Saol Kenancım, Ebay e ben de baktım ama daha önce Ebay i bırak net den pek alışveriş yapmadığımdan bana biraz uzak geldi, ayrıca fiyatlar sıfır mallar için çok da cazip sayılmaz, en sonunda kestiricem egzosu o olacak, Ulus/Yiba nın orada yapan bir yer varmış, yarım saatte açıyorlarmış egzosu, ama uzun süreli kullanımda insan tekar sessiz bir motora dönmek ister mi onu kestiremiyorum, ayrıca İstanbulda yapılan şu smockhead egzoslarda ses kısma aparatı varmış, bir kapak ile ses azaltılabiliyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
Arkadaşlar bu arada daha önce konuştuğumuz gibi bir Beypazarı talebi var bir zamandır "Eymirden sıkıldık, Mogandan baydık" diyenler için birebir ayrıca gördüğüm kadarıyla bizim gurupla tanışmak isteyen ve bu güne kadar denk getiremeyen ya da son organizasyonlara katılma imkanı bulamamış arkadaşlar için de iyi olur, Kızılcahamam a göre biraz daha uzak, 100km lik bir güzergah, ama benim gibi hiç görmeyenler için gitmeye değer muhtemelen, ben listeyi açıyorum, gün-saat-yer değişiklikleri olursa da perşembeye kadar netleşir muhakkak;
26 Mayıs 2012 Cumartesi - Beypazarı Gezisi Katılım Listesi:
1- Redmoon (Koray)