Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Erhan çok teşekkür ederim Hepimize inş.

Kenan Çantalara çok kızacaksın ama napayım çanta olmadan olmuyo olmadı bunları depoya kaldırıp . saddle bag ayarlacam.. :S

Bu arada hava nanemolla dönüşü de olacak diye düşünüyorum ki bende tatlı su motorcusuyum diecem. otopark bence kapalı olur bi de lunapark vardı orada naaptılar bilmiyorum ama nerde otlayıp zıplayacaklar oda ayrı..döt kadar yerde !!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    red bull xhamster'de görüşmek üzere beyler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Fatih xhamster başka bişey be abicim :D

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    red bull xhamster'de görüşmek üzere beyler.

bu organizasyonun xhamster versiyonu olsa bütün işi bırakıp gelirdim

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    no bulshit no bıdı bı dı direk yaniii ))

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Artık dns de yemiyo hamsteri, direk ip leri falan kapattılar heralde telekomdan, ama proxy ile çalışıyor, içimizdeki hamster sevgisi engellenemez
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

nerede ne kadar X site seven var alayı motorcuymuş.zaten şüpheleniyordum da sizden

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Akü makü zımbırtıları yüzünden daha ankara asfaltına çıkamadım , aküyü bu şarj aletleriyle şarj etmek istesem illa aküyü yerinden çıkartmak , sökmek mi gerekiyo ? Garajda kablo uzatıp fişe taksam cihazı aküye bağlasam olur mu acaba ? Gerçi geçen bi akımını ölçtük normal çıktı akünün , konjektör ya da dinamodan galiba sıkıntım ,ama ustaya götürebilmek için beni idare edebilecek kadar şarja ihtiyacım var ki yolda kalma riski cabası .

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih xhamster başka bişey be abicim :D
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu organizasyonun xhamster versiyonu olsa bütün işi bırakıp gelirdim
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerede ne kadar X site seven var alayı motorcuymuş.zaten şüpheleniyordum da sizden
    beyler gaza gelip de video neyin paylaşmayın. zindandan yeni çıktık daha, ban yimiyek akşam akşam
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akü makü zımbırtıları yüzünden daha ankara asfaltına çıkamadım , aküyü bu şarj aletleriyle şarj etmek istesem illa aküyü yerinden çıkartmak , sökmek mi gerekiyo ? Garajda kablo uzatıp fişe taksam cihazı aküye bağlasam olur mu acaba ? Gerçi geçen bi akımını ölçtük normal çıktı akünün , konjektör ya da dinamodan galiba sıkıntım ,ama ustaya götürebilmek için beni idare edebilecek kadar şarja ihtiyacım var ki yolda kalma riski cabası .
    abi faydası olur mu bilmem ama yine de anlatayım...

benim arkadaşın motor da marş basmaz olmuştu aküden uzun süre yatmaktan...ite ite taksi durağına götürdük...adamlara söyledik..bi elemanı aradılar ki eleman da taksici...adam geldi..bagajdan bi cihaz çıkardı...bizim aküye bızzt yaptı bizim motor çalıştı..cihazı sorduğumda 300 lira gibi bişey demişti...taksici oran da MSB lojmanları tarafındaydı...

böyle bi imkanın varsa araştırmanı öneririm...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    abi faydası olur mu bilmem ama yine de anlatayım...

benim arkadaşın motor da marş basmaz olmuştu aküden uzun süre yatmaktan...ite ite taksi durağına götürdük...adamlara söyledik..bi elemanı aradılar ki eleman da taksici...adam geldi..bagajdan bi cihaz çıkardı...bizim aküye bızzt yaptı bizim motor çalıştı..cihazı sorduğumda 300 lira gibi bişey demişti...taksici oran da MSB lojmanları tarafındaydı...

böyle bi imkanın varsa araştırmanı öneririm...
    takviye işe yaramıyor, şarjı hep aküden yiyor motor ,yoksa çalıştırmaya yetecek kadar takviyeyi yapıyosun sorun olmuyo ama biraz gittikten sonra motor istop ediyo.

Motosikleti
    tracer 900
    beyler redbull olayına ben de geliyorum..birz tırsıyorum açıkçası yoldan ama bi deneyelim..başlangıçına kadar kalamam ama bir saat size katılmak güzel olur...

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    hiçbir açıklama olmadan sende anlamışsın ama

trgy Hocam emin olamıyor birde uzaksan ulus da 30-40 lira civarı bir akü at çantana , sanırım dinamo ile ilgili tabi kontak basmıyorsa bitti dediğinde,kontak basıyorsa karb. ayarı ile

de ilgili olabilir.

Abi akşama kadar hava mükemmeldi şimdi kara bulutlar çöktü ulenn Ankara yenecemm seniiii (ama daha yeni yakıadım yahuuu :(

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Arkadaşlar son gelen bilgiyi aktarıyorum
    konya yolu üzerinden geldiğinizde kapalı otoparkda girişte sağda bizim motorlar duruyormuş. Ekip şuan redbull çadırının yanındaymış. Görüşmek üzere
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    dönen yok mu faaliyetten...ben yarım saat anca durdum...sonradan gelenlerle görüşemedik...

Motosikleti
    Bakalım bi..
    Bende gittim forumunda orda olacağından haberim yoktu takip etmemişim :D
    Bi gittim fotodan gördüm dedim aha bu Hüseyin abi değil miydi ya fln tanışmıyoruzda gidip merhabada diyemedim kendisine
    Motorlara bakıyorum acaba bu kimindi bizim forumun motorları nerede derken ordan bi cbf1000 gördüm yanlış hatırlamıyosam forumun amblemini taşıyan dedim ahada bunları ben tanıyorum :D
    Gösteri güzeldi müzikler tatmin ediciydi eğlendim

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    bir de 48 dk sonra başlamayaydı az sonra .. birazdan birazdannn !!!!
    Adamlar motor kullanmıyorlardı yalnız yani onlar kullanıyoduysa biz neyapıyoz..hava da kullanılanın adı da motor olmuyo zaten!!!
    Görmeliydiniz gerçekten gelmeyenler için söylüyorum motor karizması neymiş adamlar 10.000 kişiyi melettiler orada

Çıkışta Kirpi Bar a gidildi Arpa yendi ilk çıkan da ben oldum sanırım. Katılım doruktaydı demekki neymiş insanlar kıştan bıkmış En kısa zamanda tekrardan buluşuyoruz ama bu sefer organize Ankaraya Festival planlandı )) ( Ama gerçek iyi fikir ) Mangal beer keyif yakın zamanda )

Bu arada Forumdan herkes çok samimi cana yakın adam gibi adamlardı herkese selam olsun

bu arada son halinin bir öncekisi çantasız spor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Adamlar motor kullanmıyorlardı yalnız yani onlar kullanıyoduysa biz neyapıyoz..hava da kullanılanın adı da motor olmuyo zaten!!!
    Görmeliydiniz gerçekten gelmeyenler için söylüyorum motor karizması neymiş adamlar 10.000 kişiyi melettiler orada

Çıkışta Kirpi Bar a gidildi Arpa yendi ilk çıkan da ben oldum sanırım. Katılım doruktaydı demekki neymiş insanlar kıştan bıkmış En kısa zamanda tekrardan buluşuyoruz ama bu sefer organize Ankaraya Festival planlandı )) ( Ama gerçek iyi fikir ) Mangal beer keyif yakın zamanda )

Bu arada Forumdan herkes çok samimi cana yakın adam gibi adamlardı herkese selam olsun

http://www.upload.gen.tr/uploads12/47lszrtq/thumb_1.jpg
    Sanada selam olsun abi, güzel geceydi gelen herkese çok teşekkürler..
    Bu arada abi sanki başka motor ha, sana zahmet çantaları çıkar hiç açmadığın bir dolap varsa oraya tık bu hali çok iyi..

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Fena değildi gösteri... Ama ben, gösteriden çok özlediğim dostları gördüğüme, yeni arkadaşlarla tanıştığıma çok sevindim... Bi de video yükleyim bari, sayfa şenlensin...

pinkkuvars ve nezih77 bunu beğendiler.

dönen yok mu faaliyetten...ben yarım saat anca durdum...sonradan gelenlerle görüşemedik...
    valla şimdi girdim eve baya iyiydi.ama geldiğine sevindim erhancım.
    Alıntı Asha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gittim forumunda orda olacağından haberim yoktu takip etmemişim :D
    Bi gittim fotodan gördüm dedim aha bu Hüseyin abi değil miydi ya fln tanışmıyoruzda gidip merhabada diyemedim kendisine
    Motorlara bakıyorum acaba bu kimindi bizim forumun motorları nerede derken ordan bi cbf1000 gördüm yanlış hatırlamıyosam forumun amblemini taşıyan dedim ahada bunları ben tanıyorum :D
    Gösteri güzeldi müzikler tatmin ediciydi eğlendim
    keşke gelip bi merhaba deseydin berkaycım.tanışmış olurduk.

festival olayı aklımda soner.bi şekilde ayarlamaya uğraşacağım.kirpi bar da bol sohbet bol kahkaha iyi geldi bütün bünyelere.

http://www.upload.gen.tr/uploads12/47lszrtq/thumb_1.jpg
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fena değildi gösteri... Ama ben, gösteriden çok özlediğim dostları gördüğüme, yeni arkadaşlarla tanıştığıma çok sevindim... Bi de video yükleyim bari, sayfa şenlensin...

http://youtu.be/Pb3RuG8aATY
    iyi ki geldin be mehmetcim özlemişiz seni.ama bunu saymıyoruz bir daha ki sefere daha da uzun süre sohbet olsun.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler