Ahan da almış vallahi, hayırlı olsun Erhan, tekerin düz bassın, motorun arıza görmesin inşallahhh, ne zaman gezmeye çıkarsan arayabilirsin, uygun olduğum her zaman gelirim. Hadi bakalım alınca resimleri de bekliyoruz, hoş ben aldığımdan beridir bir tane bile fotoğrafını çekmedim iyi mi, bugün yıkarım yarın yıkarım diye diye kaldı valla, tek fotoğrafı var motorun o da senin bahçelide çektiğim
Abicim sizi 20-30 km kesmiyor sanırsam
Tuz gölü nerden çıktı yaw, çok görülesi bir yermiymiş
Neyse yarın bir kahvaltı organizasyonu var gibi ama siz gidecek gibiyseniz burdan haber edin, bir de telefon yazın size zahmet, her an çıkıp gelebilirim, bu arada yol git gel ortalama kaç km baktınız mı? orası olmazsa başka plan var mı? Zeki Müren de gelecek mi?
Ben yazana kadar eklemişsiniz bile, ben de listede yazmayan ama belki olan gruba dahil olayım o zaman, sabah nasıl araşacağız, ben de kimsenin telefonu yok, kimi arıycaz, neyse benimki 505 5116645 haberleşiriz arkadaşlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Bugün 4-44 de zincir değiştirdim, bir de yeni hava filtresi aldım, eski zincir takılıyken, motorda bir sürtme sesi vardı ara ara gelen, zincir değiştikten sonra ses kayboldu, hava filtresi de değişti, bakalım fazla yakıyordu, etkisi olacak mı göreceğiz.