Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm bak lanlı lunlu konuşupda adamı dellendirme bak seviyeyi düşürdüğün yetmiyomuş gibi bide üste çıkmaya çalışıyon töbeee töbeeee
    Seviyeyi de düşürürüm üste de çıkarım olm, yapım bu, forum yöneticisi gibiyim elllaaamm bana bunlarla gelme yunus yok tube type yok silikon bırak bu işleri hocam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    dööşmeyin la

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dööşmeyin la
    biz böyleyiz gardaş

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabrinin barcelona halk plajında slip don ve şambrel ile yüzdüğü videoyu arıyordum, buraya geldim
    hoşgeldin gardaş. geç içeri

http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc
    nezih77 bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

fatih bi masaj organizasyonu mu yapsak ne

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    hüseyin abi fikirleri görüşe sunmuşsun
    nezih77 bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    malum konu hakkında istişare yapmak üzere özel mesaj kanalıyla görüşme talep ediyorum hüseyin beyefendi
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Dolma teker kullanmak lazim bence en temizi yunus iki silikonla gerekirse sambriyel e de cevirir, olmadi tuplu yapar, tupsuz de olur. o degil de dun mangal yapaydik iyiydi
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin gardaş. geç içeri
    http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5MDc
    bu angara bizi bozmasın

he yav bi mangal yapmasak mı pazar günü

Motosikleti
    tracer 900
    pazar günü güzel olur mangal...

bu arada önümüzdeki 1,5 saat yağmur yağmasa da moturnan eve gidebilsek yaw...özledim valla

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    kenan araya kaynak oluyolar olm kavga bilem edemiyoz ulusta yağmur yok hoş olsada beni pek bağlamıyor ama şuan için tatlı su motorcuları evlerine gönül rahatlığı ile gidebilir görünüyor

Bide unutmadan hüseyin başkan ne demek isteniyor bu klipte??

ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    ulusta yağmur yok hoş olsada beni pek bağlamıyor ama şuan için tatlı su motorcuları evlerine gönül rahatlığı ile gidebilir görünüyor

valla iş kıyafeti ile olduğumuz için mecburen yağmur çamur dikkate alıyoruz...bi de acemiyiz yolda kıç ata ata gitmeyelim...

kenan araya kaynak oluyolar olm kavga bilem edemiyoz ulusta yağmur yok hoş olsada beni pek bağlamıyor ama şuan için tatlı su motorcuları evlerine gönül rahatlığı ile gidebilir görünüyor

Bide unutmadan hüseyin başkan ne demek isteniyor bu klipte??

bu klipte,birbirlerine çok değer veren sevgili mavi istiridye barı sakinleri sakinliklerini bozan kişileri dansa kaldırıyorlar
    GaCCaLL bunu beğendi.

davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Mukavemeth in cevabına gelince : orta sehpaya al motoru arka lastiği kendin sök, zincirdi gergisiydi derdin yok. Lastikçiye götür içeriden yama yapsın,motorda tubeless lastiklerde fitil pek önermezler. İstersen kendin de lastiği söküp içeriden yamayabilirsin. Dur birde video ekleyelim

http://www.youtube.com/watch?v=V0nrZadIQxA

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Şimdi o zaman burdan bu lastiğin iç lastiksiz olduğu sonucunu mu çıkarıyoruz, yani o video da iç lastik yok, var da ben mi göremedim acaba? Peki Kenan ın dediği gibi o tellerin canta bağlandığı yerlerden hava kaçmıyor mu? Nasıl engellemişler ki bunu? Bir de bir İlhan irem vardı o nooldu ya
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    yaw ben bu motor olayını kıvıramıyo muyum neyim anlamadım..gerçi daha 40 km anca oldu...araya da biraz zaman girdi...bugün 2 kere stop ettirdim...bir de benim motorun daha zor kontraya gelme olayı olabilir mi? heyecandan mı bilmiyorum ama kasis ve çukurlardan kaçamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw ben bu motor olayını kıvıramıyo muyum neyim anlamadım..gerçi daha 40 km anca oldu...araya da biraz zaman girdi...bugün 2 kere stop ettirdim...bir de benim motorun daha zor kontraya gelme olayı olabilir mi? heyecandan mı bilmiyorum ama kasis ve çukurlardan kaçamıyorum
    bende yeni aldım 28 gün oldu,şuanda 1850 km deyim. İlk başlarda çukurlardan kaçamıyordum,kör gibi 10-15 metre ötedeki çukura giriyodum.Stop ettirme genelde yanlış viteste kalkarken olurdu.Şuan da; birazda lastiklerden büyük çoğunlukta tecrübeden dolayı ne çukura giriyorum nede stop ettiriyorum.Kendimce faydalı olacak ayağımı yere koymadan dengede durmayı geliştiriyorum.Motorla hergün yeni bişey öğreniyorsun.
    Tavsiyem km yap;yağmur,soğuk,rüzgar demeden.Hergün işe gidiyorum kamu kurumunda çalışmaktayım, 10-15dk da kıyafetleri çıkarıp,kıravatı takıyorum içeri giriyorum.Kurumun kapalı garajına bırakıyordum,dün 2 güvenlik artık burası yasak dedi mecbur açık garaja giriyorum.milletin bi bakışı var anlatamam.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni aldım 28 gün oldu,şuanda 1850 km deyim. İlk başlarda çukurlardan kaçamıyordum,kör gibi 10-15 metre ötedeki çukura giriyodum.Stop ettirme genelde yanlış viteste kalkarken olurdu.Şuan da; birazda lastiklerden büyük çoğunlukta tecrübeden dolayı ne çukura giriyorum nede stop ettiriyorum.Kendimce faydalı olacak ayağımı yere koymadan dengede durmayı geliştiriyorum.Motorla hergün yeni bişey öğreniyorsun.
    Tavsiyem km yap;yağmur,soğuk,rüzgar demeden.Hergün işe gidiyorum kamu kurumunda çalışmaktayım, 10-15dk da kıyafetleri çıkarıp,kıravatı takıyorum içeri giriyorum,milletin bi bakışı var anlatamam.
    aynen ya 10 metreden çukuru görüyom ve giriyorum...
    ben de km yapmak istiyorum ama hava şartları, düşerim diye tırsıyorum...bi de ıslanırsak kötü olur..eve gelişte ıslanmak problem değil ama gidiş sıkıntı...yarından itibaren kravat ceket mecburiyeti kalkıyo, o açıdan sıkıntı yok ama dediğin gibi iş yerinde bakışlar resmen serseriye bak modunda çoğu zaman)

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Eğer çukura bakarsan sürekli öyle güzel giriyosun ki bir daha çıkmak istemiyosun o derece Benim bu motorla 1500 km falan oldu, bir önceki de 500-600 var işte total 2000 civarı oldu, çok da güzel oldu. Hergün işe gidip geliyorum, bazen işte bile kullanıyorum falan, haftasonu gezileri ki mustafa nın rodajı bitirdiği tuz gölü gezisinde beraberdik. İlk başta biraz zor geliyor, yani hep gideceğin yöne bakmak, viraj da önüne değil de viraj çıkışına bakmak falan, arabadaki gibi rahat olamıyosun maalesef ama alıştıktan sonra gayet güzel oluyor, mesela, her sabah işe giderken kullandığım yolda iki kasis var, her ikisinde de motorun tekerinin geçeceği kadar ufak çökmüş bölme var, kasise yaklaşınca o çökmüş kısıma bakmaya başlıyorum ve otomatikman onun üzerinden geçiyorum

Daha gezilere gelicen Erhan, iskender yemeye bursaya gidicez, elma yemeye amasyaya, ıspartaya da gül suyu içmeye gideriz
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler