benim çalıştığım yerde en küçük memur benden 15-20 yaş büyük;müdürü,şefi,amiri,başmüdürü... kaskı bi fırlatsam kesin bir müdüre çarpar. Hiç tırsma;ben emekten sincana kadar motoru getirdim.Heyecandan kornaya bile basamıyordum.Sıfır tecrübe 1 kez dahi vitesli motor kullanmadım.Biraz cesaret tamam gerisi geliyor
Yağmurda sürmesi çok zevkli ancak ne yatmaya nede ani frene gelmiyor.Sürekli motora binesim var.Geçen gün canım sıkıldı gece 4 gezmeye çıktım.Motoru boş biyere kadar itip çalıştırdım gürültü çıkmasın diye.Yollar bomboş bin bin gez valla keşke imkanım olsaydıda daha önce alabilseydim diyorum.
Bence asıl sıkıntı;trafikte motor kullanmak.Motoru kesinlikle görmüyorlar ve araçtan saymıyorlar.Heleki bu sincanda çok sıkıntı,hergün bir olay yaşıyorum.
50-60 ile yolda gidemezsin adam illa sollayacak mecbur sağa yanaş
şeridin ortasından giderler hiçbi şekilde geçemiyon
sinyal diye bişey yoktur.
yola heryerden bir yaya atlar belli olmaz
kesinlikle üst geçit kullanılmaz
Cevaplar için sağolun öncelikle lastik tubeless tellerden nasıl kaçırmıyor havayı söyliyim teller jantın dışında yanı tekeri rahatsız etmiyor bu sayede hava kaçırmıyor. Lastik sökme olayı ise benden önceki sahibi arka tekere kapak takmış sanki çok gerekli neyse kapk arkadan yaylı sistemi var anladığım kadarıyla ama yay attığı için kapak çıkmıyo ve tekeri sökme alyenlerine ulaşamıyorum hafta sonu bizaat kapağı parçalıyıp sonra tekeri sökücem ve oto lastikçisine gidicem umarım bi sorun çıkmaz
Kenan sende ne ön yargı yapmışssın be arkadaş :D
Somebody Else Is Lover
bende ilk başlarda nerde çukur var giriyordum.. kaçmak istiyordum, motor dönsün diye enerji harcadığımı hissediyodum ama 2 cm dönmüyordu motor kullandıkca anladım, birincisi 'baktığın yere gidersin' olayını bilmiyordum, ikinciside heyecan yaptığımda (ki hemen her virajda yapıyordum) gidona 2 elimle hareket vermeye çalışıyordum, birbirlerine zıt birşekilde.. yani biri sol diyor diğeri sağ demiyor ama sola dönmeme de izin vermiyordu heycan ve korkudan bu olayı ilk farkettiğimde oturdum güldüm kendime, sonra hep sağ elimi dönmek için, sol elimi sadece güvenlik ve debriyaj için gidonda tutuyorum ve en ufak hareket vermemeye çalışmıyorum gidona.. öyle öyle alıştım, ama yine nerde çukur var oturuyorum oda ayrı bi konu
Mehmet ' im bitti Makine ok dir Şimdi uzun yol için çanta vs onları hazırlıyom yani makine çalışır durumda herşey tamam . Gördü Kenan ; Çok nazhy olmuş diyo ;)
Özkan evlendikten sonra sattı diyolar Ben de çok görüşemiyorum aslına bakarsan.
Sende evlendikten sonra aldınn vaayyy Hanımköylü mü diyolardı la bu duruma :DDD
La Kenan burda da herkese bi takılsan..
Mehmetim paylaşayım resimleri bugun bikaç foto çektim de nerede paylaşsam ki onu bilemedim. upload edeyim de bakalım
Bu arada Ankaranın durumu perişan sanırım bende katılacam o hazirana kadar yağmur durumuna !!!
ERHaN ve MusTAFA Hayırlı olsun motorlar Rüzgarınız eksik olmasın
Erhan sürekli gördüğün çukurlara giriyorsan sorun bakışlarında demektir, önüne değil ileriye bakman lazım. Ha söylemesi kolay diyebilirsin ama güvenli sürüş öyle gerçekleşiyor. Çukura değil de kaçışına bakmayı ve daha ileri bakmayı dene faydasını göreceksin. İleriye bakınca önünü de görüyorsun zaten. Kapalı alanda biraz çalışma yapmak gerek boş zamanlarda.
Davut abi en doğrusunu söylemiş...
erhan canından önemli değil hiçbirşey,
aslında boş bi vakitte beraberce çalışabiliriz elimden geldiği dilimin döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım o konuda şüphen olmasın hani cafede muhabbet esnasında bunları sorup öğrenmek başka pratikte bunları çalışıpda tecrübe edinmek başka...
ANGARAJ
bizim tühkanın parkeleri cilalanıp parlatılacak öncelikle
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ee şimdi ankamole gidiyosmu? daha öncesinde buluşma varmı yoksa 20:00 de ordamı olalım? çok kalabalık olr kanımca..
Ben bir tuzlu su motorcusu olarak abarti saganak yagmur yagmadigi surece motorla ordayim, bir bulusma ya da toplasma noktasi ayarlayalim orda, birbirimizi bulalim ahaliii.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Saat 6 gibi Ankamolde olacağız, otopark bölümü tamemen kapalımıdır bilmediğimiz için bir buluşma noktası belirleyemedik, motorları gören gelsin diyoruz..
Evet beyler Ahmetin de dediği gibi Akşam Saat 20.00 da Ankamallde
red bull x fighters gösterisi var ben mesai çıkışı ankamallde olacağım saat 18.30 gibi
Yok facebukda mı yazıyonuz burda niye belirtmiyonuz vay sonracıma şirket kuruyonuz diyenlere duyrulur
Kenanım Her ne kadar sen endülücü olmasanda senin için yerini ayarladım ben sırf o içindeki çocuksu Endülücü ruhu adına saçlarına gurban senide bekliyok..
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)