sankı plakanın sonundaki rakam 66 gibiydi...
06 mekan 66 ,sorgun,BAHADIN vatan
bknz: www.bahadin.de
sankı plakanın sonundaki rakam 66 gibiydi...
06 mekan 66 ,sorgun,BAHADIN vatan
bknz: www.bahadin.de
abi teşekkür ederim, plansız bi turdu daha çok servisten yeni çıkan motoru turlamak için, nolur nolmaz motorda bişey çıkarsa diye gezelim falan demedim.
ön cantı evet düşünmüyorum, marauder kopye sayılır evet ama eksoz olurmu bilemem, havalar böle giderse evet bu haftasonu bi gezi planlayalım
sana kıyak yaptık işte
sevgili arkadaşlar hava durumu başkanı reycey haydin bakalım pazara havalar iyi ise gezi planlayalım,
hava güzelse gezelim artık yau diyenler: R3N, caya104, erginbay, rayjay, scorp, ve ismini sayamadığım diğer değerli arkadaşlar
cuma kesin garanti gunesli, pazar icin degisik yorumlar var birisi yagisli diyo biri gunesli diyo genelde 3 gunluk baktiklari icin cuma gibi netlesir
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
beyler perşembe müsaitseniz bulusalım derim bende uzun zamandır motoru cıkarmıyorum bi hava almıs olur oda ben de
hafta sonu yapsak perşembe çalışıorum oglen sonu dersane akşamda maç var
Wunderground sitesinin hava tahmini hafta sonu durum pek parlak görünmüyor.
Güncellenme Zamanı: Saat: 02:00 AM EET Tarih: 19 Şubat 2007
Salı
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 51° F. / 11° C. Rüzgar light. Chance of precipitation 20%.
Salı Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 32° F. / 0° C. Rüzgar light. Chance of precipitation 20%.
Çarşamba
Serpintili Bulutlu. Yüksek: 44° F. / 7° C. Rüzgar BKB 8 mil. / 14 KM/S.
Çarşamba Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 33° F. / 1° C. Rüzgar KKB 4 mil. / 7 KM/S. Chance of precipitation 20%.
Perşembe
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 42° F. / 6° C. Rüzgar light.
Perşembe Gecesi
Serpintili Bulutlu. Düşük: 33° F. / 1° C. Rüzgar light.
Cuma
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 42° F. / 6° C. Rüzgar GGD 6 mil. / 10 KM/S. Chance of precipitation 50%.
Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 33° F. / 1° C. Rüzgar Batı 4 mil. / 7 KM/S. Chance of precipitation 50%.
Cumartesi
Kar. Kapalı. Yüksek: 35° F. / 2° C. Rüzgar KKB 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 60%.
Cumartesi Gecesi
Kar Olasılığı. Kapalı. Düşük: 15° F. / -9° C. Rüzgar KKB 6 mil. / 10 KM/S. Chance of precipitation 20%.
Pazar
Kar Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 17° F. / -8° C. Rüzgar KB 13 mil. / 21 KM/S. Chance of precipitation 30%.
Pazar Gecesi
Kar Olasılığı. Kapalı. Düşük: 12° F. / -11° C. Rüzgar KB 13 mil. / 21 KM/S. Chance of precipitation 30%.
HEHEHEH abicim sonunda söyledim motoru peder beye...bişi olmadı sorun yok...artık iyicene rahat rahat binebilrim motora...@erginbay , abi hala söyleyemedim demişsin ya çok güldüm
normal karşılandık korktuğumuz gibi deelmiş...ama asıl sorun annemiz bakalım o ne dicek...en son motor alırsan parça pinçik ederim seni demişti....heheheh...
valla ben de halen soylemedim, acikcasi omumuzdeki bikac sene icin de soylemeyi dusunmuyorum..
luzumsuz stress olmasin insanlar ya.. zaten baba tarafindan kalitsal olark gelen bi pimpiriklik var..
:]
erginbay, madem sizinkiler medeni bi sekilde karsiladi ben de sizinkilere soyliim yaw.. sonucta onlar da anne, onlar da baba..
yoksa bizimkilerden hayatta onay cikmaz bu is icin..
Shakulin
pazar gündüz -8 derece diyor , zor gezilir sanki
iyi akşamlar efem...
cmts BMW test e gidiyorum....bakalım nasıl bir motosikletle karşılaşacağız...inşalla çok etkilmezde sonra başımıza bela etmeyelim bmw yi...hadi bakalım...
bu arada hava cuma ve cmts için karla karışık yağmur diyor...pazar günü ise güneşli ama 3 derece diyor...haberiniz ola..
erginbay hocam ne deneyeceksiniz.. bek kibarımdır
Ordakiler dediğin zaten bir kişi var Engin Şanverdi var, gayet yardımcı olur size. İyi biridir ara sıra sağolsun arar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Alıntı:
erginbay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar efem...
cmts BMW test e gidiyorum....bakalım nasıl bir motosikletle karşılaşacağız...inşalla çok etkilmezde sonra başımıza bela etmeyelim bmw yi...hadi bakalım...
bu arada hava cuma ve cmts için karla karışık yağmur diyor...pazar günü ise güneşli ama 3 derece diyor...haberiniz ola..
ya abicim ben de gelmek isterim.. saat kacta gidiyosunuz ?
hatta ekipcek orda toplanalim diicem ama korkutmayalim adamlari di mi ?
zaten pro kanka olmustur ordakilerle de :]
bakcez bakalım ellerinde ne varsa denicez ben sabah 10 da orda olcam...R3N
erginbay hocam ne deneyeceksiniz.. bek kibarımdır
abicim zate ariyosun randevunu alıyosun gidiyosun randevu saatinde bi güzel binip geliyosun motoruna...
F800 al, 2 silindir ama yeter sana
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yeni mesaj yazıldığında ankara mt anasayfada gözükmüyor sinir oluyorum desem yeridir
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)