yan binanın dallama yöneticisi motoru onların kapalı otoparkına koymaya izin vermedi...yer yokmuş falan...ortada motor yok da tedbirimizi önceden alalım diye şey etmiştik...
yan binanın dallama yöneticisi motoru onların kapalı otoparkına koymaya izin vermedi...yer yokmuş falan...ortada motor yok da tedbirimizi önceden alalım diye şey etmiştik...
Bence parası neyse verin kapalı garaj bulunmaz nimet
Bosver abicim, hic zorlama oyle dediyse, sen en temizi bence yakinlarda kapali garaj, oto yikamaci gibi yerler varsa oralara bak, git adamlarla konus, kismetse bu sene(!) motor alacagim de, anlasmaya calis iste. Tabii 24 saat acik bir yer olursa daha iyi olur, istedigin zaman girer cikarsin boylece. Ben gecen bizim burdaki bir yikamaci/park ile anlastim, eve 3 dakika mesafe de, mayis ayinda oraya birakmaya baslayacagim insallah.
Ya da dedigin gibi onune arabayi cekeceksin, motorun cikacak yeri olmayacak, o da bir cozum sayilir
maskeli arkadaşım o kadar trafiğe girilir mi akşam çıkışı. tahminim cinnaha yakın biryerde çalışıyorsun. ben yukarıdan uğur mumcu caddesi. oradan vedat dolakay cad. mamak samsun yolu diye giderdim. Ankara'nın trafiğinin en yoğun olduğu saatte en yoğun olan caddeden gitmezdim. dediğim yollarda bir tek uğurmumcuda az biraz trafik olur geri kalanı yollar boştur. ben daha 2 tekerle trafiğe çıkmadım ama arabamla bu yolu kullanıyorum. hem daha hızlı gidiyorum. hemde daha az benzin yakıyorum.
merhaba @drsteel
bende normalde, cinnahtan kızılaya, mithatpaşa, kurtuluş, standın önünden, ankara hastanesi ve sitelere bağlıyorum ama çekim yapıyorum, deneyeyim dedim.
Akşam baya trafik vardı, bu sabahta samsun yolundan geldim. birde daha da gelmem
sabah gelirken forumdan ilker ile karşılaştık, birazdan video yu yüklerim ;)
ayrıca maskeli değil, maKSeli
Valla adamlar gece gunduz dinlemiyor, acikta duracaksa kesinlikle ama kesinlikle saglam bir kilit, hatta zincir kilit ve alarmli disk kilidi falan kombine sekilde birak, yine de bence kapali ve guvenebilecegin bir otopark olursa en azindan gozonunde olmaz, riski biraz daha az olur. Sen arabayla ise gitmiycen Erhan, motorla gidicen
[QUOTE=makseli;2660440]merhaba @drsteel
bende normalde, cinnahtan kızılaya, mithatpaşa, kurtuluş, standın önünden, ankara hastanesi ve sitelere bağlıyorum ama çekim yapıyorum, deneyeyim dedim.
Akşam baya trafik vardı, bu sabahta samsun yolundan geldim. birde daha da gelmem
sabah gelirken forumdan ilker ile karşılaştık, birazdan video yu yüklerim ;)
ayrıca maskeli değil, maKSeli [/Q
pardon makseli
Kapalı garaj en iyisi, kafan rahat olur ,bence o apartamanın yöneticisiyle bir daha görüş,apartamanın aylık aidatı ne kadarsa verirsin taş çatlasa 20-30 liradır,o da hayır demez bence bu teklife, oldu ki hayır dedi diğer apartmanlara bak aynı teklifi sun,illa çok yakınında olacak diye bir şey yok, apartmanın önünde açıkta kilitli alarmlı duracağına 2 sokak aşağıda bir apartmanın kapalı garajında durmasını tercih ederim ki ben öyle yapıyordum ,arkadaşımın apartmanı oturduğum evin 2 sokak aşağısındaydı oraya bırakıyordum motoru ama kafam çok rahattı .İllaki oturduğun muhitte bir kapalı garajı olan apartman vardır,şansını zorla derim ben, o rahatlığa değer.
beyler bi sorum olucak;
bu dizlik meselesinde duymuştum, depo da çizikler oluşturabildiği gibi. acaba buna karşı olarak dizlik üzerinde ekstradan yumuşak malzeme olan dizlikler mevcut mu?
yahu turgay sen 2-3 aydır bu tarafa gelicem diyonda bi ses soluk yok arkadaş ne oldu yalan mı oldu o iş
erhan dizliği pantolon altına giyersen yahut korumalı bir pantolonla o işi kökten çözmüş olursun hem dizlikleri motordan indiğinde çıkartmak zorunda kalacaksın koyacak yerin de yoksa taşımak elzem gelir demedi deme..
ANGARAJ
[QUOTE=GaCCaLL;2660674]yahu turgay sen 2-3 aydır bu tarafa gelicem diyonda bi ses soluk yok arkadaş ne oldu yalan mı oldu o iş QUOTE]
geliyom hacu haftaya hayırlısıyla =) , yalnız motoru otobüsle mi getirsem napsam bilemedim , süresim yok hiç çekemem şimdi 500 km .
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)