Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    yan binanın dallama yöneticisi motoru onların kapalı otoparkına koymaya izin vermedi...yer yokmuş falan...ortada motor yok da tedbirimizi önceden alalım diye şey etmiştik...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Bence parası neyse verin kapalı garaj bulunmaz nimet

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence parası neyse verin kapalı garaj bulunmaz nimet
    para mevzusuna girmedim..tamam diyip kapattım mevzuyu...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Bosver abicim, hic zorlama oyle dediyse, sen en temizi bence yakinlarda kapali garaj, oto yikamaci gibi yerler varsa oralara bak, git adamlarla konus, kismetse bu sene(!) motor alacagim de, anlasmaya calis iste. Tabii 24 saat acik bir yer olursa daha iyi olur, istedigin zaman girer cikarsin boylece. Ben gecen bizim burdaki bir yikamaci/park ile anlastim, eve 3 dakika mesafe de, mayis ayinda oraya birakmaya baslayacagim insallah.
    Ya da dedigin gibi onune arabayi cekeceksin, motorun cikacak yeri olmayacak, o da bir cozum sayilir

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bosver abicim, hic zorlama oyle dediyse, sen en temizi bence yakinlarda kapali garaj, oto yikamaci gibi yerler varsa oralara bak, git adamlarla konus, kismetse bu sene(!) motor alacagim de, anlasmaya calis iste. Tabii 24 saat acik bir yer olursa daha iyi olur, istedigin zaman girer cikarsin boylece. Ben gecen bizim burdaki bir yikamaci/park ile anlastim, eve 3 dakika mesafe de, mayis ayinda oraya birakmaya baslayacagim insallah.
    Ya da dedigin gibi onune arabayi cekeceksin, motorun cikacak yeri olmayacak, o da bir cozum sayilir
    hocam önüne araba çekme işinde aklıma şey geldi...gündüz arabayı çıkarttığım zaman motor açıkta kalacak.. gerçi gündüz daha mı güvenli olur apartmanın otoparkında bilmiyorum...dışardan falan görülmüyo...

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.

Ankara buluşmakarına katılıyım diyorum ama bi türlü denkgelemedim yada işim çıktı. bir sonrakine katılmak istiyorum inş.

burada video çekimi yaptım ilk denemelerim bunlar. 150 MR ile akşam trafiği, Cinnah, kızılay, dışkapı, samsun yolu ve hüseyingazi güzergahı

http://www.youtube.com/watch?v=KSULV6qK59g
    maskeli arkadaşım o kadar trafiğe girilir mi akşam çıkışı. tahminim cinnaha yakın biryerde çalışıyorsun. ben yukarıdan uğur mumcu caddesi. oradan vedat dolakay cad. mamak samsun yolu diye giderdim. Ankara'nın trafiğinin en yoğun olduğu saatte en yoğun olan caddeden gitmezdim. dediğim yollarda bir tek uğurmumcuda az biraz trafik olur geri kalanı yollar boştur. ben daha 2 tekerle trafiğe çıkmadım ama arabamla bu yolu kullanıyorum. hem daha hızlı gidiyorum. hemde daha az benzin yakıyorum.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    merhaba @drsteel

bende normalde, cinnahtan kızılaya, mithatpaşa, kurtuluş, standın önünden, ankara hastanesi ve sitelere bağlıyorum ama çekim yapıyorum, deneyeyim dedim.

Akşam baya trafik vardı, bu sabahta samsun yolundan geldim. birde daha da gelmem

sabah gelirken forumdan ilker ile karşılaştık, birazdan video yu yüklerim ;)

ayrıca maskeli değil, maKSeli

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla adamlar gece gunduz dinlemiyor, acikta duracaksa kesinlikle ama kesinlikle saglam bir kilit, hatta zincir kilit ve alarmli disk kilidi falan kombine sekilde birak, yine de bence kapali ve guvenebilecegin bir otopark olursa en azindan gozonunde olmaz, riski biraz daha az olur. Sen arabayla ise gitmiycen Erhan, motorla gidicen

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla adamlar gece gunduz dinlemiyor, acikta duracaksa kesinlikle ama kesinlikle saglam bir kilit, hatta zincir kilit ve alarmli disk kilidi falan kombine sekilde birak, yine de bence kapali ve guvenebilecegin bir otopark olursa en azindan gozonunde olmaz, riski biraz daha az olur. Sen arabayla ise gitmiycen Erhan, motorla gidicen
    hocam her zaman motor olmayabilir...bunun yükü var bagajı var hanımı var çocuu var...

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=makseli;2660440]merhaba @drsteel

bende normalde, cinnahtan kızılaya, mithatpaşa, kurtuluş, standın önünden, ankara hastanesi ve sitelere bağlıyorum ama çekim yapıyorum, deneyeyim dedim.

Akşam baya trafik vardı, bu sabahta samsun yolundan geldim. birde daha da gelmem

sabah gelirken forumdan ilker ile karşılaştık, birazdan video yu yüklerim ;)

ayrıca maskeli değil, maKSeli [/Q
    pardon makseli

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Kapalı garaj en iyisi, kafan rahat olur ,bence o apartamanın yöneticisiyle bir daha görüş,apartamanın aylık aidatı ne kadarsa verirsin taş çatlasa 20-30 liradır,o da hayır demez bence bu teklife, oldu ki hayır dedi diğer apartmanlara bak aynı teklifi sun,illa çok yakınında olacak diye bir şey yok, apartmanın önünde açıkta kilitli alarmlı duracağına 2 sokak aşağıda bir apartmanın kapalı garajında durmasını tercih ederim ki ben öyle yapıyordum ,arkadaşımın apartmanı oturduğum evin 2 sokak aşağısındaydı oraya bırakıyordum motoru ama kafam çok rahattı .İllaki oturduğun muhitte bir kapalı garajı olan apartman vardır,şansını zorla derim ben, o rahatlığa değer.

Motosikleti
    tracer 900
    beyler bi sorum olucak;

bu dizlik meselesinde duymuştum, depo da çizikler oluşturabildiği gibi. acaba buna karşı olarak dizlik üzerinde ekstradan yumuşak malzeme olan dizlikler mevcut mu?

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kapalı garaj en iyisi, kafan rahat olur ,bence o apartamanın yöneticisiyle bir daha görüş,apartamanın aylık aidatı ne kadarsa verirsin taş çatlasa 20-30 liradır,o da hayır demez bence bu teklife, oldu ki hayır dedi diğer apartmanlara bak aynı teklifi sun,illa çok yakınında olacak diye bir şey yok, apartmanın önünde açıkta kilitli alarmlı duracağına 2 sokak aşağıda bir apartmanın kapalı garajında durmasını tercih ederim ki ben öyle yapıyordum ,arkadaşımın apartmanı oturduğum evin 2 sokak aşağısındaydı oraya bırakıyordum motoru ama kafam çok rahattı .İllaki oturduğun muhitte bir kapalı garajı olan apartman vardır,şansını zorla derim ben, o rahatlığa değer.
    yahu turgay sen 2-3 aydır bu tarafa gelicem diyonda bi ses soluk yok arkadaş ne oldu yalan mı oldu o iş

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bi sorum olucak;

bu dizlik meselesinde duymuştum, depo da çizikler oluşturabildiği gibi. acaba buna karşı olarak dizlik üzerinde ekstradan yumuşak malzeme olan dizlikler mevcut mu?
    erhan dizliği pantolon altına giyersen yahut korumalı bir pantolonla o işi kökten çözmüş olursun hem dizlikleri motordan indiğinde çıkartmak zorunda kalacaksın koyacak yerin de yoksa taşımak elzem gelir demedi deme..
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhan dizliği pantolon altına giyersen yahut korumalı bir pantolonla o işi kökten çözmüş olursun hem dizlikleri motordan indiğinde çıkartmak zorunda kalacaksın koyacak yerin de yoksa taşımak elzem gelir demedi deme..
    hacı pantul altı dizlik mi olur la...motor pantolonu giysen eyvallah da kot, kanvas, keten giydiğinde olmaz o iş...ben italyan kesim pantul giydiğim için sığmaz dizlik alta

Motosikleti
    HD xl 883
    [QUOTE=GaCCaLL;2660674]yahu turgay sen 2-3 aydır bu tarafa gelicem diyonda bi ses soluk yok arkadaş ne oldu yalan mı oldu o iş QUOTE]

geliyom hacu haftaya hayırlısıyla =) , yalnız motoru otobüsle mi getirsem napsam bilemedim , süresim yok hiç çekemem şimdi 500 km .

Motosikleti
    hacı pantul altı dizlik mi olur la...motor pantolonu giysen eyvallah da kot, kanvas, keten giydiğinde olmaz o iş...ben italyan kesim pantul giydiğim için sığmaz dizlik alta
    isveç italyan roma bilmez ben gördüklerimi diyorum ben sana..
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    [QUOTE=trgy;2660689]
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu turgay sen 2-3 aydır bu tarafa gelicem diyonda bi ses soluk yok arkadaş ne oldu yalan mı oldu o iş QUOTE]

geliyom hacu haftaya hayırlısıyla =) , yalnız motoru otobüsle mi getirsem napsam bilemedim , süresim yok hiç çekemem şimdi 500 km .
    arakdaş millet yol yapmak için yer arıyo...atla gel motorla işte...taşınıyon mu yerleşiyon mu napıyon?

Motosikleti
    HD xl 883
    [QUOTE=erro;2660703]
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arakdaş millet yol yapmak için yer arıyo...atla gel motorla işte...taşınıyon mu yerleşiyon mu napıyon?
    Eve dönüyorum diyelim hocam, 1,5 senedir iş nedeniyle İstanbuldaydım artık baba evine dönme vakti geldi, ama yalnız başına kupkuru otobanda onca saat yol yapmayı hiç canım istemiyo açıkçası.

Motosikleti
    tracer 900
    [QUOTE=trgy;2660710]

Eve dönüyorum diyelim hocam, 1,5 senedir iş nedeniyle İstanbuldaydım artık baba evine dönme vakti geldi, ama yalnız başına kupkuru otobanda onca saat yol yapmayı hiç canım istemiyo açıkçası.
    hayırlı olsun diyeyim o zaman...

Motosikleti
    [QUOTE=trgy;2660710]

Hacı otobandan gelme sende çok süper güzergahlar var bi araştır istersen..

La erhan kendinden alıntı yapmış gibi turgayın yazdıklarını gösteriyon üşenmiyonda..
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler