Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Müsadenizle level2 hakkında ufak bir ekleme yapayım. Level2 nin en kötü tarafı asla level2 de olduğunuzu kabul etmezsiniz. Bunu günlük hayatta test edebilirsiniz. Ben deniyorum asla kabul etmiyorlar. Keyifli sürüşler diliyorum.

Fatih abi ya merak ettim sen level kaçtaydın?
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @Kuvvetmira
    Ha abi sen ciddiymişsin ozaman, yani geçenki teorik eğitimi kastediyormuşsun. Ben gelmediğim için anlamadım olayı. Diyorum, "ne yaratıcı adam ya, ne güzel sınıflandırmış ama bitanesinde şaşırmış galiba"

Bilinçsizden kasıtları dediğin gibi o zaman, bilinçli bir şekide değilde refleks halinde hareket eden oluyor galiba... Aklıma matrix'teki mr. endırsın yani namı diğer Neo geldi bak İlk filmin sonunda ayıkıyordu, 2. filmde uçuyor, 3. filmde eriyordu adam

Ben daha yolun başındaki köşedeyim sanırım. Önceleri cc yükseltmek için tavsiye edilen km'leri okuyunca "biraz abartıyorlar mı" diye söylüyordum içimden. Şimdi bana çok mantıklı hatta minimum geliyor o bahsedilen süreçler... Acelemiz yok, daha gencük henüz,,, dimi

Bende balık burcu değilim zaten
    #sürenadam

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı this berk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müsadenizle level2 hakkında ufak bir ekleme yapayım. Level2 nin en kötü tarafı asla level2 de olduğunuzu kabul etmezsiniz. Bunu günlük hayatta test edebilirsiniz. Ben deniyorum asla kabul etmiyorlar. Keyifli sürüşler diliyorum.

Fatih abi ya merak ettim sen level kaçtaydın?
    ne leveli gardaşım, alacağımız varıdı bi yerden, adam tükkanı kapatınca bu motoru aldık borca mahsuben. satana kadar biniyoruz işte.
    ahada ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...44719733/detay

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Kuvvetmira
    Ha abi sen ciddiymişsin ozaman, yani geçenki teorik eğitimi kastediyormuşsun. Ben gelmediğim için anlamadım olayı. Diyorum, "ne yaratıcı adam ya, ne güzel sınıflandırmış ama bitanesinde şaşırmış galiba"

Bilinçsizden kasıtları dediğin gibi o zaman, bilinçli bir şekide değilde refleks halinde hareket eden oluyor galiba... Aklıma matrix'teki mr. endırsın yani namı diğer Neo geldi bak İlk filmin sonunda ayıkıyordu, 2. filmde uçuyor, 3. filmde eriyordu adam

Ben daha yolun başındaki köşedeyim sanırım. Önceleri cc yükseltmek için tavsiye edilen km'leri okuyunca "biraz abartıyorlar mı" diye söylüyordum içimden. Şimdi bana çok mantıklı hatta minimum geliyor o bahsedilen süreçler... Acelemiz yok, daha gencük henüz,,, dimi

Bende balık burcu değilim zaten
    gelseydin iyiydi bak. eğitim teorik de olsa ille kritik bilgiler yakalıyosun.

bi gün cimkana yapalım münasip bi yerde.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah korusun genc.
    senin imzadaki motobiyografiyi yeni gördüm, sen 5.level'in bölüm canavarındasın

şimdik geçenki eğitimdeki bilgilerimizi pekiştirelim.

4 tip motorcu vardı;

1) bilinçsiz-yetersiz: hem acemi hem de tehlikeli bi işe giriştiğinin farkında değil. örnek: gaccall yonus.

2) bilinçli-yetersiz: tehlikelerin farkında, okuyor, öğreniyor. amma tecrübesiz ve nisbeten bilgisiz. örnek: erro erhan.

3) bilinçsiz-yeterli: motor sürüşü refleks halini almış, tecrübeli ve artık kendiliğinden temkinli. riske uzak. tahminen örnek: davutyüksel

4) bilinçsiz-gereksiz: belki hatun düşürürüz hesabı motor işine girmiş. bakmış hep sap, satayımda pejo106 alayım diyo. kafası karışık ve tehlikeli. örnek: buberk (tripod buğra)

5) bilinçli-Apache: Herbişeyin farkında olup yaşının geçtiğinden habersiz olup orda burda tek teker ile hatun kaldırmaya çalışan sürücü profili. Örnek: Bizim İhtiyar
    vay be en kaliteli sınıf benimkisi desenize hemi de 1.sınıf adı üstünde,
    ihtiyar giydirmişin yine hepimize senide o zaman ben sınıflandırayım müsadenle.

ANGARAJ

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be en kaliteli sınıf benimkisi desenize hemi de 1.sınıf adı üstünde,
    ihtiyar giydirmişin yine hepimize senide o zaman ben sınıflandırayım müsadenle.

örgütlü ve sınıfsız toplum için 1 mayısta meydanlarda buluşak gardaş. şimdi müsait değilem

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Hava da ne güzel çıkmasak mı ki? )

Kızılay vs baya çiçek açmıştır diyorum ağaç dikme miydi sulamamıydı o festival geçti mi ki :D

Motosikleti
    xt 600
    benim el çalışır bu akşam pingu.
    voleyi vuraydık bi

Motosikleti
    Varadero
    Hakanı çanakkaleye kadar geçiriyim geliyim diyorum. Bizimle "bilinçsiz-gerekli" sınıfından bir yolculuk yapmak isteyen var mı aceba?
    Gitmişken denize ayaklarımızı falan sokarız. Kalacak yerimiz mevcut. Detaylı bilgi için arayınız...

Countdown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xt 600
    Tekrar merhaba herkese,
    2 küsür yıl oldu sanırım buralara uğramayalı, tabi üstünden baya sular akmış.Askerlikti ırttı zırttı derken yine dayanamayıp borçla harçla girişerek bir xt 600 aldım.Antalya'dan da sucuk gibi getirdim . Yağ kaçağı gibi ciddibir problemimiz olsa da sevenin gözü kara oluyor işte (göre göre olmadı tabi yarı yolda farkettim açıkçası). Neyse uzatmadan yeniden görüşmek dileğiyle

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Hacilar dayılar yarın iş çıkışı takılmayak mı, bişeyler yapmayak mı, ben bugün ümitköy tarafına gittim, 2 arpa yiyip geldim, yarın için öneriler yok mu, cumartesi napıyoruz, kortej ne zaman, nerde buluşuruz, olm ne çok soru sordum, beni bu kadar bilinmeyenle başbaşa bırakmayın.
    Evett thisberk arkadaşımıza artık tripod diye bir göbek nicki de eklenmiş oldu ama bence kalsın bugra, kızlar arasında populariten artabilir her ne kadar aramızdaki bmw kullanan dervişler kadar olmasa da
    Fatih abi bana giydirmemiş, heralde aynı özhakikiharbi ankara motosiklet grubuna üye olduğumuzdan bana torpil yapmış
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Countdown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar merhaba herkese,
    2 küsür yıl oldu sanırım buralara uğramayalı, tabi üstünden baya sular akmış.Askerlikti ırttı zırttı derken yine dayanamayıp borçla harçla girişerek bir xt 600 aldım.Antalya'dan da sucuk gibi getirdim . Yağ kaçağı gibi ciddibir problemimiz olsa da sevenin gözü kara oluyor işte (göre göre olmadı tabi yarı yolda farkettim açıkçası). Neyse uzatmadan yeniden görüşmek dileğiyle
    oğğğ üstadım merhabalar Bu sitedeki ilk mesajım sizeydi evet iyi hatırlıyorum hatta bana akü vermiştiniz elinizde fazla olduğu için sizi buralarda tekrar görmek çok güzel cidden çok sevindirik oldum şimdi yapabileceğimiz bir durum var ise herzaman burdayım hatta müsait bi zamanınızda görüşelim oturalım bir çay kahve içelim iki lafın belini kıralım!
    ANGARAJ

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacilar dayılar yarın iş çıkışı takılmayak mı, bişeyler yapmayak mı, ben bugün ümitköy tarafına gittim, 2 arpa yiyip geldim, yarın için öneriler yok mu, cumartesi napıyoruz, kortej ne zaman, nerde buluşuruz, olm ne çok soru sordum, beni bu kadar bilinmeyenle başbaşa bırakmayın.
    Evett thisberk arkadaşımıza artık tripod diye bir göbek nicki de eklenmiş oldu ama bence kalsın bugra, kızlar arasında populariten artabilir her ne kadar aramızdaki bmw kullanan dervişler kadar olmasa da
    Fatih abi bana giydirmemiş, heralde aynı özhakikiharbi ankara motosiklet grubuna üye olduğumuzdan bana torpil yapmış
    Aynı sorulara katılmaktayım ama yok abi kimseden ses soluk çıkmıyo bugun ben nedjimaya gideyim dedim (iki arpada ben içtim) millet tuhaf tuhaf bakıyo anlamadım söz de motorcu yeriydi :S...Kortejde bende olmayı planlıyorum shadowcular aktif durumdalar bu konuda..
    Bilinmeyen konusunda X i yalnız bırakmaya çalış kesin sonuçç verir bülent :D

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Muhterem arkadaşlar, selamlar...

Malumunuz motoru yeni aldım, eksikleri tamamlamak istiyorum... Acilinden çanta, ön cam ve zırt pırt patlamayacak stop, sinyal lambaları istiyorum...

Çanta olarak sert çanta ilk tercihim, olmaz deri olursa da şu etrafta bolca dolaşan modellerden farklı olan, en başta kilit mekanizmalı, hoş görünümlü ve geniş iki yan çantaya ihtiyacım var... Hoşuma giden bişey bulamazsam son çare kendim yapıcam...

Ön cam olarak keeway camı olur diye bi kaç bilgi aldım internet aleminden, siz ne dersiniz?...

Stop ve sinyal içinde Chooper/Cruiser tarzına uygun olup içinde led barındıranlardan bulabilir miyim ? Yoksa elimde olanlara kendim led döşeyeceğim...

Sis farı da düşünüyorum ama o en son olay... Hepsi elimden gelir ama vakit sorunum var... Bunları hazır bulabileceğim, mantıklı fiyat aralığında, bildiğiniz yer var mıdır ?

Fikir olması açısından fotoğraf da atayım ;

Hürmetler...

Motosikleti
    Varadero
    Hakan bugün yibadan yan çanta aldı çok hoş oldu motor. Fiyatıda uygun tavsiye ederim aynından

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan cumartesi için haberleşelim istersen seninle benim evin arkada ilkokul var genişçe bi bahçesiylen beraber olmadı birazda trafikte takip ederim seni gözüme takılanları beraberce oturup tartışırız
    yunus valla bu ara başım çok kalabalık...pazartesiye kadar program yoğun ama dediğini yapmak aklımda zaten muhakkak...saolasın teklifin için...

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla iş çıkışı iyi olurdu ama yarın mesai sonrası yine iş var maalesef...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en riksli dönemin birincisindesin erhan.
    şu dönem trafiği okuyamadığın, en çok hata yaptığın, basit hataların sonucunu kestiremediğin, çok daha temkinli olman gereken dönem.
    ikinci level ise "tamam, ben bu işi çözdüm" dediğinde başlar. acemilikten de tehlikeli.
    mutlu sürüşler.
    abi valla haklısın..şu an hangi hareketimin ne sonuç vereceğini tam olarak bilmediğim için biraz şansa gidip geliyoz...genelde temklinliyim ama...ışıklarda benle kağışmaya çalışan bazı araçlara kafa tutsam da 30-40 metre sonra kendine gel lan napıyon diyorum...

ikinci evre yani 5000 km civarı oluşan duruma ikarus sendromu diyolar...genellikle pilotlarda ve motorcularda görülüyomuş ve tehlikeli..yabi baba ben bu işi yuttum ya..negzel virajlarda yatıyom kontra basıyom, frenleme gayet iyi...trafikte aralardan kaçıyom durumu...böyle durumda kendine olan aşırı güven kaza yaptırıyomuş genellikle...

selamlar arkadaşlar.
    biz de bu gün çok yoğun ve tempolu bir gün geçirdik.
    arkadaşa motor almak için atladık arabaya vurduk kırbacı karabüğe.150-160 sabit hızla saat 16:30 da bakacağımız motorun yanına vardık.inceleme sonrası beğendiğimiz 2011 gri cbr125 1100km de ankara plakalı motorun satışını aldık.arabanın bagajına atıp (doblo) ankaraya doğru yola çıktık.sağ salim eve ulaştık
    arkadaşın evinin orada biraz turladık güzel bi makine sevdim içime sindi baya...

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Kamp fotolarına yorum yapan herkese teşekkür ederim, Kenancım ilk fırsatta yine gidelim kampa, ama bu sefer Özgürle çadır arkadaşı olmayacam sanırım, içince fena sapıtıyor şaka bir yana kamp süperdi gerçekten.

Hüseyin abi hayırlı olsun, CBR125 yani kasa yakışıklı hakkaten!

sağol koraycım.19 mayısta biz de bi kortej yapalım arkadaşlar.ertesi gün de bi mangal yakarız.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar.
    biz de bu gün çok yoğun ve tempolu bir gün geçirdik.
    arkadaşa motor almak için atladık arabaya vurduk kırbacı karabüğe.150-160 sabit hızla saat 16:30 da bakacağımız motorun yanına vardık.inceleme sonrası beğendiğimiz 2011 gri cbr125 1100km de ankara plakalı motorun satışını aldık.arabanın bagajına atıp (doblo) ankaraya doğru yola çıktık.sağ salim eve ulaştık
    arkadaşın evinin orada biraz turladık güzel bi makine sevdim içime sindi baya...
    arkadaşa hayırlı olsun abi...çok güzel bi rengi var o motorun eğer grili turunculu olansa...
    nezih77 bunu beğendi.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Ayrı ayrı kortej yapacağımıza ana korteje katılsak ya, ana kortej varmı ondan emin değilim gerçi ama birden çok toplaşma olacağı muhakkak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler