Moto guzzi V7 30bin liracikmis, iyi,guzel dedik de yavas gel be abicim derler adama
Moto guzzi V7 30bin liracikmis, iyi,guzel dedik de yavas gel be abicim derler adama
öyle pahalı oyuncaklar ama Allah büyük kısmet eder inşallah..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bu motorları almakla da bitmiyor ki ,vergisiydi, yedek parçasıydı, aksesuarıydı ,bakımıydı derken cidden yetişkinler için lüks oyuncaklara dönüşüyorlar, yoksa 18 lik ergenlerin altında 600 r'lar varken ben de alayım bi tane neyim eksik diyesi geliyor insanın ama teferruat girince işin içine , yılda taş çatlasa 3-4 bin km yapacağın bir oyuncağa bu kadar para çok diyosun ,bu memlekette harley'e triumph'a ducati'ye binmek bu yüzden biraz ayrıcalık galiba, aldı mı üçün beşin hesabını yapmadan alıp binebilmek lazım.
Benim gonlumde en temizinden bir er6-n yatiyor ama, hem maddi olarak hem de tecrube olarak daha yolumuz var, belki araya bir cbf 500 falan sikistirabilirim ama cbf 500 fiyatlarina baktikca bosver bekle biraz daha, 2-3 daha koyar er6 alirsin diyor seytan, tabii 2 sene sonra. Bu Harley, moto guzzi falan cidden arac olmanin disinda zevk icin alinicak aletler bizim guzel ulkemizde. Aslinda oyle de olmali, yani sadece arac olmayacak, zevk icin de alabilmeliyiz ama maalesef ayda en azindan giderleri cikinca 6-7 lira gibi bir kazanca sahip olmadiginiz surece isin zevk kismi biraz hayal. O yuzden biz sayisala, supere devam, calismaya devam, belki bir surpriz olur ilerde diye de ufak bir umut tasimaya devam
Erhan motora bakmaya gidecektin nooldu ? kaçta gideceksen olmadı bende gelirim. Ararsanız sevinirim 533 417 24 98
e hadi bekliyoruz madem
ANGARAJ
Erhan bence motoru aldı, üstünden inesi gelmedi galiba, ortalıkta dolanıp duruyor Şu olaya bir açıklık getir artık Erhan, aldın mı, çaldın mı naptın, kamuoyu bir açıklama bekliyor.
Aldin mi Erhan? "Aldim" de lutfen, camia "ohh" desin.
Selam herkese uzun bi sessizlikten sonra
Kaskı abime kaptırdım da kask almam gerek şöyle max 350 tl filan kaliteli, ses yapmayan kalıcı bişi istiyorum scorpion lara baktım parça kalitesi nitrodan iyi ama güvenlik daha düşük gibi görünüyor sharp a göre
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen))))
Beyler bakın yine çarşambadan yazıyorum, haftasonu hava güzel, birşeyler yapmayı düşünen arasın, yazsın bişi yapsın, evde tıkılıp kalmayalım diyorum. Erhanın motoru yok ama yine de geliyor, biraz bu adamdan örnek alın yahu, hem belli mi olur belki hafta sonuna sürpriz yapar bize, cbr üstünde gelir
Erhan motor alırsa bence katılım artar
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Merhaba arkadaşlar.
Ankara buluşmakarına katılıyım diyorum ama bi türlü denkgelemedim yada işim çıktı. bir sonrakine katılmak istiyorum inş.
burada video çekimi yaptım ilk denemelerim bunlar. 150 MR ile akşam trafiği, Cinnah, kızılay, dışkapı, samsun yolu ve hüseyingazi güzergahı
http://www.youtube.com/watch?v=KSULV6qK59g
bir acemi olarak bu tür trafik çekimi videoları çok izler oldum motorla trafikte olmak nasıl bir duygu anlamak için...genelde istanbul olurdu bakalım ankara nasılmış...
buluşmalar bekleriz tabi ki...
bu arada bugün arabayla tarfikteyken yanımda bi motorcu durdu..cbr125 r..muhabbet ettik...foruma davet ettim buluşmalar oluyo kalabalık falan..baya şaşırdı...damlar belki önümüzdeki günlerde...
Bende istanbulluları izleyip duruyordum. benim neyim eksik deyip ebay dan siparişleri verdim
gelmedi ama ben çekimlere başladım
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)