Sen kaybolma da geri kalan yolu bulur bir şekilde
Sen kaybolma da geri kalan yolu bulur bir şekilde
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
hakanların evdeyiz...
ben hüseyin,yunus,bülent,ünal,şener şu anda oturuyoruz.
kşama doğru da koray ve buğra gelecekler.
gelmek isteyen tüm dostları bekleriz.
hüseyin...0538 489 90 95
19 Mayıs 2012 "Bayram Turu" öncesi toplanma anı.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-114.html
Arkadaşlar dünkü Anıtpark fotolarını paylaştım, Hakanın evindeki fotolarıda Yunustan bekliyoruz artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Haydi Ankara uyanamadın mı! Kop kop
Uyuyolardır aşama kadar
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
ankaranın motorcuları gezdi geldi bile
yapsaydık bile tadı olmayacaktı ahmetcim.şu anda dışarıda felaket bi yağmur yağıyor.ben motoru çıkartmadım arkadaşın cbr la çıktık.mühyeye gittik biraz kontra gösterdim ona.sonra da dağıldık zaten.
hadi ya, eryamanda piknik havası var valla.. Göksuda yer yok oturacak neyse artık başka zaman çeviririz suçukları
Arkadaşa gitmiştim bu taraflarda oturan, kahvaltı niyetine bişeyler yedik, sonra da iki oturduk muhabbet çıktım eve geldim, geleli yarım saat oluyor, gelişte 10 dakikalık yolda yediğim yağmur ve dolu sayesinde donuma kadar ıslanmış bir şekilde eve girdim. Ben böyle şansın taa..
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
yağmur falan yemedim allahtan.geçmiş olsun bülentcim.şu fotoğrafları da artık atsan da gülsek.
Bizde hafif ıslanır gibi olduk yibaya giderken hemen sığındık bi balkon altına. Kızılayda koray bize katıldı karanfilde bişeyler yedik kahve içtik aha şimdide eve geldik. öğlen decathlon da şenerle karşılaştık angara küçük yer; akşam esk yolunda tekrar karşılaştık. Şimdi motor soğusun yağını değiştirecem zincir temizleme yağlama işine girecem yarına hazır olsun motorlar
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Dostum sen eryamandamisin bu gün bişey yapilmiyor diye ankarayi dört döndüm buralardaysan keşke haberlesseydik.. gerçi kimseyle bi tanısamadik ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Bi denk getirelim dolasalim arkadaşlar ya hadi dolasmayida geçtim bi tanisalim etimesgut grubu nerde ya ben eryaman migrosun önündeki binada oturuyorum bi haber ediverin artikin yaa
Hakan kardeşimle bugün son birkez görüşüp vedalaştık, her ne kadar Çanakkale MT ye gönderiyor olsak da bizim için hep ankaralı kalacak işte kardeşimle gittiğimiz Kızılcahamam gezisinden kareler...
Yolun açık olsun kardeşim!..
To be continued...
bakçeli de 3 tane racer ci vardı valla bizimkilerden hiçkimseyi görmedim. onlar da vız vız dediler gittiler
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)