250 iyi bence de, daha fazlası seni yorar, hatta 250 lik cruiser ile bile başladığında ilk etapta seni yorar, beni yordu ordan biliyorum
O yüzden bence Comet ya da senin meşhur cbr 250 biraz daha kolay olacaktır, en azından manevra açısından. Ben illaki cruiser istiyorum diyosan tabii GV 250 ile de başlayabilirsin ama dediğim gibi ybr cbf gibi makinalar şehir içi için biçilmiş kaftan, hafif, kıvrak, Koray ın dediği gibi nerdeyse her deliğe giriyor. Neyse, sen 250 yi geçmede ilk etapta, kafana, keyfine göre hangisini alırsan al Erhan. Zaten durum müsait olursa, ilerde motor büyütmek isteyenler genelde şehir içi günlük işler için bir de ufak motorları olmasını isterler.(örn. Koray) Sen bi kullanmaya başla da, sonra daha çoook kararsız kalacaksın bunlar ne ki, büyük cc de seçeneğin daha fazla olacak çünkü. Ben daha şimdiden seneye para olursa bunu da satabilirsem ne alsam ki acaba diye düşünürken buluyorum kendimi bazen
Kararsızlık zor valla.
Benim motoru 4-44 e bıraktım bu akşam, devir göstergesi çalışmıyordu aldığımdan beri, benzin göstergesi de çok iyimser, her daim dolu gösteriyordu
psikolojik açıdan iyi olsa da yine de bir elden geçirmek lazım mantığıyla bıraktık bakalım. Kendimi şimdiden yalnız hissetmeye başladım arkadaş, virüsü fena kapmışım ben vallahi