Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

valla bu gün hava gayet sıcak tı hatta piştik montun içinde.mühyeye gittik benim motoru söktük bikaç ufak işi vardı onları yaptıksonra da motorları detaylı bi şekilde yıkadık.oradan motomax'a gidip esata kask aldık.tam mağazadan çıkıyoruz sağanak yağmur başladı ve bizim detaylı temizlik yalan olduşu anda hava yine gayet sıcak ve güneşli.yarın için kimseden ses olmadığına göre evde takılırım.yarın çalışmayan varsa gezelim diyen arkadaşlar bişeyler yapabiliriz.
    pazar günü de bi mangal yaksak ya.

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İpek çorap Erhan da tripod gibi yapışır bence hava süper valla, kimse bi yere gitmiy mi yaw, ben çıkıom işten 10 dakkaya. Valla hiçbiyer yok kafamda, ortak bir sinerji olsa da ben de gelsem diodum tam
    ne işin var sokaklarda git bakayım evine yemeğini ye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    ramuthra kenan dı di mi, pyro ya giderim demiş, biz biraz daha açık hava istiyoduk, napalım yaw fikir yok mu, herkes eve mi gidecek.

Yemeği sonra yerim nezihim hüseyinim maksat takılmak ama bu gidişle kös kös eve gidecez sankim.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ramuthra kenan dı di mi, pyro ya giderim demiş, biz biraz daha açık hava istiyoduk, napalım yaw fikir yok mu, herkes eve mi gidecek.

Yemeği sonra yerim nezihim hüseyinim maksat takılmak ama bu gidişle kös kös eve gidecez sankim.
    Korktuğun başına geldi sanırım ramutra Kenan pyro kirpiyle aynı dibine vurmak çok mantıklı değil gibi Bende bikaç eksik vardı onlarla uğraştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

[QUOTE=nezih77;2687936]valla bu gün hava gayet sıcak tı hatta piştik montun içinde.mühyeye gittik benim motoru söktük bikaç ufak işi vardı onları yaptıksonra da motorları detaylı bi şekilde yıkadık.oradan motomax'a gidip esata kask aldık.tam mağazadan çıkıyoruz sağanak yağmur başladı ve bizim detaylı temizlik yalan olduşu anda hava yine gayet sıcak ve güneşli.yarın için kimseden ses olmadığına göre evde takılırım.yarın çalışmayan varsa gezelim diyen arkadaşlar bişeyler yapabiliriz.
    pazar günü de bi mangal yaksak ya.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Sakınnnn Sakınnnn Yarın önce anıtkabir sonra arpa artık sağanak olmadıkça başka yolu yok !!!
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla eve geldim, sürekli bakıyorum birileri bişi der, şurdayım burdayım bişi yapalım diye ama sanırım kimseden ses çıkmayacak bu akşam. Ben de evde yemek yiyeyim bari napayım, gezeceğimiz yok.
    ANGARAJ

eee yarın ne yapıyoruz o zaman saat kaçta nerede ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Burda nasıl buluşup anlaşıp geziyonuz hiç fark etmiyorum,bir kere denk geldi tuz gölüne gittik.Bir dahada nasip olmadı.İşe gidip gelme haricinde hep tek geziyorum sıkıcı oluyor,Dün yine canım sıkıldı tam tamına 650 km yapıp geri geldim Ankaradan-sakarya'ya gittim ve gitiğim yoldan geri geldim Ama eve gelince yorgunluktan geberdim.Yine böyle bişey yaparsam sırt çantamı doldurup gideceğim.Tulum vsvs alıp gecelemeyi düşünüyorum.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Yaw yazıyoruz işte canımız sıkılıyo kardeşim nereye gidelim, gezelim takılalım diye, sonra da kimse bişey yazmıyo biz de eve geliyoruz mustafa Valla arkadaşlar Kızılcahamam yapmışlardı, ben gidememiştim, birdahakini bekliyorum bakalım ne zaman yapacaklar. Tek başına sen de iyi çıkıp gelmişsin o kadar yolu. Zaten o tuz gölünden sonra uzun yol birtek bu kızılcahamam vardı. Onun dışında, şehiriçi buluştuk uzak bir yere gitmedik. Bu pazar hava cok muhalefet etmezse bi mangal söylentisi var ama bakalım, bu sayfaya bak ara sıra, haberin olur.
    ANGARAJ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tamam pazar olursa ben gelirim.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ben ilk uzun yoluma gittim geldim (kızılay-çayyolu) hafif trafik gibisi yok ya aralarda süzüle süzüle milleti geçtikçe bi keyif bi keyif...sağdan ve soldan esen rüzgarlar insanı baya etkiliyomuş...bugün kokuttuğu için eldiven giymedim...kullanım rahat oldu ama akşam dönüş yolunda hafif serinlikten dolayı sanki yanımda olsaydı dedim..ellerden ziyade bileklerden içeri soğuk hava girmesini de baya önlüyomuş alet..

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    error adamım rüzgar iğne deliğinden bile girer..eldiven kask mont ve mümkünse pantolon giymen lazım kı havalar daha ısınmadı ankaranin ayazı dondurur..mümkün olduğunca da aralarda gezme emniyet şeridi bile daha emniyetli en azından yolu yoldaki çukurlari rahatlıkla görebiliyorsun..henüz tecrübe kazanmadan refleksleri geliştirmeden hiç riske girme

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    error adamım rüzgar iğne deliğinden bile girer..eldiven kask mont ve mümkünse pantolon giymen lazım kı havalar daha ısınmadı ankaranin ayazı dondurur..mümkün olduğunca da aralarda gezme emniyet şeridi bile daha emniyetli en azından yolu yoldaki çukurlari rahatlıkla görebiliyorsun..henüz tecrübe kazanmadan refleksleri geliştirmeden hiç riske girme
    haklısın..risk almadım zaten aralardan girerken...ki elim sürekli kornadaydı...sonrasında en sağ şerit ve kaldırım arasındaki boşlukta ilerledim...yüksek süratlerde (70-90) arası zaman zaman kendimi kasıyorum..özellikle çevremde araba sayısı bol olduğu zaman...o yol o kadar uzun gelmiyodu arabayla ama şunu anladım ki iyi ki 250 almışım...halen 125 e göre avantajlarını kullanamadım ama insan farkediyo...cc yükseltmek isteyenlerin psikolojileri ile ilgili olarak da fikir sahibi oldum...zira sürekli vites değiştirmek sıkıcı

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ilk uzun yoluma gittim geldim (kızılay-çayyolu) hafif trafik gibisi yok ya aralarda süzüle süzüle milleti geçtikçe bi keyif bi keyif...sağdan ve soldan esen rüzgarlar insanı baya etkiliyomuş...bugün kokuttuğu için eldiven giymedim...kullanım rahat oldu ama akşam dönüş yolunda hafif serinlikten dolayı sanki yanımda olsaydı dedim..ellerden ziyade bileklerden içeri soğuk hava girmesini de baya önlüyomuş alet..
    Kazalarda en çok ve kolay eller yara alır.Sonra debriyaja nasıl basacaksın??
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazalarda en çok ve kolay eller yara alır.Sonra debriyaja nasıl basacaksın??
    haklısın tedirgin oldum zaten..en kısa zamanda kokutmayan eldiven almam lazım..

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın..risk almadım zaten aralardan girerken...ki elim sürekli kornadaydı...sonrasında en sağ şerit ve kaldırım arasındaki boşlukta ilerledim...yüksek süratlerde (70-90) arası zaman zaman kendimi kasıyorum..özellikle çevremde araba sayısı bol olduğu zaman...o yol o kadar uzun gelmiyodu arabayla ama şunu anladım ki iyi ki 250 almışım...halen 125 e göre avantajlarını kullanamadım ama insan farkediyo...cc yükseltmek isteyenlerin psikolojileri ile ilgili olarak da fikir sahibi oldum...zira sürekli vites değiştirmek sıkıcı
    büyük hacimli de vites değiştirmek çok daha yoruyor..125lik alsaydin da ankara şehir içinde işini görebilirdi ama 250lik çok daha uzun süre oyalar seni cepa decathlondan gidip güzel bi yazlık eldiven al kendine keyfine bak..

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Arkadaşlar günaydın varmı bu akşam için bi planiniz bende katılmayı tanismayi çok isterim

yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Selam motosiklet sevdalıları nasılsınız bakalım varmı bi etkinliginiz ???

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Akşama bişeyler yapma ihtimalimiz var. Bi plan olursa buraya yazarız veya msj atarız. ben akşam 7ye kadar mesaideyim
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hüseyin Başkan Halk seni istiyor Seni çağırıyor!!
    Hadi ben kaçtım

pinkkuvars bunu beğendi.
    ANGARAJ

saat 13:00 da anıtparkın içinde buluşuyoruz.akabinde de bi yerlere gidip sohbet edeceğiz.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Aksam saat 8de hakanlarin evde veda toplantisi var katilmak isteyen herkezi bekliyoruz
    Adres olarak etimesgut lisesinin ordan gelen herkezi alabiliriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)

Bu Konudaki Etiketler