Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    beyler,

eğer motor almayı düşünen varsa bi vn800 var, ben zamanında sahibiyle konuşmuştum, bi yan kapak contası değişecek demişti, adam yurtdışına çıkacakmış falan, ilan yine peydah olmuş, bu fiyata bu kadar aksesuarlı motor zor bulunur, tabi motora bakmak, görmek lazım, bilginize...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84389230/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu pazar biraz yol yapalım mı arkadaşlar ?
    turgaycım kontak açık konum da değilse bi sorun olmaz.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    bu motor ne pis bişeymiş arkadaş...bugün arabayla gelmem gerekti...akşam da arabayla gitmem gerek...yarın araba lazım..bi ara vaktim olacak ama yağmur riski var...pazar şehir dışına çıkıyorum. çarşambaya kadar yokum. motor iş yerinde çadır altında yatıyo...ben ne zaman binecem...

bu iş bekar işi orası anlaşıldı...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon kilidini açmıştım ama kontak açıkmıydı ben de hatırlamıyorum ,motoru teslim ederken hiç bir gösterge yanmıyor demişlerdi ben de daha uğrayamadım motorun yanına Hüseyin abi bakalım en kötü vurdururuz bi şekilde=) Pazar günü bir organizasyon olursa katılmak isterim .
    nezih77 bunu beğendi.

06.05.2012 pazar günü kızılcahamam gezisi yapıp köfte ziyafeti yapalım mı arkadaşlar.

1-nezih77 hüseyin
    2-redmoon koray
    3-???
    4-???
    5-???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    yol derken eğer sabah çok erken çıkarda 170 km yol yaparız (1bucuk saat) dersek Kırıkkaleye bağlı çok güzel bir göl biliyorum, mutlaka gidilmeli

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon kilidini açmıştım ama kontak açıkmıydı ben de hatırlamıyorum ,motoru teslim ederken hiç bir gösterge yanmıyor demişlerdi ben de daha uğrayamadım motorun yanına Hüseyin abi bakalım en kötü vurdururuz bi şekilde=) Pazar günü bir organizasyon olursa katılmak isterim .
    enjeksiyonlu motoru vurdurma abi ya, takviye yapın.. ki uzun süre yattıysa bitmiştir zaten kutup başını sökmek iyi olurdu..

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol derken eğer sabah çok erken çıkarda 170 km yol yaparız (1bucuk saat) dersek Kırıkkaleye bağlı çok güzel bir göl biliyorum, mutlaka gidilmeli
    Bahsettiğim göl, balık tutabilir, yüzebilir, mangal yakabiliriz.. Bu hafta sonu olmasada bir gün mutlaka gidelim derim , ayrıca yolu çok güzel virajları ve asfatı olan bir yoldur (chopper, racing rahatlıkla girer)..

nezih77 ve 34 FL 5564 bunu beğendiler.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    06.05.2012 pazar günü kızılcahamam gezisi yapıp köfte ziyafeti yapalım mı arkadaşlar.

1-nezih77 hüseyin
    2-redmoon koray
    3-???
    4-???
    5-???
    Ben yazmıyom arkadaş adımı, sonra siliyosunuz, adresi yanlış veriyosunuz, türlü türlü komplolar kuruyosunuz
    Sakat bir durum olmazsa ben de gelirim. Buluşma yerini tutturabilirsem tabii.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yazmıyom arkadaş adımı, sonra siliyosunuz, adresi yanlış veriyosunuz, türlü türlü komplolar kuruyosunuz
    Sakat bir durum olmazsa ben de gelirim. Buluşma yerini tutturabilirsem tabii.
    korkma bülentben geçerken seni de alırım öyle çıkarız gideriz buluşma noktasına.

34 FL 5564 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Tvs Apache RTR....
    Selam Arkadaşlar.

Tvs Apache İçin Lastik Arıyorum.Bilen Varsa Adres-Telefon Yardımcı Olursanız Sevinirim.
    90-90-17 (Ön)
    100-80-18 (Arka)
    Başlıca IRC Marka Lastik Arıyorum.Ama Ölçüleri Tutturamazsak Tavsiye Edilen Bir Marka da Olabilir.
    (qsTah) Sen Bilirsin Bi Araştıralım Acil Tarafından
    2008 Tvs Apache Km:70.0002011 Tvs Apache RTR Km:28.000 (Şimdilik)

Motosikleti
    tracer 900
    motorumu önceki sahibi uzun süre yatırmış, üzerine kum fırtınası falan detay yerleri baya pisti...jant yağ içindeydi...bugün köpürte köpürte yıkattım...jantları da kendim temizledim balata spreyiyle..baya etkili...çok vakit ayıramadım ama pırıl pırıl oldu..çok fazla binemeden çadırı kapattım bıraktım..perşembeye kadar yatsın yerinde....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı 34 FL 5564 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar.

Tvs Apache İçin Lastik Arıyorum.Bilen Varsa Adres-Telefon Yardımcı Olursanız Sevinirim.
    90-90-17 (Ön)
    100-80-18 (Arka)
    Başlıca IRC Marka Lastik Arıyorum.Ama Ölçüleri Tutturamazsak Tavsiye Edilen Bir Marka da Olabilir.
    (qsTah) Sen Bilirsin Bi Araştıralım Acil Tarafından
    Duran motor ostimde var, markasını hatırlamıyorum fena değildi lastik

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Beyler, ufak bir kaza sonrası sol ayak pegimi kırmış bulunuyorum, bu şekilde kullanmak çok zor, ayağımı koyacak yer yok, vites değiştirmek zor, dolayısıyla geziye gelemiyorum, sizin tanıdık ustalara sorsanız, ya da ranıdık bildik birilerinde var mıdır bi araştırırsanız sevinirim, bu şekilde gezmem mümkün değil valla.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Beyler, ufak bir kaza sonrası sol ayak pegimi kırmış bulunuyorum, bu şekilde kullanmak çok zor, ayağımı koyacak yer yok, vites değiştirmek zor, dolayısıyla geziye gelemiyorum, sizin tanıdık ustalara sorsanız, ya da ranıdık bildik birilerinde var mıdır bi araştırırsanız sevinirim, bu şekilde gezmem mümkün değil valla.
    geçmiş olsun sen de bişey var mı?

ne oldu hayırdır?

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    evet akum bitmis bugun takviyeledik ama fazla vaktim olmadigindan yetmedi dolduramadim malesef.yarin yinr akuyle ugrasicam gibi

geçmiş olsun bülent.sende birşey yoktur umarım
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet akum bitmis bugun takviyeledik ama fazla vaktim olmadigindan yetmedi dolduramadim malesef.yarin yinr akuyle ugrasicam gibi
    sana da geçmiş olsun turgaycım.yapabileceğimiz bişey olursa haber vermen yeterli.
    trgy bunu beğendi.

vw.bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    selamlar arkadaşlar ben yarın 12 gibi kırıkkaleye arkadaşımın düğününe gideceğim eğer kırıkkale tarafında organizasyon olursa pekala motorla katılabilirim

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Abicim ben de bisey yok da sol ayak pegi gitti, acaba boyle de gelebilir miyim diye hala dusunuyorum. ya da oraya bir sopa falan sokacam, valla zihnisinir dusuncelerim vardi ama tutmadi su ana kadar maalesef.
    ANGARAJ

bülent bi demirciye falan gitsene.onlar bişey uydurabilir.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Abicim dokme aliminyum kaynak olmuyo diyler, orjinal siparis verdim 40 tl girdi bakalim, gelince takicaz. uydurmadan da kullananiliyor ama uzun yolda yorucu olur yani.
    ANGARAJ

anladım.eee yarın geliyor musun ???

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler