beyler janttaki yağ lekelerini nasıl çıkartıcaz, direkt olarak deterjanlı suyla mı yıkamamız lazım yoksa bi spreyi falan var mı?
beyler janttaki yağ lekelerini nasıl çıkartıcaz, direkt olarak deterjanlı suyla mı yıkamamız lazım yoksa bi spreyi falan var mı?
bimdeki satılan yağ çöz=güldal olması lazım o gayet iş görür fiyatıda uygun yok illaki param çok balata sprayi alıcam diyorsan başka tabi ha mazotta iş görür wd-40 da yalnız wd-40 tam performans vermez mazot bulabilrsen hem ucuz hem temizleyici özelliği mevcuttur güldal ile tekrar silmeye uğraşmadan silmiş olursun
ANGARAJ
yunus bu arada sikortayı 140 tl ye yaptırdım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
beyler koray nerelerde..hiç sesi soluğu çıkmıyo...shadow aldı kayboldu adam...
mazot da uğraştırır, gaz yağı oluyor bazı benzinliklerde daha kolay çözüyor..
yağ çok tabakalaşmadan wd40 yetiyor ama..
140 tl iyi aslında ben 160 fln yazar diyordum, axamı?
@erhan hayırlı olsun, "nihayet" demek istiyorum, sonra da hayırlı olsun, güle güle, kazasız belasız =) Ayrıca wd40 süper icad abicim, lekeye dök, bi 2-3 sn bekle sonra üstüpüyle sil sil sil sil sil çıkar. Olmadı metal parlatıcılar var kokusu falan çok kesin oda çıkarır. Korayla hafta sonu bedil' e gittik, oda geldi bizimle. Akşam da voodoo nun orada koray ve emiri gördüm, ama bedil gaayet zevkliydi ya, kargasekmez daha bi zevkliydi ama çok kısaydı, kızılcahamamdan sonra çerkeşe giden yolda ormanlık falan çok güzeldi =)
Herkes kahvaltı etmeden gelmiş galiba yemekden yola çıkamadık (gölbaşı)
Çok geçmeden Harun abi ve Mustafa da aramıza katılıyor. Hadi toplanalım derken telefonla Ünal arıyor. "Eee kaç gibi buluşacaksınız"
diyor. Biz gidiyoruz deyince "Ben sizi yakalarım" diyerek kapatıyor telefonu
Bu arada grupdaki hyosungların sayısı 4'e yükseliyor.
15 dk mola verelim Ünal'da bize yetişmiş olur.
Ünal nerede kaldı acabaaa? Başına bir şey mi geldi telefonada cevap vermiyor diye düşünüyorum.. Motor üstünde telefona cevap verebilmesi gerekir bence
Nihayet Ünal'da aramıza katıldı. Gözümüz yollarda kaldı.
Topluca bir foto çekeyim diyorum ama biri eksik gibi... Sahi ya hakan nerede?
Hakan nerelerdeydin ya sen? Yoksa depoyu boşaltmaya mı gittin?
TO BE CONTINUED...
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Fotolar süper Ama bidahaki sefere resimleri önden cekin lütfen bütün kelligim ortaya cıkmış :D bu arada iş yerinden bi arkadaşın bi organizasyonu var onuda sizlerle paylaşıyım gelmek isteyen olursa süper olur Yazıyı direk kopyalıyorum
6 Mayıs 2012 Pazar
10:00 - 18:30
Ankara kc göksu migros ve aries arena hipodrum tesisleri
Kc göksu migros otoparkında fuar tadında
belirlediğimiz jürilerle
ses sistemi yarısması
araba güzellik yarısması yapılacaktır ( katagoriye göre )
Saat 15.00 de konvoy halinde aries arena hipodrum tesislerine go kart eglencesi ve ardından belirlediğimiz araclar go kart pistine girip kendini göstereceklerdir.
ATV & BİZİM GARAJ PROGRAMINIDA BİZLERLE BERABER OLACAK
Not: Hiç bir ücret beklenmemektedir maksat sıcak bi sohbet ortamı...
havanın durumuna göre tarih değişebilir lütfen takipte kalın )
herkes davetlidir
arkadaslar tek ricam bütün arkadaslarımıza davet gönderelim
referanslarım:
PROSHOP TUNİNG HİLMİ OKYAY
GRUP TAYFA
GRUP ATA
Yarın müsait olan varsa ufak bir gezi yapalım.
@mustafa sen müsaitmisin bakımdan sonra ? işin var mı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lanlamasi.html
Müdür öyle ormanlık falan değil, beklentimin çok altında kaldı, gidilecek bir rota ama kalmak gereksiz gibi. Ortam bu kadar güzel olmasaydı gece kalınmazdı. Akşam bayaaaa içtik, sohbet, muhabbet çok güzel, çok eğlenceliydi. İstanbuldan EMOK ekibide vardı, bizim arkadaşlar zaten EMOK' çulardı falan iyi oldu yani Ama muhabbetten içmekten ben fotoğraf çekmedim, koray 3-4 tane çekmişti, hatırlıyorum
tamam ozaman 9:30-10 arası gidelim.
ben saat 9:00 - 9:30 arası 4 44 e gelebilirim. sorun olmaz.
öncelikle erhan abi hayırlı uğurlu olsun
fotoları yükledim face bilginize sunarım
ayrıca bugün köşkün yanında 4 harley gördüm 3 ü custom dı
2 yeşil bi mavi bi siyah
asıl bomba şu yeşillerden birini kadın sürüyordu ve gayet iyi gidiyordu
Ben yarın öğlene kadar çalışıyorum, sonrasında birşeyler yapan olursa katılmak isterim, burdan takip ederim durumu, alıştım gezmeye, insan istiyor yaw
ben de öğleden sonra müsait olurum sanırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
aslında motoru güzelce bi silmek falan istiyorum...jantları yağ içinde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
la benim branda kilit falan da almam lazım aslında sırt çantası falan...off çok iş var...
Bu hızla gidersen debriyaj sıyırmaya başlar bikaç güne
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)