akşam kimler nerelerde takılıyor şimdiden söylesin pişti olmayalım olay çıkartırım
akşam kimler nerelerde takılıyor şimdiden söylesin pişti olmayalım olay çıkartırım
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Anlaşıldı akşam herkes kendi telinden çalacak herhalde, hafta sonu da yağmurlu gozukuyor, bakalım bir plan program olacak mı?
Anammmm ölüyorum yorgunluktan.daha yeni girdim eve.
Onca zaman evde yatıştan sonra dün iş çıktı.inşaatta balkon demiri boya işi sadece 50 daire cik
Her dairenin 3 tane balkonu var
Tam boya yaparken başka bir yerden daha iş teklifi geldikısmetim açıldı.
O da vale lüks bir restaurantta.gittim konuştuk o iş te tamam.
Boya işi bitince oraya başlayacağım.
Bu pazar çalışıyorum maalesef bi organizasyon olursa katılamayacağım:(
İs demek para demek para demek 500cc çift silindir bı canavar demek hayırlı olsun Hüseyin
hüseyin ne işle meşgulsun sadece boya işleri mi? aklımızda bulunsun sana haber veriririz işlerde
Ankara'da tanıdığınız ve önerebileceğiniz gt250r (2011 kanuni) ustası var mı acaba?
Bugün hava yağacak yağacak dediler ama birden açtı. Yarın da 18 derece ve yağmurlu gözüküyor. Organize işlere ben de katılırım gözüküyor şimdilik ama bu hava durumuyla ne olur bilinmez.
slm arkdaslar nasılsınız ?
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
4 saat naptın erhan ucakta nerelerdeydın sen ?
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
ben de is dolayisiyla uzak kalanlardanim, 3 gundur izmirdeydim, yarin donucem, bu haftada boyle gecti ama sizin icin cok guzel fotolar cektim, aksam paylasayim da iciniz acilsin :D
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)