Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Saol Kenancım, Ebay e ben de baktım ama daha önce Ebay i bırak net den pek alışveriş yapmadığımdan bana biraz uzak geldi, ayrıca fiyatlar sıfır mallar için çok da cazip sayılmaz, en sonunda kestiricem egzosu o olacak, Ulus/Yiba nın orada yapan bir yer varmış, yarım saatte açıyorlarmış egzosu, ama uzun süreli kullanımda insan tekar sessiz bir motora dönmek ister mi onu kestiremiyorum, ayrıca İstanbulda yapılan şu smockhead egzoslarda ses kısma aparatı varmış, bir kapak ile ses azaltılabiliyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Arkadaşlar bu arada daha önce konuştuğumuz gibi bir Beypazarı talebi var bir zamandır "Eymirden sıkıldık, Mogandan baydık" diyenler için birebir ayrıca gördüğüm kadarıyla bizim gurupla tanışmak isteyen ve bu güne kadar denk getiremeyen ya da son organizasyonlara katılma imkanı bulamamış arkadaşlar için de iyi olur, Kızılcahamam a göre biraz daha uzak, 100km lik bir güzergah, ama benim gibi hiç görmeyenler için gitmeye değer muhtemelen, ben listeyi açıyorum, gün-saat-yer değişiklikleri olursa da perşembeye kadar netleşir muhakkak;

26 Mayıs 2012 Cumartesi - Beypazarı Gezisi Katılım Listesi:
    1- Redmoon (Koray)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Koray hocam yibanın arkasında motocenter var oraya bir uğra göster motorunu istersen , Hacı usta var orda ,o ilgilenirse özenirse yapabilir bişeyler .

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray hocam yibanın arkasında motocenter var oraya bir uğra göster motorunu istersen , Hacı usta var orda ,o ilgilenirse özenirse yapabilir bişeyler .
    Saolasın hocam, bir egzos için astronomik rakamlar vermem ben kendimi biliyorum, bu işi muhtemel ya orjinaline işlem yaptırarak ya da uçları kesip tüp ekleterek çözücem ama bakalım, ikinci el satan da yok sahibinden de, herkes performans egzos almış, orjinalini satıyor

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu arada daha önce konuştuğumuz gibi bir Beypazarı talebi var bir zamandır "Eymirden sıkıldık, Mogandan baydık" diyenler için birebir ayrıca gördüğüm kadarıyla bizim gurupla tanışmak isteyen ve bu güne kadar denk getiremeyen ya da son organizasyonlara katılma imkanı bulamamış arkadaşlar için de iyi olur, Kızılcahamam a göre biraz daha uzak, 100km lik bir güzergah, ama benim gibi hiç görmeyenler için gitmeye değer muhtemelen, ben listeyi açıyorum, gün-saat-yer değişiklikleri olursa da perşembeye kadar netleşir muhakkak;

26 Mayıs 2012 Cumartesi - Beypazarı Gezisi Katılım Listesi:
    1- Redmoon (Koray)
    bence pazar olsun..cumartesi bi çok kişi çalışıyo sanırım...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turgay senin sorun neymiş naptılar?
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    turgay senin sorun neymiş naptılar?
    Vala aküyü değiştirdik bitik olduğunu söylediler şarj tutmamış o yüzden , bujileri yeniledik ,karbüratör temizliği v.s , marş alıyor artık ama tedirginim açıkçası halen ,yolda kalmam umarım yine .Mekanik hiç bir sıkıntı yok ama elektrik olmayınca olmuyormuş onu anladım =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Saolasın hocam, bir egzos için astronomik rakamlar vermem ben kendimi biliyorum, bu işi muhtemel ya orjinaline işlem yaptırarak ya da uçları kesip tüp ekleterek çözücem ama bakalım, ikinci el satan da yok sahibinden de, herkes performans egzos almış, orjinalini satıyor
    Bu arada muayene konusunda bir sıkıntı oluyor mu bilmiyorum onu da araştırmak lazım sanırım , iyi bir işçilikle güzel bir egzoz çıkabilir ortaya diye düşünüyorum ama özenmek lazım ,kendi istediğin tonda bir egzoz sesine ulaşabilirsen ne mutlu sana =)

pazar gününe herkese uyuyorsa beypazarı için etkinlik açıyorum.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar gününe herkese uyuyorsa beypazarı için etkinlik açıyorum.
    abi optimal gün pazar..

27.05.2011 beypazarı gezisi...
    saat 08:45 de efe honda önünde buluşma.09:00 da teker döner.
    etimesgut tarafından gelecek arkadaşlar için ayaş kavşagından önce uygun yol üzeri bir yerde bizi bekleyebilir.(hipodrom önü gibi)saat 09:15 de hareket edilecektir.
    1-hüseyin
    2-koray
    3-?
    4-?
    5-?

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 19:56 ----------

hakanın selamı var.şimdi biga ya ulaşmışlar.lapsekiden sonra evdeler son 90 km leri kalmış.
    Redmoon bunu beğendi.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    1-hüseyin
    2-koray
    3-bulent
    4-?
    5-?

Bir aksaklık çıkmazsa ben varım.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Motor Keyif işi öyle bir makine altındayken o ses !!!! hele de trafik de duyulabilirliğin çoğu zaman can kurtarıyo..Bir Harley le Vn ile kıyaslamıyacam ama Shadow un sesi de açıkken harikadır, tok bir v twin sesi alırsın.
    Gebze deki arkadaşlar ne yapıyorlar kaça yapıyorlar bilmiyorum ama işin hakkını verirler eminim

Ama

Koray son susturucuyu açman yeterli olacaktır keza youtube da biraz araştır ben bile volusia için bulduysam shadow için neler çıkar sen düşün. http://www.youtube.com/watch?v=9vCvjaSxSJY Bana karb. ayarı biraz yüksek gibi geldi ama bu haliyle bile neler çıktığı ortada son susturucunun da nasıl bişey olduğunu görebiliyosun.(debaffled exhaust shadow)(remove modifikasyon) yada benzeri yazılarla hatta ben kendim açtım sende bir demirciden yardım alarak açabilirsin .
    Aha da burada varmış http://www.youtube.com/watch?v=O8AwafK3Ot8

Daha sonra Harleyler için kapaklar var seslerini min a indirebileceğin oda istanbulda yada olmadı ebay dan küçük bişey zaten, alabilirsin.. Egzozu tamamıyle değiştirecem diyosan 1000 lirayı temiz gözden çıkarman lazım. Kargosu vs sanırım buluyo o fiyatı.
    aha bu da burdaymış http://www.youtube.com/watch?v=nJZ7-...eature=related
    Son susturucuyu açman elbette bazı ayar değişikliği isteyecektir ama o şekilde belki 10000--15000 sonra en başta sibop ayarları havanın daha kolay çıkmasını sağlayacak yakıt artışına neden olacaktır ki onu anlamanda sanırım her 1000km de kuruşlarla ifade ederim

Motosikleti
    CBF 500
    Saol kardeşim cevabın için, malum her konuda olduğu gibi herkesin görüşü farklı bu konuda da ama bir çözüm bulacağım artık bir şekilde heralde işlem de bu işe ne kadar para ayıracağıma göre değişecek malum

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Saol kardeşim cevabın için, malum her konuda olduğu gibi herkesin görüşü farklı bu konuda da ama bir çözüm bulacağım artık bir şekilde heralde işlem de bu işe ne kadar para ayıracağıma göre değişecek malum
    Dostum ebay kesinlikle güvenilirdir, ben netten zilyon tane alışveriş yaptım, ebay olsun gittigidiyor olsun sahibinden olsun hepsiburada olsun dealextreme olsun aldığım ürünler her zaman zamanında geldi. Ben tavsiye ederim, kaçınacak ya da sakınacak bir durum yok.

Soner iyi söylemiş, katılıyorum söylediklerine. bende motoru ilk aldığımda susturucuları vardı üzerinde, gittim bora abi dış susturucuyu aldı, içteki odacığı söktü, motorun sesi tam olarak istediğim gibi oldu. Ama şunu ekledi Bora Abi, olm kenan bak şimdi ben bunu yaparım ama sonra geri dönüşün yok, susturucuyu tak dersen takamam, ona göre... Yap abi... bir çift kulak tıkacı aldım uzun yolda kullanıyorum, diğer zamanlar hele duvara olabildiğince yakın geçtiğinde egzozdan çıkan ses duvardan yansıyıp sana geliyor ya... Nası bi mutluluk doluyor içime anlatamam...

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum ebay kesinlikle güvenilirdir, ben netten zilyon tane alışveriş yaptım, ebay olsun gittigidiyor olsun sahibinden olsun hepsiburada olsun dealextreme olsun aldığım ürünler her zaman zamanında geldi. Ben tavsiye ederim, kaçınacak ya da sakınacak bir durum yok.

Soner iyi söylemiş, katılıyorum söylediklerine. bende motoru ilk aldığımda susturucuları vardı üzerinde, gittim bora abi dış susturucuyu aldı, içteki odacığı söktü, motorun sesi tam olarak istediğim gibi oldu. Ama şunu ekledi Bora Abi, olm kenan bak şimdi ben bunu yaparım ama sonra geri dönüşün yok, susturucuyu tak dersen takamam, ona göre... Yap abi... bir çift kulak tıkacı aldım uzun yolda kullanıyorum, diğer zamanlar hele duvara olabildiğince yakın geçtiğinde egzozdan çıkan ses duvardan yansıyıp sana geliyor ya... Nası bi mutluluk doluyor içime anlatamam...
    Saol kardeşim cevabın için, sessiz sedasız olmuyor hakkaten, motorun cüssesine göre ses çıkması lazım ki bir manası olsun, sessiz motor istesek farklı bir tarz alırdık zaten değil mi 4.44 de yapıyorlar mı bu işlemi o zaman?

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Saol kardeşim cevabın için, sessiz sedasız olmuyor hakkaten, motorun cüssesine göre ses çıkması lazım ki bir manası olsun, sessiz motor istesek farklı bir tarz alırdık zaten değil mi 4.44 de yapıyorlar mı bu işlemi o zaman?
    Valla Bora Abi üstad... Adam biliyor hocam, adam öyle gözü kapalı iş yapmaz, kafasına ne takılırsa açıp hemen user manual okuyor Övme olayına girmek istemiyorum, bir işin olursa halleder, zaten gelip tanışmıştın

Motosikleti
    CBF 500
    O zaman tesadüfi bir yere gitmektense Bora abiye açtırayım egzosu, inş güzel bir ses alırız

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    O zaman tesadüfi bir yere gitmektense Bora abiye açtırayım egzosu, inş güzel bir ses alırız
    Sen bilirsin kardeşim, Dediğim gibi benim tüm işlerimi Bora abi yapıyor, Ama Bora Abi' nin egzoz açma işi öyle yarım saat falan olmuyor, yaklaşık 3-4 saat uğraştırıyor, bilgin olsun

Komutan1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750 2006
    Ben kendim elde yhapacağım egsozu. Geldiğinde bakarsın
    tasarımlar hazır boruların bükülmesi kaldı

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Komutan1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kendim elde yhapacağım egsozu. Geldiğinde bakarsın
    tasarımlar hazır boruların bükülmesi kaldı
    Aslında en güzeli abi de işte mekan ve alet olacak ki ancak, egzosun çıkışındaki ikili boruların yanlarından matkapla 2 delik açıyorlarmış saat 3 ve saat 9 yönünde, ses bir kademe daha artıyormuş, hem de geri dönüşü olan bir işlem, kafama baya yattı açıkçası!..

Sonuç budur, performans egzos sesi beklememek lazım ama bariz bir gürüldeme farkı var, dikkatli bakılınca çıkışdaki delikler görünüyor!!

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    bu uygulamayı bir çok kişi tarafından söyleniyo ... benimde aklımda bi egzoz alma işi var ama istanbulda bi kaç yere sordum 500 liradan başlıyorlar .. sırf bu yüzden sadece geri dönüşüm düşünülerek mantıklı olabilir benimde yapma isteğim var

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler