ben gayet rahat geldim eve hatta rüzgar bile yoktu diyebilirim nerdeyse
ben gayet rahat geldim eve hatta rüzgar bile yoktu diyebilirim nerdeyse
ANGARAJ
Neyse sağ salim eve geldiğinize sevindim.
Hüseyin abi bu haftasonu birşeyler planlıyormusunuz, artık ehliyetimide çıkarttım. Hafta sonu sizi yakalayamadık ama yağmur ve dolu bizi fena yakaladı motoru bugün temizle temizle bittim.
Aslında ben pazar günü olan buluşmaya saatinde gelecektim ama oğlanın kreşte toplantısı vardı mecburen oraya gidince katılamamıştım..
NOT: Abi diyorum ama kaç yaşındasınız?
Abi bende yoğun fırtınaya rağmen olaysız şekilde eve geldim. Hatta hafif camlar açıktı püfür püfür esti otobüsün içinde
Lakin otobüsden inince motoruma bi baktım dımdızlak açıkda duruyor. Ben yokken branda bağımsızlığını ilan etmiş sanırım. Kim bilir nerelerde hangi semalarda uçuyordur. İyiki 25tl lik olandan almışım bi tane daha alacam şimdi
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Valla nazara geldi senin branda
Bende ara ara bakıyorum uçmuşmu diye allahtan duruyor halen.
taylan ben gelınce prof makınalarla cekcem merak etme sen .. shoplucam sonra hatta guzel bi ank mt yeleklerı logosu yapcam yelek yaptıracaz cok fıkır var cokk
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
ilk cumlede motorla gittin sandım, hadi canım dedim.. şehir içinde pek sallamıyoda rüzgar, senin istikamette vala biyere yapıştırırdı Allah korusun..
branda işine sinirlenmemiş gibi yazmışın ama ne durumda oldugunu biliyorum, kime söveceğini bilmeden sinirlenmek kötü oluyor
branda rüzgarlı havalarda motoru düşürdüğünü okumuştum, iyki düşmemiş senin motur o yönden bak olaya
Valla dün ben motorla geldim pursaklara, akşam arkadaşlarım göndermediler beni eve, anlatamadım la motor 300 kg. bide üstünde ben varım dokunmaz dedim ama yok. İyiki göndermemiş arkadaşlar şirketin kapalı depoya koydum motoru gittim eve, servis yolda nası geziniyordu bugün akşam götürebilecek miyim acaba
Kenan,
hele senin motorda ön cam var ya tam yelkenli gibi uçururdu seni
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bugun ise dolmusla geldim, motor yok, surattan dusen bin parca, canim hicbisey yapmak istemiyor, biseyler eksik yani. Duyan da 20 yillik motorcuyuz sanacak ama valla billa eksik
vay arkadaş ankara da neler olmuş ya..gerçi gündüzden belliydi ben şehirden ayrılırken her taraf toz dumandı...
http://www.facebook.com/efendisiz06
ARKADASLAR FACEBOOK ADRESIM ISTEYENLER EKLEYEBILIRLER ..
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Cam kırıldı ya, bir arkadaş motoru düşürdü benim, cam bağlantı yerinden çatladı, sağ ayna kırıldı, master cylinder denilen aparatın gidona bağlandığı yer ayna vasıtasıyla kırıldı. Neyseki hepsinin siparişini verdim geldi, gördün ya geçen 4.44 de aynasız camsız halini küheylanın ? Ve evet haklısın bi VN800' ün olabileceği kadar şık, yanına kıytırık şadovlar geldiğinde daha bi şık görünüyor
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hadi ben endülücü olaraktan takılıyorum çapırcılara ama bunlar demekki kendi aralarında da anlaşamıyorlar birbilerini çekemiyorlar arkadaş
ANGARAJ
Bende Dünki Fırtınadan Nasibini alanlardanım arkdaşlar...:( malesef rüzgar benide yatırdı sol taraf grenajları değiştirmeliyim sanırım... :(
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)