunda etrafı umursamaz ve ısrarcı olunca şimdi adamlarda "ya motora biniyorsan korumalı bineceksin" bilinci uyanmaya başladı. Yani anlayacağın sırtlığı çıkartamadığım zamanlarda da çok umursamıyorum etrafı, yok garip görünüyor yok başka bişey felan... Zaten benimki katlanabiliyor, atıyorum topcase'e, nema problema

Kısacası bir süre dene, bak. Millete kulak asmadan takıl. Sonra karar verirsin.

Gerçi sen dizlik de takmıyormuşsun, iyi cesaret, ne diyim.
    erro bunu beğendi.
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)

Bu Konudaki Etiketler