Caner kardeşim Mustafa ile dolaşmayı düşünüyoruz eger buralarda olursan haberleşelim sende katıl bize
motor alan arkadaşlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
şimdi tuz gölüne gidecekler; ne zaman nerde buluşacak belli oldumu ?
faruk abi gitmiyoz mu
ilk buluşma noktası eskişehir yolu ümütköy köprüsü (kavşağı)
ikinci buluşma noktası konya yolu (mevlana bulvarı) uzeri
irtibat numarası
1.hakan = 0506 688 71 72
2.buğra = 0544 804 74 81
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
valla ankara grubunda pek endurocu olmasada belki ilerde fikriniz degişir ben özgürlüğü en cok yükseklerdeyken hissediyorum......bugunku gezimden fotograflar vardır..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...enduro-30.html
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
1-Buğra
2-Hakan
3-Şener
4-Ali
5-Ekrem
6-Caner
7-Bülent (sürüncemede)
katılan herkese teşekkürler güzel bi geziydi en kısa zamanda fotoları ekliyorum
endurocular adına sözcü ben olayım alper ben bahadır özgür.. sürekli dağ da bayırda olduğumuzdan (hemen her haftasonu) internete pek giremiyoruz
e bizim motorlar çirkin çirkin olunca cafe önüne çekip bira içerken keyif yapmaya utanıp dağa bayıra gözden uzak yere görütüp otlatıyoruz keçileri :D
Beyler ilk uzun menzilli gezimi kazasiz belasiz rahat bir sekilde gerceklestirdim, hepinizle tanistigima cok memnun oldum, bundan sonra herhangi bir sorun olmadigi takdirde beni direk gezi listesine ekleyebilirsiniz. Bugra artik rustumuzu ispat ettik herhalde, bundan sonra yakinmis, uzakmis yok, telefonda var nasi olsa iyi oldu bu gezi, tekrar sagolun beyler, en kisa zamanda yine yapalimm)
Bu güzel gezi icin bütün katılımcı arkadaşlara tşkler
Ben daha yeni girdim eve. Baya yorulmuşum ama herşeye değerdi.Benim açımdan şimdiye kadar ki en güzel organizasyondu diyebilirim. Bülent abimizde nasıl gezici bir insanmışda haberimiz yokmuş.Çekinmese "tuz gölü beni kesmedi basıp van gölüne gidelim" diyecekti
Bu arada Yunusun dediği gibi o malum pozdan çekemedik ama olsun bizde bişeyler çektik. Herkes elindekileri fırsat buldukça yayınlar sanıyorum. Ne yalan söyliyim 3 kişi oluruz 5 kişi oluruz derken 10 kişi olacağımızı tahmin etmiyordum. Katılan herkese teşekkürler.
oh Ankara mt gezmiş yine, resimler nerde? Ben okulla safranbolu gezisine katıldım yoğun ısrar üzerine..
yollar, manzara muhteşemdi, otobüste her 5 dakikada bir 'şurda motorla gezecen' dedim kendi kendime o kadar güzeldi, müsait bir zamanda birsonraki motorumla kesin gideceğim.. tavsiyede ederim
beyler 10 tane sap topluluğundan ziyade manzara, yol ve motor fotoları bekliyoruz..buğranın çektikleri olmazsa seviniriz, telefon kapağını değiştirdiyse başka tabi
Kapağı değiştirmedim ama alternatif bir yöntem buldum foto çekeceğim zaman kapağı çıkartıyorum. Ayrıca 10 tane sap fotosu görmek istemiyorsan google'a "10 tane kız" yazarak arama yapmanı tavsiye ediyorum. Gönül isterdiki sende motor alıp aramıza katılsaydında 11 tane sap olsaydık. Asıl güzel fotolar alide aslında. Şuan bikaç video ekliyorum arkadaşlar facebook grubundan takip edebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)