evet erhan gri jantları turuncu olandan.
koraycım bilmem kaç tane olur.başka bi gruptan teklif gelirse değerlendiririz.
evet erhan gri jantları turuncu olandan.
koraycım bilmem kaç tane olur.başka bi gruptan teklif gelirse değerlendiririz.
Arkadaşlar belki haberlerde izlemişsinizdir, Ankarada 16-17-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında "3. Karayolu Trafik Güvenliği Fuarı" var ve bu organizasyon ağırlıklı olarak sürücüleri bilinçlendirmek için yapılıyor, MT den giden oldu mu? MT yi bırak ben içerde hiç motorcu görmedim açıkçası görevliler hariç! Stand mankeni olmayan organizasyonlara neden gitmiyorsunuz arkadaşım! En iyisi fotolarını paylaşayım, belki yarın giden olur...
güzel fuara benziyo aslında ama ben hitap ettiği kitleyi çözemedim pek...
Koray fotolar super, valla iyi gezmissiniz, sen de Yunus gibi fotografcilik yaptin heralde kampta, senin bir tane bile foton yok yahu. Ama 171 kiloyu almisiz kadraja
Bir de bu arkadasin o salatalikla alip veremedigi nedir abi, bir insan bir salataliga niye bu kadar sinirlenir ki
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Trafikte olan bütün katılımcıları bilinçlendirmek adına bence güzel ve faydalı bir fuar. Ancak bu gibi fuarların organizasyonun iyi yapılması kadar reklamının/duyurusunun da en az o kadar iyi yapılması gerekiyor. Aksi halde ancak kamu kurumlarından ziyaretçilerin olduğu bomboş geçen bir etkinlik olur. Bu kadar güzel bir bilinçlendirme vasıtasının ilanını/reklamını/duyurusunu vb. hiçbir yerde görmedim ben bugüne dek. Sen söylemesen de haberim dahi olmayacaktı. Daha dün Medicana hastanesine gittim kaç kez ancak ATO'nun önünden geçerken bile bir farkındalık yaratmadı bende. Bu gibi etkinliklerin mümkün olan en geniş kitleye duyurulması gerekmektedir ki hergün yaya/sürücü olarak içinde bulunduğumuz, canımızı ortaya koyduğumuz trafikte bilinçlenme hareketi artsın.
"Motorlara oturmayalim lutfen, hooop beyfendi, lann sisstt kime diyorum, oturmasaniza lannnn" seklinde anonsun gecilisi
Nezih Esat a aldiniz heralde di mi? Ehliyet var miydi onda, yoksa daha alacak mi? Biraz calistiktan sonra bizle gezmeye baslar heralde. Nacizane tavsiyem oldugu yerde dusurmelere karsi grenajlari koruyacak birseyler takin, mantar topuz falan oluyor ya, onun gibi iste. Valla rengi guzel, daha once bir iki kez gormustum o motordan, buraya da bir iki resim ekleyin de gorelim yaw.
Bir de aksam biseyler yapmayi dusunen var mi, iskolik Erhan haricinde tabii Valla istatistikten anlasam yardima gelelim Erhan dicem ama maalesef.
Bir de su an itibariyle ofiste yaptigim kahvaltiyi paylasayim dedim,sermayeyi boyle koruyorum ben iste
ANGARAJ
Hafta sonu için yağışlı diyorlardı, gerçi bugün de yağışlı görünüyor ama hava biraz fazla açık...
Şu da iyiymiş,
"oğlum endurocu demeye utandım"
#sürenadam
kollarimi acaydim da oglum, endurocu oglummmmm diye bagrima basaydimmm diyeydi iyiydi
ANGARAJ
evet esata aldık motoru.şimdilik ehliyet yok ileriki bir zamana kaldı.şimdi evden çıkıyorum mühye ye doğru orada biraz çalışma yapacağız.manevra panik fren vs.müsait olan gelmek isteyen buyursun.akşam için de bişeyler düşünülürse telefonun ucundayım.görüşmek üzere
Aslında akşam için bizde bile oturabiliriz diyeceğim ama malum ev ufak sığamayız bu havada da Cafe bar vs yerlere gitme taraftarı değilim zira 6 aydır nerdeyse kapalı mekanlarda buluşup bişeyler yapıyoruz topluca gidilecek kimsenin rahatsız etmeyeceği isteyen alkoluni isteyende çayını mangal vs türevli bi yerde oturup muhabbetin dibine vurmak herzaman daha cazip gelmiştir bana birde merkezi olmalı işte.Düşünceler dökülsün GaCCaLL Sussun..
ANGARAJ
Aksam yagisli olabilir,gerci az yagacak diyor hava durumu ama islanabiliriz biraz, aramizda sekerden yapilanlar varsa bunu dikkate alsin, benim de icimde minik bir endulucu oldugundan bana sorun degil. Ahlatlibel var, su hali saha tenis kortu falan var, oranin tepesinde, orda cimlere yayilabiliriz ama galiba otopark paraliydi diye hatirliyorum bir de alkol olup olmadigindan pek emin degilim. Onun disinda boyle acik alan onerisi olan varsa konussun, eymir diycem ama gecen sefer koray bizi zor sokmustu, yassah hemserim diyolardi, bu sefer nolur bilemem. Bence de acik alan olursa daha iyi olur sanki, aksam serin olabilir ona gore hazirlikli olun.
ANGARAJ
kawa'cı arkadaşlar acil usta tavsiyesine ihtiyacım var, metin usta'yı aradım adam ben bakmam başka bi yere göster dedi telefonda şaştım kaldım=)
Ankara li uyelerden fatih karakas in bir er-5 i vardi, yakin zamanda satti diye biliyorum. Elektrik problemi vardi onunda, devir gostergesi calismiyordu, akusel sorunlari vardi, kime yaptirdi bilmiyorum ama sorunu cozmustu, onunla irtibata gecebilirsen belki yardimci olabilir. Bu kadar net hatirlamamamin sebebi, zamaninda onun motorunu almayi dusunmemdir onu da belirteyim, kendisini sahsen tanimam.
Bir de turan gunes bulvari tarafinda sinan usta vardir, tiflis caddesi uzerinde, ona bir ugrayabilirsin, benim calistigim yere cok yakin, en azindan fikrini alirsin, gayet iyi bir ustadir, benim ne derdim olduysa cozdu bugune kadar.
ANGARAJ
Evet benim bir önceki motorum ER-5 ti
Devir göstergesini komple olarak ebay dan aldım. Yaklaşık 300 tl tuttu. Zmoto bana panel için 1800 tl fiyat ve 3 ay süre vermişti.
Birde benim marş motoru kitlendi. Aslında sebep manifolt borusundaki çatlaktan kaynaklanmıştı. Sorunu hep aküde aradım. Çok zor çalışıyordu, marşa basa basa hem aküyü bitirmiştim hemde marş motorunu kilitlemiştim son olarak.
Ben motorun bakımlarını Motocenter da Mürsel (lakabı HACI) ve Halis lere yaptırıyordum. Benim işim yerime çok yakın olduğu için tercih etmiştim.
Genel olarak iyi insanlar ancak çok profesyonel sayılmazlar. Motordelisi.com adresinde bayağı çevreleri var.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
trafikte güvenlik fuarina mke'nin agir silahlar ve ucaksavar mermisi vb. muhimmatlarla katilmasini cok manidar buldum :D
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)