yaw askerde olan bi arkadaş vardı tuğra sanırım..ondan ses soluk çıkmıyo ne zamandır...ne oldu diskoya mı kapattılar yoksa
yaw askerde olan bi arkadaş vardı tuğra sanırım..ondan ses soluk çıkmıyo ne zamandır...ne oldu diskoya mı kapattılar yoksa
@Yunus abi eline, emeğine, makinana, tripoduna sağlık resimler çok güzel motor yukardamı kaldı espirisi çuk oturduydu vala aklıma geldi ) çok güldük ya sonumuz hayırola..
Cevat KELLE'nin Alaman versiyonu işte Aferim sarı oğlan, bol bol resim çekmişsin...
Geceki resimler bizden birilerinde mi? Sanki bir ara resim çekiyordu birileri, yada ben öyle hatırlıyorum
#sürenadam
Yahu ben de seviniyorum çantalar olmuş diye,, adamlar kibarlıklarından olmamış dememişler ok bugun saddlebag çalışmaları başlasın en kısa zamanda da çıkarayaım..
@Yunus ellerine sağlık fotolar güzel olmuş her zamanki gibi fotocenik olmasak da Bülent pozlar gerçekten harika.
Fatih in egzoz patlatmaları ve motor kullanma sitili harika arkadaşlar herkes görsün ben bi ara bakacam derken öndekine çarpıyodum :S Balıklama kullanıyodun abi sanırım :D
ayakların gücüyle motora 1 beygir daha ekliyo.. abi seni tenzih ederim tabi yanlış anlaşılmasın
Gösteriden sonra endülücü lerden bi atak zıplama atlama bekliyoduk ama çok serinkanlıydılar tebrik etmemek içten değil :D
Ben cevat kelleysem sende "Hamit El Sabah" mı oluyon onu bilemedim şimdik kirpide ben hiç foto çekmedim yeter dedim hep ben hep ben sonra bülentciğimden başkası çekmiyor zaten beni bitane o baksanıza o gülüşe o endama o yaraşuhluluğa
Ne demek rica ederim ama ben yakalayamadım fatih abiyi ona yandım şimdi..
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:25 ----------
Unutmadan 2. video
Bide bülent şu resmi avatar yapsana yahu
ANGARAJ
He ya bir de o vardı dimi
http://www.youtube.com/watch?v=QJT_gHBP6gI
#sürenadam
Yunusum sen çekersin de ben yapmam mı beee yaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Len ne yaraşuhluğu bildiğin pişmiş kelle gibi çıkmışım be yaa
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Abilerim deyim çünkü galiba herkes benden büyük.. :D
Şu ara bi hareketlenme var benim hayatımda motor satın alma bakımından..
Bu er5'ler cidden 100/Km de 4-5 litre yakar mı karbüratörlü falan ya , arka fren disk degil kafamı bi karıştırdı açıkcası
Arkadaşlar herkese selam-sevgi-saygı, uzun bir zamandır teknik sebeplerden dolayı net e giremiyordum, resmen alışkanlık olmuş Ankara MT Gerçi yüz yüze görüşüyoruz bol bol ama yinede birsürü sayfa geçmiş bir aydır, bende de baya foto birikti, üzerimden yükü atmaya başlayayım...
EMOK Kampı ve ÇERKEŞ/BEDİL KÖYÜ TOPRAĞA SAYGI FİDAN DİKME ŞENLİKLERİ (28-29 NİSAN 2012)
Ankara merkezden yaklaşık 120km mesafede...
Kamp alanı her sene EMOK tarafından kullanılan bir yer...
Keyifli bir gecenin ardından duble-kahvaltı...
Ağaç dikilen yere çıkarken gelecekte "enduro" almaya karar veriyorum
Devam edecek...
adam ciddiymiş abi ya 30 tane yumurta, 2 kangal suçuk doğramış yapmış valla
abi sizin zemin nemliymiş zaten, ora 1 metre daha ıslaktır aşağı doğru, ee normalmiş yani çekmesi
Ellerine sağlık korayım, ama o sucuklu yumurta değilde köyde yaptığımız kahvaltı çok güzeldi yaaa. Köyün balı, köyün tereyağı, köyün sütü oyyyy nassı nassı güzeldi yaa =) Akşam 5-6 duble aslan sütü, sabaha 3-4 bardak inek sütü ile tamamlanan güzel bir kamp oldu. Gece it gibi titresekte bir dahaki kampa çok daha tedbirli gitmek lazım
koray geç oldu ama haber alabildik...
bugün ne öğrendik;
vizör açık hızını arttırma, heleki tünellere açık vizörle girme, gözüne bişey kaçabilir
araçları yakın takip yapma, ilerideki trafiğe bakacam diye önündeki aniden duran aracı görmeyip bindirebilirsin..(neyse ki atlattık)
en riksli dönemin birincisindesin erhan.
şu dönem trafiği okuyamadığın, en çok hata yaptığın, basit hataların sonucunu kestiremediğin, çok daha temkinli olman gereken dönem.
ikinci level ise "tamam, ben bu işi çözdüm" dediğinde başlar. acemilikten de tehlikeli.
mutlu sürüşler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
allah korusun genc.
senin imzadaki motobiyografiyi yeni gördüm, sen 5.level'in bölüm canavarındasın
şimdik geçenki eğitimdeki bilgilerimizi pekiştirelim.
4 tip motorcu vardı;
1) bilinçsiz-yetersiz: hem acemi hem de tehlikeli bi işe giriştiğinin farkında değil. örnek: gaccall yonus.
2) bilinçli-yetersiz: tehlikelerin farkında, okuyor, öğreniyor. amma tecrübesiz ve nisbeten bilgisiz. örnek: erro erhan.
3) bilinçsiz-yeterli: motor sürüşü refleks halini almış, tecrübeli ve artık kendiliğinden temkinli. riske uzak. tahminen örnek: davutyüksel
4) bilinçsiz-gereksiz: belki hatun düşürürüz hesabı motor işine girmiş. bakmış hep sap, satayımda pejo106 alayım diyo. kafası karışık ve tehlikeli. örnek: buberk (tripod buğra)
Abi senin 3.tanımın biraz çelişkili mi yoksa (başlık-açıklama)?
Ben bilinçli yerinde olmayan-kafası bulanık balık burcundanım sanırım bu durumda Gideyim de yunusların oradaki okulun bahçesinde çalıştırsın beni yunus azcık
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)