başlangıç motosikleti almak ne zor işmiş ...
selamlar rüyamda motosiklet bayileri bana motosiklet bile satmıyordu...
Sabah 6 gibi uyandım, gözüme uyku girmedi, mt ye girip bir iki mesaj attım. Sonra işe geldim, ama kafam hala rüyada... Kendi kendime bana 10000 TL verseler bu acıyı çekmem deyip, başlangıç motosikleti olsun isterse hepsi zarar olsun deyip Hondanın yolunu tuttum... Seneye öğrenince MOTOR DEĞİŞTİRME VİRÜSÜ bana bulaşacak nasılsa deyip sıfır en ucuz motosiklet CB125E + 2 adet koruma demirleri 3600 TL dediler, bende iyi dedim aldım....
.. Parayı bayılınca rahatladım walla, sonra korumalar için de shoei 1100 müydü ne + revit deri mont+dizlik +kaskın altına kafaya takılan şeyden aldım...toplam 2000 TL bunlara bayıldım. Satıcı adam abi bu motora bunlar fazla dedi ama bende kafa fazla çalışmıyor ama bir tane korumak lazım deyip aldım gitti, ayrıca motosikleti büyütünce yeniden almaya gerek kalmaz....
...Şimdi BOT + pantolon (kot bakıyorum)+ bellik +eldiven eksik onlardan istediğim gibi bulamadım ulusanda ve honda da.....
Sorularım 1) Plaka vs.. işlemlerini ben yapacam burada paylaşılmıştır ama birisi link atsa sevinirim..Bir de sigortacı telefon falan verirseniz sevinirim..
2)Bu bot nasıl olmalı, (OLMALI MI) ?
3) Dizlik yeter mi ? yoksa pantolon lazım mı ? kevlar kot pantolon bedeni ulusan da bana göre yoktu, yoksa öbür pantolonlardan mı almalı hani kot olmayanlardan
(hüseyin bey walla sinirden korumaları spontene gelişti aldım gitti , size arama sözü vermiştim özür dilerim,umarım siz korumaları çoktan satmışsınızdır)
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...