Ohooo Uzunyol için dedik takarız çıkarırız vs. gruptan bikaç kişi böylede iyi deyince oldu tamam çantasız olmaz diyodum ki.. Şimdi burdan başka bir ses ben huzursuz bir adamım Ahmet şimdi bunu kafaya takarımm :(
Ohooo Uzunyol için dedik takarız çıkarırız vs. gruptan bikaç kişi böylede iyi deyince oldu tamam çantasız olmaz diyodum ki.. Şimdi burdan başka bir ses ben huzursuz bir adamım Ahmet şimdi bunu kafaya takarımm :(
Valla üzüldüm dün gelemediğime kusura bakmayın arkadaşlar ama acil bir işim çıktı, erteleme şansım yoktu özürler...
@Soner çantaları çıkar bak taraftar kaybediyorsun...
@Yunus içimdeki endurocu küçük çocuğa şöyle ufak bi cross alsak ya la ? 250cc kanuni falan :D Bak husqvarna ya da ktm falan istemiyorum, kanuni keser beni
Bu adamların karizmasını gördükten sonra vallahi kendimi beğenmez oldum Hayat onlara hayat.
ANGARAJ
arkadaş adamların karizmasını anlata anlata bitiremediniz...ağzınızın suyu akmış..3-5 zibidi serseri işte büyütmeyin bu kadar
ben de egsoz patlatıyorum. nedir yani
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Beyler 2 video daha var ama bunda sizleride çektiğim için hemen koydum.
Daha fotoğraflarda var koyarım buraya...
@kenan olm kanuniyi boşver STR alalım sana kübanın
ANGARAJ
Ben de sadece 1 tane foto var o da "Yunus ve yeni tripodu"
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
heee olur yunusum, kuba str alalım ama bilmem sen bilirsin İçimdeki küçük endurocuyu tatmin etmek istiyorum artık
Dedigin gibi kullanirsan bence sorun yok, uzun yol icin yani Sehir icinde bence cok gerekli degil, tabi surekli bisiler tasiyorsan bilemem. Benimkiler zaten iyice yiprandi, onlari cikarip bir depo ustu canta alayim diyorum ama kic kadar cantalara 90 lira diyince vazgectim simdilik. Bir de benim sisi bar dandik, canta demirinin uzerine ekletmis eski sahibi, cantalar cikinca o demirlerin de cikmasi lazim, dolayisiyla sisi barin da cikmasi lazim, yeni sisi bar lazim falan derken hoooop yine maas gitti durumlari olacak o yuzden ugrasmiorum bir sure daha
Hayytt kocum Yunus be, tam techizatli kameraman Cevat Kelle gibisin valla, beyler ahan da buraya yaziyorum bu Yunus yakinda fotolardan para almaya baslayacak haberiniz olsun boyle olunca sen cok cikmiyon ama fotolarda, ben de seni cekecem bundan sonra biraz da kameraman gozuksun kardesimmm
ANGARAJ
baya kalabalıkmış ya la...keşke kalsaymışım..bu motur işi evli çocuklu adam işi değil aga..geri kalıyoz işte cemiyetten...bu arada ben çıktıktan sonra yağmur başladı...baya bi tırstım..aldım önüme eskişehir plakalı acemi bi teyze aştiye kadar geldik 50 inen sonra kendi yoluma devam ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
kalpleri ısıtan sıcacık gülümseme
buna ne demeli?
"bi dexter git" hareketi
http://img846.imageshack.us/img846/2649/dscf7995l.jpg
aha bu da "gardaş bi gelsene sen şöyle" duruşu
http://img405.imageshack.us/img405/5163/dscf8015d.jpg
"tripod buğra"
ulan duyan da başka bi özelliğinden dolayı tripod diyolar sanacak
hüseyin'e gelsin bu fıkra;
http://fikra.elookat.com/Nurullah-abi,f3537.htm
Abi ilk pozisyon da Yunus a beni niye cekmiyon bilader dedim, zorla fotografimi cekti de ona bir dexterlanma sozkonusu. Bugra mevzusu da daha yazarken aklima geldi ama fotograf cok acik ve net oldugu icin aciklama yapmaya gerek gormedim, yani aslinda adi tripod ama bu iki ayakli versiyondan falan diye not dusmek lazim altina neme lazim, resmi gormezler, kim ulen o mt deki tripod falan diye adi cikmasin
ANGARAJ
fatih seni de nurullah abiye havale ettim.
Haci daha da gulerim aslinda ben ama fiziksel olarak yanaklar engelliyor be
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)